- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- 14 год. рано ли за момиче
az mislq 4e na 15-16 e normalno![]()
Ако момичето е развито физически и по-важното- психически, не е рано.
abe rano e be kvoto i da si govorim e rano!! ei takiva deto mn barzat posle se oplakvat s nekvi temi ot sorta"Bremenna li sum?""6to ne moga da svar6a" i tem podobni .....
Ако беше сълза, щеше да си в очите ми, ако беше цвете щеше да си в ръцете ми, но ти си човек и се намираш в сърцето ми!
Според теб авторката на темата развита ли е психически?Според мен не-щом пита в един форум дали е нормално да прави секс и решението й най-вероятно ще бъде повлияно от отговорите на някви непознати,които не я познават като човек.Първоначално написано от drawers
пп:Не мисля,че едно момиче на 14 може да е готово психически,може само да си мисли,че е готово.
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
Първоначално написано от B@$$@
ако това ви успокоява, и аз на 14 го направих за пръв път и сега година и нещо по-късно не съжалявам, не мисля и че ще съжалявам. И знам за какво служи и за какво не служи "аспирина", както и знам "кога ми се ебе и кога ми се пикае"... така че недейте моля ви се с тези смотани клишета, ок?![]()
За 'момиче' от ромски поизход 14 е перфекната възраст, даже те почтват много по рано и на 14 вече са опраили целата ма'ала 2 пъти.
Натрупали са не само опит ми и бацили.![]()
Всъщност мен не ме успокоява.Първоначално написано от Ilianka_14
Просто още едно малолетно курве.
А то и да съжаляваш нищо не можеш да промениш... ъм... ок ?![]()
Първоначално написано от The^SweeTesT^Thing
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ето, че се намери най-можещия, знаещия и великия във форума да съди хора, които нито познава, нито е виждал, нито имат нещо общо с живота му. Жалка картинка. Какво, избиваш си комплексите тук ли?Първоначално написано от tX
The Only Thing I Understand Is What I Feel!
da ima6 negativno mnenie ne e izbivane na kompeleksi, lapardaciПървоначално написано от Nightmare
![]()
![]()
Тоя лаф "стига си си избивал комплексите" стана много клиширан и банален.. измислете нещо друго. Както има положителни, така има и отрицателни мнения и това не означава, че са в резултат от "избиване на комплекси"![]()
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
До колкото четох мненията на този индивид поне в раздел Секс, той не престана да определя кой е курва и кой не е. Добре, имаш негативно мнение изкажи го, но не наричай всеки наляво и надясно малолетна курва, потенциална курва и т.н. Кой е той, че да го прави в крайна сметка? А относно комплексите. Може да ви се струва клише, защото е прекалено често явление, особено в този форум.
Възрастовата граница рязко спада, почнаха се с 'комплексите' сега чакам и майките да засегнеме...Първоначално написано от Nightmare
Ако да защитиш тезата -- 'не на секса сред непълнолетните' е вид 'избиване на комплекси', то значи аз съм комплексар и не отричам.![]()
Както и вероятно голяма част от тия дето подкрепят мненията ми...
Форума като цяло е място кадето изказваш мнението си.
Моето мнение е, че на 14 години е ТВЪРДЕ рано за полов живот и толкоз. Ти не го приемаш, вероятно щото си яла пишката на 13-14 и не ти изнася. Ок, мене не ме притеснява, някоя 14-15 годишна пикла да ме нарича комплексар, както не ме притеснява да наричам същата - малолетна курва - само защото си е легнала на 14 годинки с някои оборотен батко.
Разни хора разни идеали.
Вече е ясно, че почти никой не чете всички постове преди да си каже мнението, такаче ще се повторя за петнайсти път - ТОВА, ЧЕ ТЕБ СА ТЕ ЕБАЛИ НА 14 НЕ ЗНАЧИ, ЧЕ ТОВА Е НОРМАЛНАТА ВЪЗРАСТ ЗА ЗАПОЧВАНЕ НА ПОЛОВ ЖИВОТ.
Колкото и да са ти пораснали циците като главата ти е 14 годишна нищо не се променя.
Като цяло ми е през антената кой на колко ще се праска, стига да не ми се налага да чета поредния 'бременна ли съм' от някое 14 годишно лапе дето е било 'готово' психически и физически и дето 'знаело кога му се ебе и кога му се пикае'.
Ако не приемаш моето мнение - ок. Питай родителите си какво мислят по въпроса. Все пак те са те отгледали и тях трябва да слушаш, а не някакъв нещастен цървул дето избива комплекси по форумите...![]()
Пак се почна.. Я ми кажи каде в тази тема, казах че да правиш секс на 14 е нормално. Не не е! И съм съгласна с мнението ти. Единственото, което ме дразни, е че наричаш курви момичета, за които знаеш прекалено малко. Щом смяташ, че можеш да съдиш и определяш хора от един монитор прави го. Но за мен лично е смешно. А и междудругото минах възрастта 14\15 годишна пикла. Още нещо, което не знаеше, но веднага се изказа нали?
az go napravih malko predi da naprava 14 g. i nikak ne sajalqvam. sega sym s 2-riq muj v jivota si sam bezkraino shtastliva s nego :P
Мъж? Хахахахахаах ако наричаш мъж някой пикльо на 15-16 можеПървоначално написано от mili4ko-sladi4ko
Ама ако говориш за истински мъж (над 20) си поредната... тииит
![]()
![]()
По същия начин, ти как може да наричаш тия на магистралата курви, като дефакто не вярвам да ги познаваш или да си ги видяла да практикуват професията си ?Първоначално написано от Nightmare
За мен 14 годишните ебачки са си малолетни курви, а за теб може да са невинни дечица -- толкоз.
И понеже гледам си редактирала поста си докато аз съм писал този, да ти доотговоря...
А ти от каде знаеш, че съм комплексар или и ти се изказа веднага неподготвена ?![]()
tX, поста ти е уникален.Първоначално написано от tX
Напълни ми душата. Много ми се иска да покореспондирам малко с теб, оставям e-mail: galito87@abv.bg. Ако имаш желание, пиши ми, ще се радвам.
![]()
Чукайте си колкото се може по рано това е по добре за нас момчетата![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
No Brain No Pain!!!
Нали ли ги знаеш тия ''мъже'' (над 20) каде ходат с 14-15 год. пикли кви са ... комплексари отхвърлени от момичетата на техните години.Мъж? Хахахахахаах ако наричаш мъж някой пикльо на 15-16 можеАма ако говориш за истински мъж (над 20) си поредната... тииит
![]()
![]()
Ходат с по-малки за да ги еб*т и за да ги въртят на малкия си пръст.
![]()
No Brain No Pain!!!
Da rano e,ne 4e az go napravih koi znae kolko kusno,no mislq 4e i na 15 daje e rano!
Според мен не е но ти си прицени даго правиш или не![]()