.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 94
    Guest
    Правете не на 14, а на 4 ако искате. Ама като нямате акъл в главата на тия години и си кажете Що да не пробвам без предпазни средства и после хоп- Бебчеее.
    По темата: Преди 18 е рано.

Супер фен Аватара на ELiTyYy
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Цитирай Първоначално написано от ELiTyYy
    мисля че не..понеже и моя първи път беше на 14
    a moq be6e na 5 tva zna4i li 4e i togava ne e rano ? mnoo si zle
    абе ти като не ме познаваш недей да приказваш..
    бях готова-направих го! тебе ко те засяга!!!!!!!!!!!! аз ли съм мноо зле ?! ... я иди се фарли от някаде
    666 q po-leko teen debil4e ! gotova bila, ama ne az si zaviram aspirini tam det nqmat rabota tva 4e se ebe6 na 14 maloletna *****, ne zna4i, 4e vsi4ki trqq trugnat sled teb, se6 li sa ?
    абе я млък! .. искат мнения- давам го!.. ти като не си доволен ,си трай там! аз секс ще си правя когато искам

Фен
    Град
    Sofia
    ami rano e! daj emnog rano, no kvo da ti kaja ve4e vs4iko mi se vijda vajmojno!pak po dobre ot tiqna 11 i 12 li4no predi 16 e rano....

бях готова-направих го! тебе ко те засяга!!!!!!!!!!!! аз ли съм мноо зле ?! ... я иди се фарли от някаде
    666 q po-leko teen debil4e ! gotova bila, ama ne az si zaviram aspirini tam det nqmat rabota tva 4e se ebe6 na 14 maloletna *****, ne zna4i, 4e vsi4ki trqq trugnat sled teb, se6 li sa ?
    абе я млък! .. искат мнения- давам го!.. ти като не си доволен ,си трай там! аз секс ще си правя когато искам
    Я недейте да обиждате ElItYyY. Това , че на 14 е правила секс си е нейна работа , и аз тогава го направих и изобщо не съжалявам. Всеки съзрява по различно време , що за предразсъдъци. За някой е рано , за други - не. По тази тема много може да се спори , тъй че който се чувства готов , който е чел , който знае какво прави , нека го прави. Разбира се , да правиш секс е огромна отговорност и когато го направиш поемаш много и огромни рискове , и все пак ако знаеш с какво се захващаш няма проблем!!!

МАЛЕЕЕЕЕЕ много си закъсняла е !!!!!!

Град
    София
    spored men e rano;]]] no ti mojesh da si precenish
    Бъди,какъвто си!!!

Супер фен Аватара на rowzz
    Град
    Варна
    за тебе е много рано !!!
    Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от ^DaRk_LaDy^
    Я недейте да обиждате ElItYyY. Това , че на 14 е правила секс си е нейна работа , и аз тогава го направих и изобщо не съжалявам. Всеки съзрява по различно време , що за предразсъдъци. За някой е рано , за други - не. По тази тема много може да се спори , тъй че който се чувства готов , който е чел , който знае какво прави , нека го прави. Разбира се , да правиш секс е огромна отговорност и когато го направиш поемаш много и огромни рискове , и все пак ако знаеш с какво се захващаш няма проблем!!!
    И ти и другата 14 годишна 'готова' сте зле и това си е факт.
    Това, че някой батко с 'детски' наклонности ви е месил на 14 не значи, че това е нормалната възраст за правене на секс. НЕ Е.
    Била готова... да бе, колко удобно извинение ... KEEP TELLIN' YOURSELF THAT !
    Само се чудя дали и родителите ви са на същото мнение с 'била готова', ама чакай, те не знаят /що ли?/, че тяхното малко момиченце е вече жена, дето ползва Аспирин и Ацетизал като противозачатъчно... ъм... 'жена', 'зряла', 'рьзбираща какво прави' -- тия трите в дебели кавички.

tX Абе ти не си човека , който да определя възраст за правене на секс и да казва на хората кога да го правят... и аз не съм , просто изразявам мнението си ... Освен това не съм 14 годишна , 18 годишна съм! Това ,че ти късно си го направила , ако изобщо си го правила си е твое право , твое решение и мен слабо ме засяга ти кога си го направила. Аз живея моя живот и аз преценям кое е добре за мен и кое - не. А що се отнася до родителите , не мисля че ти им споделяш сексуалния си живот , независимо колко си голяма. Аз до ден днешен не им казвам. Какво ще седна да казвам на майка си колко готин секс съм правила или какво ?? Изобщо не ме интерисува мнението ти , не се опитвам да ангажирам никого с моето , просто го споделям. Извини ме , ако нещо не ти харесва , но не съм длъжна да споделям твоето мнение.

