.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

има ли начин да ми сварши по бързо цикалат

някой да е чувал за хапчета или други начини които помагат за намаляване на цикала

Незнам какво точно имаш предвид,но знам че противозачатъчните се започват от 5 до 7 ден от менструалния цикъл... и така де,като ги почнеш на 5 да кажем на следващия би трябвало всичко да е свършило(поне при мен беше така).Ама за да започнеш да пиеш хапчета трябва да отидеш на генеколог и това с "намаляването на цикала" може да го направиш само 1 път .

мерси ще ми кажеш ли кои противозачатачни по точно,и доло горе колко струват

Пробвала съм и с витамин C.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

i az bqh 4uvala 4e vitamin c moje da prekysne ili da namali cikalyt ama neznaeh dali e vqrno,pomogna li tova pri tebe

Помага витамин C ама отиди на гинеколог. Защото така може да си объркаш цикъла, че някой ден като решиш да имаш деца ще береш ядове.

ne az mislq tova da go napravq samoe din pyt,edva li 6te ima posle problemi,kato e ednokratno.a i az mislq da piq vitamin c kym 4 den

Мега фен Аватара на koalka
    По-добре изчакай от само себе си да ти свърши.Тея неща не са хубави,искаш да си спираш цикъла?

ne,prosto ne iskam na edin kupon da byda nerazpolojena,i za tova iskam da mi svar6i po rano

16_f
    Guest
    Ima takiva hap4eta no da znae6 izob6to ne sa polezni! Uvrezdat ti polovite organi i ne deistvat dobre na nastroenieto!

da,opasno e apak ne si zaslujava 4ak tolkova,v kraina smetka 6te piq vitamin c kato mi doide i dano da namalee 10x :>

Еми има, но не е за предпочитане чувал съм че при някои има доста нежелателни последици.
    Don't hate the player , hate the GAME!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си