- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- 14 год. рано ли за момиче
Искам да попитам твърде рано ли е за момиче на 14 да прави секс?![]()
мисля че не..понеже и моя първи път беше на 14![]()
Zakusnqla si momiche
Кво е секс\
/
група 13
eheeh golqm filosov bil be
Зависи от човекаНякои съзряват и са готови за секс на 14,други на 18,а трети вообще не разбират смисала на секса
Мислят си че само вкарваш и изкарваш и тва е всичко
![]()
q ni obqsni ako sexa ne e da vkarash kura v putkata i da svurshish kakvo e kaji de
Ами не ! Зависи тя чувства ли се готова за това
“Ако човек не се смее над миналото си, не може да има здравословно настояще"
Em spored men e rano.tva e m oe mnenie de.Na 14 ne znae6 o6te dali ti se e dopikalo ili doebalo.ama nz sq vseki s razbiraniqta si.
Ако беше сълза, щеше да си в очите ми, ако беше цвете щеше да си в ръцете ми, но ти си човек и се намираш в сърцето ми!
Ако самата ти се чувстваш готова и го искаш, не е рано. Трябва сама да си прецениш!
Според мен е рано- на 14 неможеш да изпиташ цялото удоволствие от секса!
рано е !
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
a moq be6e na 5Първоначално написано от ELiTyYy
tva zna4i li 4e i togava ne e rano ?
mnoo si zle
KUSNO E DA SI SI VZEL BILETCHE DA SI SE EBAL PREDI AHAH!
абе ти като не ме познаваш недей да приказваш..Първоначално написано от Анонимко
бях готова-направих го! тебе ко те засяга!!!!!!!!!!!! аз ли съм мноо зле ?! ... я иди се фарли от някаде
Elito snimkata ti e otvratitelna![]()
666 q po-leko teen debil4e ! gotova bila, ama ne az si zaviram aspirini tam det nqmat rabotaПървоначално написано от ELiTyYy
tva 4e se ebe6 na 14 maloletna *****, ne zna4i, 4e vsi4ki trqq trugnat sled teb, se6 li sa ?
![]()
Така си е!!!После ще има"Кажете какво да правя,бременна ли сам?" На всеки се случва да стават гафове и да му се наложи да пита,ама от нищо незнаещи дечица въпросите са най-много.Позаинтересувай се първо за предпазните средства...Позамисли се дали го искаш истински и с кой го ще го направиш(което е много важно) и чак тогава се мятай в "живота"Първоначално написано от krem4et0
Рано е
Амие според мен е добер от 15 нагоре.На 14 още трябва да се изчака според мен.
Na 14 da pravi6 seks?
Ti normalna li si kva si?
Trqq6e o6e na 4 max. da go prai6,basi zleto :]
Познавах едно момиче (още го познавам,но вече не сме в добри отношения) беше много свестна и можеше да се говори и споделя всичко с нея,та когато беше на 14 казваше,че й е рано да прави секс,но след няколко месеца го направи и сега е на 15 и не може да си събере краката,стана страшно надута,самочуствието й скочи до небето.
Това няма връзка с темата,но е доста често срещано при момичетата в тази възраст.Иначе аз мисля,че е рано.
No Brain No Pain!!!