Цитирай Първоначално написано от tX
    , 'зряла', 'рьзбираща какво прави' -- тия трите в дебели кавички.
    А и "какичката" вземи се научи да пишеш , че 2 правописни грешки в изречение за "голяма какичка" са просто недопустими. Първо не си използвала кавички , а друг знак, наречен "апостров" и освен това се пише рАзбираща , възможно е да допуснеш грешка и вместо "а" да напишеш "ъ" , ама да напишеш "ь" ... това на какво прилича?

Повече от фен
    Като начало, какичката е батко.
    tX Абе ти не си човека , който да определя възраст за правене на секс и да казва на хората кога да го правят... и аз не съм , просто изразявам мнението си ... Освен това не съм 14 годишна , 18 годишна съм!
    А аз какво мислиш, че правя ? Деля ядрото на атома с голи ръце ли ?
    Инак тъжно е когато видиш 18 годишен човек да разсъждава като малко дете...
    Това ,че ти късно си го направила , ако изобщо си го правила си е твое право , твое решение и мен слабо ме засяга ти кога си го направила.
    Същото мога да кажа и за теб...
    Щом не те засяга кога и дали съм го /както вече изяснихме/ НАПРАВИЛ, защо се интересуваш от това кога смята да го прави авторката на темата ? На мен нещо което слабо ме засяга го подминавам...
    Противоречиш си, а това е лошо.
    Аз живея моя живот и аз преценям кое е добре за мен и кое - не.
    Много сме големи, брей-брей... ама не.
    А що се отнася до родителите , не мисля че ти им споделяш сексуалния си живот , независимо колко си голяма. Аз до ден днешен не им казвам.
    И бегла представа си нямаш колко си зависима от тия родители дето темата 'секс' ви е табу. Успех в живота ти пожелава моя милост като ти опре яйцето на дупето...
    Какво ще седна да казвам на майка си колко готин секс съм правила или какво ??
    Е тука нямам коментар. Забравих си азбуката чак...
    Само да те питам нещо дето може и на PM да ми отговориш - Ти с това ли си изчерпваш представата за секс -- 'колко готин секс съм правила' ?!
    Изобщо не ме интерисува мнението ти , не се опитвам да ангажирам никого с моето , просто го споделям. Извини ме , ако нещо не ти харесва , но не съм длъжна да споделям твоето мнение.
    Както и никой друг твоето...

И сега обичаиния flame ... не за друго, ама ти се заяде, пък аз длъжен на никой не оставам...

, 'зряла', 'рьзбираща какво прави' -- тия трите в дебели кавички.
    А и "какичката" вземи се научи да пишеш , че 2 правописни грешки в изречение за "голяма какичка" са просто недопустими. Първо не си използвала кавички , а друг знак, наречен "апостров" и освен това се пише рАзбираща , възможно е да допуснеш грешка и вместо "а" да напишеш "ъ" , ама да напишеш "ь" ... това на какво прилича?
    Грешка има, да. Като ти се налага да пишеш на Bulgarian Phonetic в работата и седнеш да пишеш на Bulgarian BDS вкъщи, че забележиш, че се получават грешки. /човешко е, не мислиш ли ?/
    Погледни си клавиатурата - Англииската буква 'A' съответства на Българското 'Ь'.

В Българския език няма дума 'Апостров'. Пише се 'Апостроф' с 'ф', като 'фърфълак', 'фафла' etc... /мда има скрита нападка /
    В крайна сметка по-горното няма никакъв смисъл в поста ти, понеже ' се нарича още 'Еденична кавичка' или според ASCII стандарта -- 'single quote'. А и в изречението ми го използвах за отделяне на думичките.
    Ако исках да е с двойни кавички, просто щях да ги плясна и да си спестя ' -- тия трите в дебели кавички'.
    Общо взето може да ме охапеш за гъза.

