- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Какво бельо носите?
Боксерки и прашки за мен и слипове за приятеля ми.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Аз-боксерки винаги, по всяко време, а за приятелката мн. ме кефят червените и черните боксерките![]()
аз нося боксерки , приятеля ми и той също![]()
ами боксерки и прашки за мен,а за приятеля ми боксерки
прашки нося аз,а гаджето-боксерки
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Боксерки![]()
Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.
Нося боксерки,а гаждетата ми прашки. Въпреки,че и женските боксерки са готини,но поне засега не съм виждал някоя от приятелките ми да е с боксерки.
Боксерки нося аз![]()
ami ne sum mn suglasna za pra6kite-da sexy sa ama ponqkoga i edni gotini bokserki s dantela sa mn sexy e tova e moeto mnenie taka mislq no za bikina sum tvurdi protiv mn sa gadni pra6ki ili bokserki(e damski razbira se) a 6to se otnasq do tezi na gajeto mi mislq 4e po gotino e bokserki ama i slipovete ne sa lo6i nz ne moga da kaja to4no koe
аз си носа боксерки! приятелката ми носи прашки!
Аз пък сам и на прашки и на боксерки ,но предпочитам боксеркитеа приятеля ми носи квот тои си сика.Квот му е удобно тва да си носи :P
Прашки и боксерки но боксерките нещо не са ми мн удобни
![]()
Робинята на Quench
priqtelq mi e lud na tema moe belio haresva originalni i zaka4livi ne6ta no da sa sexy :Paz haresvam boxerki koito imat nqkvi nadpis4eta :P
122деактивиране на профил, като предупреждение за нарушение на 2 и 11 т. от правилника.
priqtelkata obi4am da nosi edni 4erni danteleni mrejsti bokserki i sy6tiq vid pra6ki
a za sebe si - vinagi pra6ki, slipovete sa mi neudobni i mi se proturkva otdolu. gadno e.
Не е важно да умреш за родината си ...
Важно е да накараш врага да умре за своята !!!
аз нося и прашки и боксерки , сичко ми е удобно.
а пак предпочитам гаджето ми да носи боксерки :Р
Admin-Coki:
неподходящ размер на аватар
аз нямам гадже ама предпочитам боксерките![]()
![]()
Сънувай,ако ще живееш вечно,живей,ако ще умираш днес!
az predpo4itam ot tiq stegnatita bokserki...mnogo me kefqt :P![]()
no exit
Аз менкам прашки и боксерки, плътно прилепнали и с ниска талия, много яко стоят. А гаджето - боксерки.
Обожавам черно бельо <3
Общо взето и изчистено, и дантелено. В смисъл, нали всичко зависи от случая.. (:
Прашки, които отзад представляват просто две лентички не мога да понасям и откровено, не намирам нищо сексапилно в тях. Мисля, че сексапилът трябва да бъде просто подчертаван, а не набиван в очите на останалите. По-привлекателно е, по-загадъчно.
И все пак, нося прашки, по една или друга причина с някои дрехи просто не изглежда добре да сложиш друго. Доста е грозна гледката когато под хубавото прилепнало бяло панталонче прозират някакви боксерки да кажем. Абе, особено за лятото прашките са си добър вариант, въпреки всичко (разбира се, когато не са опънати до ушите и нямат за единствена цел "случайно" да бъдат показвани на околния свят).
Така или иначе, си оставам почитателка на боксерките и бикините (които не мога съвсем да си обясня защо повечето отхвърлят). За боксерките много души са писали, и напълно подкрепям. Страшно секси са, удобни, въобще идеално решение, особено в не чак толкова горещите месеци. (:
Има и едни много готини модели, които са нещо средно между прашки и боксерки, с ниска талия, велики са. (:
Бикините, пак казвам, не знам защо толкова ги пренебрегвате. Има страхотни модели, които също са по-плитки и прилепнали и общо взето си изглеждат страхотно. (:
Дантелки обичам, но не и когато са прекалени. Тоест, когато са в нормално количество, обожавам. (:
Останалото определено смятам, че не би ми стояло добре.
Иначе, изчистеното бельо също е хубаво, но понякога стои прекалено спортно, знам ли. Абе, златната среда, знаете. (:
За момчетата. (:
Обожавам червено. Просто ме побърква. Обичам обичам обичам. И черно също.
И само боксерки. Няма значение какъв точно вид, това зависи от фигурата на момчето. Но боксерки непременно.
Просто слипове.. има мъже, на които им отиват, но.. не знам, не ми допада особено.
А за прашките не искам и да коментирам, че става страшно.![]()
Within you I lose myself.
Without you I find myself..
Wanting to be lost again.
аз рично нося прашки !! а приятеля ми носи боксерки![]()
Да ме обичаш не те задължавам,да ме мразиш ти разрешавам,но помни ме - ако заслужавам.
samo bokserki!![]()
Ne si zaslujava da pla4e6 za ne6to,koeto ne moje (ili ne iska) da pla4e za teb!
Член на Клуба на пенсионерите!
нося прашки и от както се помня нося това,даже когато бях малка за да си пека дупето мама ми е купувала правки ..![]()
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
ami az obi4am da nosq danteleni sutieni i predimno damski bokserki. A gajeto mi nosi bokserki i tva mi haresva![]()
еее да ти като си свикнала да има винаги нещо там........ пхахахахахаПървоначално написано от SINDEL