.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Тема: vitamin C

Guest

vitamin C

zdr
    moje li da mi kajete to4no kolko vitamin C trqbva da izpiq i sled kolko vreme 6te mi spre menstruaciqta i posle koga 6te mi doide

Супер фен
    по 2 сутрин и 2 вечер.. ами виж сега..ние не можем да ти кажем кога ще ти свърши и кога ще ти дойде,ако не ти се е нормализирал цикъла ще ти идва различно иначе през един месец..И освен това ако искаш да ти свърши по-бързо(за 1,2 дни) си купи Бял Равнец
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

Отиди на гинеколог. Ще те прегледа и ще ти предпише нещо подходящо за теб. Това с витамин Ц не е много сигурно. Той просто свива кръвоностните съдове и пак може да има кървене. Просто ще е по-слабо.

Повече от фен
    Град
    Sofia
    Ami az nqkolko puti sum pila Vitamin C tochno s tazi cel,no taka i ne mi sprq prosto kurvi6 po malko.a i kato pih cikula mi produlji o6te 2 dena mn slabo no vse pak produlji.
    Бъди себе си-трудно е,но не и невъзможно!

Мега фен Аватара на koalka
    Абе стига с това Витамин Ц сте се тъпкали.Когато ти дойде дойде,когато ти спре-спре.И сато го забавиш малко какво?Нали има и тампони,ако се чувстваш неудобно?

Повече от фен
    Град
    Next To You... BOO o_O
    Хора забравете го тва с витамин С-то. Няма никакъв ефект над менструацията, най много да си развалите организма, макар че ме съмнява тва Някъде четох че само противазачатъчните могат да ти помогнат, ама не да ти спре бързо, ами да ти закъснее най много с 2 седмици.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си