.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 94 от общо 94
    Мм всеки решава сам за себе си ...въпреки,че и аз съм на мнението,че 14 още е рано
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Голям фен Аватара на sexy_tigar4e_MM
    Град
    SOFIA

Re: 14 год. рано ли за момиче

Цитирай Първоначално написано от The One
    Искам да попитам твърде рано ли е за момиче на 14 да прави секс?
    \
    spored men po princip-da. no si zavisi ot momi4eto. prosto kolkoto si po-golqm tolkova po-dobre osuznava6 kakvo pravi6,rabira6 li ?

Град
    SOFIA
    Цитирай Първоначално написано от Tamaki Nami
    Elito snimkata ti e otvratitelna
    i kvo i e na snikata?

Град
    SOFIA
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Цитирай Първоначално написано от Nightmare
    Цитирай Първоначално написано от tX
    Цитирай Първоначално написано от Ilianka_14
    ако това ви успокоява, и аз на 14 го направих за пръв път и сега година и нещо по-късно не съжалявам, не мисля и че ще съжалявам. И знам за какво служи и за какво не служи "аспирина", както и знам "кога ми се ебе и кога ми се пикае"... така че недейте моля ви се с тези смотани клишета, ок?
    Всъщност мен не ме успокоява.
    Просто още едно малолетно курве.
    А то и да съжаляваш нищо не можеш да промениш... ъм... ок ?
    Ето, че се намери най-можещия, знаещия и великия във форума да съди хора, които нито познава, нито е виждал, нито имат нещо общо с живота му. Жалка картинка. Какво, избиваш си комплексите тук ли?

da ima6 negativno mnenie ne e izbivane na kompeleksi, lapardaci
    awe ne moga da razbera za6to nqkoi hora tuk vikat na vsi4ki "lapardaci" ,"lapeta" i tn... mi vie kato razbirate i znaete vsi4ko za kakvo vlizate v toq forum,qvno ne e za vas...

Nqkoi vunshen
    Guest
    На 14 години колкото и да ми обяснявате колко сте готови, толкова и се лъжете самите себе си. Поне вярвате ли си?
    Каквото и да си говорим под 18 години просто сте безотговорни за да правите секс! Няма 15, 16, 17 ... след навършване на 18!
    Наистина най-добре говорете с родителите си за това.

Замислете се дали наистина искате да правите секс или това е натрапено от приатели/лки или просто е модерно. Ако ви е само за пробването по-добре си купете някоя играчка от секс шоп и се задоволете от колкото да си правите експерименти с живота!

Според мен е рано бе майна !!!

PetqSexy
    Guest
    nikak ne e rano estestveno!

Guest
    Глупости!Въобще не е рано,даже е късно.

вече не, то с тая деградация
    2, 11 и 8 точка системно - бан

pri vseki e razlichno,no spored men e rano
    !!! Вярвай в трудни моменти,смей се когато тъжиш,лесно е глава да сведеш,ТРУДНО Е ДА ПОБЕДИШ !!!

Фен
    Град
    Sofia,West Park
    awe ne moga da razbera za6to nqkoi hora tuk vikat na vsi4ki "lapardaci" ,"lapeta" i tn... mi vie kato razbirate i znaete vsi4ko za kakvo vlizate v toq forum,qvno ne e za vas...
    Ами за да има кой да отговаря на глупавите Ви въпроси бе лапардаци смотани !
    No Brain No Pain!!!

Голям фен
    Град
    Plovdiv
    Цитирай Първоначално написано от NicknameANdPasswORd
    zavisiiiiii Ot mn neshta ... kak e fizicheski psihicheski sex-a ne e prosto da si topnesh pishkata v ........ .. Poprincip 2 neshta .... Fizicheski aspekt i Psihicheski ! dali e gotova PSihicheski a fizicheski ?
    mnoooooo e otnositelno chovek !
    На 14 нз за какъв Физически аспект говорим <.< определено е рано, а да не говорим за Психически
    R.I.P to PAC :/
    " So many babies screamin' cuz they seein' distruction before seein' a human beeing' "

Em az moita priatelka q otvorih v petyk tq na 14 az sq navarshvam 16 i na 2ta ni beshe za pyrvi pyt..tui 4e mislq 4e tq beshe gotova

Guest
    Цитирай Първоначално написано от tX
    Възрастовата граница рязко спада, почнаха се с 'комплексите' сега чакам и майките да засегнеме...

