.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Hybrid View

Аз:)
    Guest

Moderated:Къде продават камъчета, които се слагат на зъбите?

Абе да ви питам, не съм сигурна това нещо как се казва... сестра ми отдавна си търси и не може да си намери. значи сега е много модерно, слага се на зъбите, едни такива, като малки камъчета Просто, ако някой знае наименованието, да ме светне, че иначе не знам как бих и намерила... и къде да търся?

Moderated by miloto
    т.7 от Правилника

Голям фен
    Град
    ..::SHUMEN::..
    hahhaahah, tezi malki kamu4eta nqma da gi nameri6 po magazinite.Postavqt se ot zubolekar i samo pri nego moje6 da gi nameri6!
    btw: stoqt adski grozno, kato ne6to izcapano-e zavisi kakuv cvqt sa...
    I CAN'T GET NO SLEEP

pri zubolekar se vgrajdat v zuba ako iskash nesho vremmeno v seki hubav kozmetichen salon ili salon za krasota lepqt i izdarjat spored zavisi na edna frendka i sedq 3 meseca na mene 3 sedmici

i da sedqt shit

Повече от фен
    А бе Това е глупаво ! За какво са ви такива неща.. ? Само зъболекар може да ви го сложи и както казаха другите седят грозно ..
    Лесно е да мразиш,трудно е да обичаш...И винаги нещата с истинските думи да наричаш...

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Винаге съм се чудела как има хора, които се радват на тази ... грозотия...
    Да, както казаха всички, тя не се продава по магазините, а се слага от зъболекар, но ... не бих го препоръчала на сестра ти...
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Guest
    ТЪПАЦИ ХАХА ш ПУКНА С ВАС - това са СКОБИ само да ви кажа хаха

Guest
    xaxaxa az 6te pukna ot smqh s tebe...skobite sa za izpravqne na zubite i na si4koto otgore ti govori6 za breketi,,,,,taka 4e si pomisli na koi trqbva da se smeeme...a otnosno kamu4etata se slaga pri zubolekar kato predvaritelno ti izpilqvat zuba tam kudeto 6te go postavqt...toest mu mahat emaila a tova posle vodi do golqma 4uvstvitelnost na zuba...mama e zubolekarka i mi kaza 4e ne e mnogo polezno vupreki 4e i tq slaga...

Голям фен Аватара на thirteen
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Пролича си кой е тъпак.Става въпрос за 1 малки камъчета като от пръстен...

Повече от фен
    Град
    PaRkOuR CiTy
    Цитирай Първоначално написано от thirteen
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Пролича си кой е тъпак.Става въпрос за 1 малки камъчета като от пръстен...
    нещо като брекети

Повече от фен
    Град
    в страната на любовта
    Не.не става дума за брекети!!

Аз ,слушай сега.Аз си слагам още от преди 3 години от време на време за разнообразие.Има два вариянта:
    -ако тя го иска за постоянно,трябва да отиде при зъболекар ,който ще й го сложи!
    -ако иска от тези временните-отива в някой козметичен салон и пита дали лепят камъчета на зъбите(това камъче се залепя за зъба със специално лепило) и ако има й го лепят.Този вариянт не е никак скъп,по-малко вреден за зъба от първия е,ако не й харесва може да го махне веднага и не е за винаги!
    Тва е

Guest
    абе я качете някоя снимка да видим за кво ства дума.аз такова нещо не съм виждала.звучи ми тъпо.ама да видим се пак

Тези камъчета отдавна не са модерни а пък и страшно развалят зъбите
    Ся се сещам че една дружка си залепи сама и после нищо и нямаше на зъба..докато една и й се отчупи долния край на зъба дет и беше сложено от зъболекар
    Живей живота си така, че като умреш и Дяволът да ти запали свещ!
    Две неща на този свят са безкрайни - човешката глупост и вселената. За второто не съм съвсем сигурен
    Алберт Айнщайн

Аз:)
    Guest
    А, мерси ви за отговорите! То при зъболекар доста сложно ми се струва... ама другото не звучи зле. Сигурно ше иде на козметичен салон.

Ами доста неща прочетох в тази тема....
    Камъчето дето го лепят в салоните за красота всъщност е за някой по специален случай (като апример свадба,рожден ден и т.н.)!То се лепи с лепило за нокти с което правят ноктопластиката!Това го знам от личен опит!
    Другия вариант е да си поръ4аш някое хубаво камъче например Сваровски или в някой хубав магазин за бижута кадето камъните са хубави!Отиваш при заболекарката и ти го вгражда в зъба и то седи там доста дълго време!На една приятелка и седи вече трета година!
    Аз ще си слагам камъче но чакам да ми го доставят,на сваровски е и струва 20лв.!

Супер фен Аватара на i'm so excited!
    разбира се, че не са скоби, нито брекети ..

издълбава се малка дупчица в зъба, и там се слага камъчето.
    1. така се прецаква зъба супер много.
    2. ебати, много е грозно.
    алелуя.

Град
    iN ThE DreAmSs

:}

I na men ne mi haresva kak stoi...
    JiVeeSh a SlEd GoDiNi nQmA Da Te Ima,SveTut sLeD tEb ShTe E Vse tAkuv,ShTe Se sMeNq EsEnTa s ChUdna ZiMa,ShTe gAsNaT ZaLeZiTe kAto KrUv,a TeBe NqMa Da Te Ima.ChaSoVnIkat Za TeB e SpRql,JiVoTat ViNagi ShTe VzIma ToVa KoeTo Ti e Dal!

Ужасно е! Как може да ви харесва!
    Все пак по темата. Поставят се от зъболекар, но е много вредно за самия зъб.

Мега фен Аватара на Boot
    Град
    occasion avenue
    Аз познавам една мацка дето си лепи такива камъчета по зъбите с лепило за изкуствени нокти...

Saatana vittu perkele hate crew!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си