- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- 14 год. рано ли за момиче
Мм всеки решава сам за себе си ...въпреки,че и аз съм на мнението,че 14 още е рано![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
На 14 години колкото и да ми обяснявате колко сте готови, толкова и се лъжете самите себе си. Поне вярвате ли си?
Каквото и да си говорим под 18 години просто сте безотговорни за да правите секс! Няма 15, 16, 17 ... след навършване на 18!
Наистина най-добре говорете с родителите си за това.
Замислете се дали наистина искате да правите секс или това е натрапено от приатели/лки или просто е модерно. Ако ви е само за пробването по-добре си купете някоя играчка от секс шоп и се задоволете от колкото да си правите експерименти с живота!
Според мен е рано бе майна !!!![]()
nikak ne e rano estestveno!
Глупости!Въобще не е рано,даже е късно.
вече не, то с тая деградация
2, 11 и 8 точка системно - бан
pri vseki e razlichno,no spored men e rano
!!! Вярвай в трудни моменти,смей се когато тъжиш,лесно е глава да сведеш,ТРУДНО Е ДА ПОБЕДИШ !!!
Ами за да има кой да отговаря на глупавите Ви въпроси бе лапардаци смотани !awe ne moga da razbera za6to nqkoi hora tuk vikat na vsi4ki "lapardaci" ,"lapeta" i tn... mi vie kato razbirate i znaete vsi4ko za kakvo vlizate v toq forum,qvno ne e za vas...![]()
![]()
![]()
No Brain No Pain!!!
На 14 нз за какъв Физически аспект говорим <.< определено е рано, а да не говорим за ПсихическиПървоначално написано от NicknameANdPasswORd
R.I.P to PAC :/
" So many babies screamin' cuz they seein' distruction before seein' a human beeing' "
Em az moita priatelka q otvorih v petyk tq na 14 az sq navarshvam 16 i na 2ta ni beshe za pyrvi pyt..tui 4e mislq 4e tq beshe gotova![]()
Абсолютно подкрепям това мнение.И вместо да нападате момчето, защо не вземете да го подкрепите.Малко са тези като него вече - да не кажа,че са на изчезване.Случайно попаднах на темата и реших да се регистрирам,за да дам мнение.Какво е това на 14 години да правиш секс. Аз съм на 18 години и съм правила секс от любопитство(но обичах човека до себе си)....имала съм възможност да правя секс не един път ..просто не искам.Трябва ли като се разходя из улиците и да кажат "мани я тая курва". Ако едно момче спи с 5 момичета ще бъде пич , но ако вие момичета спите с 5 момчета ще бъдете курви и защо?Защото от малки ще правите секс да се правите на интересни.Има си време за нищо, няма да загубите нищо бъдете сигурни, даже ще бъдете по интересни, защото след 2-3 години на един мъж ще му бъде по интересно да легне с жена, която е спала с двама мъже, отколкото да е спала с целия град....ей момичета някога ще имате семейство и деца ....такива ли ще искате да станах вашите деца?Първоначално написано от tX
Да
Малка е!!!
Yellow diamonds in the light... and we’re standing side by side... as your shadow crosses mine... What it takes to come alive?
a i kato sme smotani za6to ni"pomagate" ,ot dobri chuvstva li? ako 6te go pravite pone ne se zaqjdaite mamka muПървоначално написано от Ghost^Rider
![]()
![]()
mi az mislq 4e e mn rano,za men po dobre e naprimer na 16-1!moje da vi se struva mn banalno ama sex-a si ima godini!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
lalala
mi az mislq 4e e mn rano,za men po dobre e naprimer na 16-17!moje da vi se struva mn banalno ama sex-a si ima godini!![]()
![]()
![]()
![]()
*
lalala