- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- КАК ДА СИ ИЗБРЪСНА ЗАДНИКА САМ?
KAITE PLS
sas samobrasna4ka vnimatelno
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
kak sus samobrusna4ka be mnooooooo qsno 4e s kola maska ili fotoepilaciq ti kfi kosmi ima6 tam be moite sa mnooooooo malko ama sa kudravi i 4erni![]()
MOje da si vzemesh nqkaf krem Primerno Veet(preporuchvam go) ili nqkaf drug i taka stava nai dobre![]()
za kvo trqq se brusnesh??? izvikai priqtelkata ti ako imash takava![]()
abe takova to kak 6te se oburne da si go izbrusne beПървоначално написано от Анонимко
trqbva mnogo nazad da se protqga
mhahaha
gluposti govori6Първоначално написано от mamamyprosta
![]()
![]()
![]()
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
То хубу препоръчително да не се бара щото после става адд ама питапш ли го момчето какво му е с тези космърлаци ? Блях ! Само като си представя ....![]()
"Всички болести
идват от ядове,
а ядовете
от гадове"
vzemi epilatora na priqtelkata si ili q pomoli da ti obrasne
da we sled malko 6e kajete da zema pinseta i da gi skyba edin po edinПървоначално написано от MARKOS
![]()
ауу да си бръснеш гъза ,доста странно решение ама ако си наuстина много космат иди на кола маска![]()
Ебати закопаващите мнения...наистина е по-добре да не се бръснеш отзад щото после ще ти стане супер гадно....разбирай на кожата!![]()
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
взимаш една бензинова горелка и си готоваман от тъпи въпроси
emi de da znam po dobre e da ne si pipa6 zadnika hi4 ako sa gadni i 4erni togava ve4e moje s kola maska i sus krem depilatoar ama ako e smao muh i to rus nqma smisal....
emi lesno.s edno ogledalce i s pqna za brusnene i samobrusna4ka.ama vnimavai i se podgotvi mnogo da te surbi sled 2-3 dena sled kato se izbrusne6.
ne pipai tam deto ne ti e rabotaideq nqma6 v kvo se zaburkva6
![]()
aaa ok...i naprao da i se izsere v/u liceto...Първоначално написано от MARKOS
За кво ти е да си брьснеш задника
Ти си някьф луд фен !!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Vzemi zapalka i prucni ..![]()
![]()
С моторна резачка![]()
The Fallen Shall Rise In A River Of Blood
Земи яш боб (сега се лигава)и на следващия ден земи една запалка и като ти доиде зора за прац запали запалката и готово нема и следа от косам4е.Малко боли казамиго един френд но е по безболезнено от епилатор .
Първоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Усмихвай се дори когато ти е много мъчно,защото никога не знаеш кой ще се влюби в усмивката ти!!!
aveee vii ludi li ste ??? ako she si go brysnesh naprao posle se zapishi da igraesh Chubaka v novite epizodi na Star Wars !!!
idi na kola maska 5 leva shti zemat ili 8.
С меракПървоначално написано от sex_man
![]()
НЕ НА МАТУРИТЕ!
http://ne-maturi.hit.bg/