Ако да защитиш тезата -- 'не на секса сред непълнолетните' е вид 'избиване на комплекси', то значи аз съм комплексар и не отричам.
    Както и вероятно голяма част от тия дето подкрепят мненията ми...

Форума като цяло е място кадето изказваш мнението си.
    Моето мнение е, че на 14 години е ТВЪРДЕ рано за полов живот и толкоз. Ти не го приемаш, вероятно щото си яла пишката на 13-14 и не ти изнася. Ок, мене не ме притеснява, някоя 14-15 годишна пикла да ме нарича комплексар, както не ме притеснява да наричам същата - малолетна курва - само защото си е легнала на 14 годинки с някои оборотен батко.

Разни хора разни идеали.

Вече е ясно, че почти никой не чете всички постове преди да си каже мнението, такаче ще се повторя за петнайсти път - ТОВА, ЧЕ ТЕБ СА ТЕ ЕБАЛИ НА 14 НЕ ЗНАЧИ, ЧЕ ТОВА Е НОРМАЛНАТА ВЪЗРАСТ ЗА ЗАПОЧВАНЕ НА ПОЛОВ ЖИВОТ.

Колкото и да са ти пораснали циците като главата ти е 14 годишна нищо не се променя.

Като цяло ми е през антената кой на колко ще се праска, стига да не ми се налага да чета поредния 'бременна ли съм' от някое 14 годишно лапе дето е било 'готово' психически и физически и дето 'знаело кога му се ебе и кога му се пикае'.

Ако не приемаш моето мнение - ок. Питай родителите си какво мислят по въпроса. Все пак те са те отгледали и тях трябва да слушаш, а не някакъв нещастен цървул дето избива комплекси по форумите...
    Абсолютно подкрепям това мнение.И вместо да нападате момчето, защо не вземете да го подкрепите.Малко са тези като него вече - да не кажа,че са на изчезване.Случайно попаднах на темата и реших да се регистрирам,за да дам мнение.Какво е това на 14 години да правиш секс. Аз съм на 18 години и съм правила секс от любопитство(но обичах човека до себе си)....имала съм възможност да правя секс не един път ..просто не искам.Трябва ли като се разходя из улиците и да кажат "мани я тая курва". Ако едно момче спи с 5 момичета ще бъде пич , но ако вие момичета спите с 5 момчета ще бъдете курви и защо?Защото от малки ще правите секс да се правите на интересни.Има си време за нищо, няма да загубите нищо бъдете сигурни, даже ще бъдете по интересни, защото след 2-3 години на един мъж ще му бъде по интересно да легне с жена, която е спала с двама мъже, отколкото да е спала с целия град....ей момичета някога ще имате семейство и деца ....такива ли ще искате да станах вашите деца?

Фен
    Град
    МИЛАН FOREVER !!!
    Да

Голям фен Аватара на DeSiTo0o
    Град
    Botevgrad
    Малка е!!!
    Yellow diamonds in the light... and we’re standing side by side... as your shadow crosses mine... What it takes to come alive?

sexy_tigr4e
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Ghost^Rider
    Ами за да има кой да отговаря на глупавите Ви въпроси бе лапардаци смотани !
    a i kato sme smotani za6to ni"pomagate" ,ot dobri chuvstva li? ako 6te go pravite pone ne se zaqjdaite mamka mu

mi az mislq 4e e mn rano,za men po dobre e naprimer na 16-1!moje da vi se struva mn banalno ama sex-a si ima godini!
    lalala

mi az mislq 4e e mn rano,za men po dobre e naprimer na 16-17!moje da vi se struva mn banalno ama sex-a si ima godini! *
    lalala

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си