Guest

Re: 14 год. рано ли за момиче

Цитирай Първоначално написано от The One
    Искам да попитам твърде рано ли е за момиче на 14 да прави секс?
    DA, iz4akai o6te nqkoq godinka, ot opit go kazvam

Чукайте си колкото се може по рано това е по добре за нас момчетата

Guest
    Общо взето може да ме охапеш за гъза.
    още са и млечни зъбките

селенова
    Guest
    Никак не е рано, това е една нормална възраст за започване да се води полов живот. Аз го направих на 13.5 почти 14, вече съм на 17 и с опит, а много френдки още се чудяд кво е пенис и има той ли почва у нас

Guest
    HAhahahahhahaha,ima po4va,ima!Abe na 17 edva li ima takava deto da ne znae kvo e penis v Bulgaria,ama ajde!Ina4e po temata-spored men vseki si re6ava za sebe si!Po princip e malko rano,no ako si gotova go napravi!A 4isto fizi4eski ve4e ima tolkova akselerati,4e na 14 sa si suvsem zavur6eni polovo individi,koito ot 100 km im li4i,4e sa gotovi za sex!Vajnoto e da ima6 psihi4eskata naglasa i gotovnost!Nqma6 li q-po-dobre iz4akaj o6te 1-2 godini!Uspeh!

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от селенова
    Никак не е рано, това е една нормална възраст за започване да се води полов живот. Аз го направих на 13.5 почти 14, вече съм на 17 и с опит, а много френдки още се чудяд кво е пенис и има той ли почва у нас
    Вече си на 17 с опит в какво ? В курвалъка ли ? Несъмнено.
    Я прочети мненията от началото на 3-та страница до тук, че ме мързи и теб да псувам...

И много ли се кефиш че са те тъпкали на 13,5 /тринайс' цяло и пет./, а приятелките ти още не знаят какво е пенис ?
    Всъщност, не си мисли, че си по-напред от тях. Даже си по-назад -- щото си малолетна курвичка. ^^

И за 3-ти път да кажа с надежда да ви влезе в кухите главици, а не само между краката /нали си с опит.../ -- ТОВА, ЧЕ СА ВИ ГО СЛОЖИЛИ НА 13-14 НЕ ЗНАЧИ, ЧЕ ТОВА Е НОРМАЛНАТА ВЪЗРАСТ ЗА ЗАПОЧВАНЕ НА ПОЛОВ ЖИВОТ !

Guest
    ТОВА, ЧЕ СА ВИ ГО СЛОЖИЛИ НА 13-14 НЕ ЗНАЧИ, ЧЕ ТОВА Е НОРМАЛНАТА ВЪЗРАСТ ЗА ЗАПОЧВАНЕ НА ПОЛОВ ЖИВОТ !
    и аз тва се опитвам да го набия в кухата лейка на елитуу

Stormwalker
    Guest
    tx,ti si mnogo gaden tip!Devstven si nali?Li4i ti otdale4e!Hodi se grumni!Da go duha6!

Повече от фен
    Град
    СТАРА ЗАГОРА
    Цитирай Първоначално написано от Stormwalker
    tx,ti si mnogo gaden tip!Devstven si nali?Li4i ti otdale4e!Hodi se grumni!Da go duha6!
    be q ti hodi se grumni!!!!Tva 4e nqkoi go e napravil na 13-14 ne zna4i 4e e normalnata vazrast!!!
    a na avtorkata na temata bih prepora4ala da po4aka o6te malko no ako vse pak iska da go napravi estestveno re6enieto si e neino!!!
    НЕ ПОЗВОЛЯВАЙ НА СТРАХА ДА ПРОВАЛИ ЖИВОТА ТИ!!!
    LOVE IS LIKE THE WIND- YOU CAN'T SEE IT BUT YOU CAN ALWAYS FEEL IT!

да
    Единственото нещо, което можеш да направиш с добрия съвет, е да го предадеш нататък.
    На теб самия никога не ти върши работа.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Tamaki Nami
    Zakusnqla si momiche
    На теб мога да кажа само едно (дано да не си ЧАК толкова ТЪП и да знаеш английски): May God have mercy upon you, cuz I wouldn't!
    SOME DAY... you, sucka, will get served! And before you FUCK OFF AND DIE, I suggest u watch a WONDERFUL movie for bitchez like you, who enjoy having sex with children : "HARD CANDY". Highly recommended, especially 4 u. You'll like it.WATCH THE MOVIE!!!

Фен
    Град
    ruse
    Abe az sym na 15 i o6te ne sym go pravila i mislq,4e mi e rano.Nqkyde 16-17 e normalno spored men.

Голям фен
    Град
    Compton
    а па на 14 ти болна ли си бе,ааа никой няя да та приеме в никва компания закъсняла си момиче тряяше поне преди 12 пффф мноо сте зле

Guest
    spored men si PREKALENO MALKA iz4kai pone 16g adski malka si !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си