- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Имате ли даскал/и ,който/които да смятате за печен/и?
Класната ми и даскалът по психология са печени. Също и биоложката.
"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."
Госпожата по География, господина по Свят и личност. Понякога и класната е пич.
моята класна,госпожата ми по математика,гозпожата ми по БЕЛ,съ6то така госпожите ми по физи4еско и биология![]()
LiFe iSn'T aBoUt FiNdInG yOuRsElF.
LiFe iS aBoUt CrEaTiNg YoUrSeLf.
класната ми, госпожата по химия.. май са тва![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
ooooo da g-na po it - ponqkoga v staqta meri6e na bu4va ama tva e dr tema sigurno za tva e tolkova pekan :P
Mi pri men e samo tazi po matematikaMlako nali
![]()
Под печен даскал,разбирате да ви пуска да си играете навънка или да не ви учи на нищо,а само да се шляете.А аз пък уважавам строгите учители и тези,които се опитват да ни направят умственно способни хора.Сега може и да не го разбирате,но като станете 11-12 клас и нагоре ще го разберете,когато животът ви върви по вода и работите това,което искате.Ще се сещате тогава не за тези госпожи,които ви пускаха от часовете,а тези които ви измъчваха докрай за да научите нещо,защото точно на тях ще се дължи вашия успех.![]()
Братя,това което правим приживе,отеква във вечността....
оо.. госпожа Рада Синадинска по англ. е мега велик пич! поклон
същото се отнася и за господин Динев... зъл!
Пъ.Съ: тези учители определено не са от тея, които те пускат да си правиш каквото знаеш... но са уникални.
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Много са!
"Гордост?Да,гордостта е нещо ужасно вкусно,особено когато коричката е разпукана и покрита с глазура" Скарлет О`Хара
Класната ми е най-невероятния учител,койято може да съществуваПо нищо не и отстпва и психоложката,а тази по биология в сравнение с останалите и тя е готина
И пак казвам...класната ми е един прекрасен човек,заслужаващ мн повече от клас като нашия
![]()
"Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше
Пффф ахах... пичове са по литература и химия... напрво![]()
Почти всички, които ми преподават са яки даскали. Има едно две .. три изключения но като цяло всички са печени.
Si4ki sa pylni idioti. Tochna e samo gospojata, koqto ni predava po Baza danni i Web dizain
v novoto daskalo za 2 dena . ... ne moga da kajano v staroto lubimkata mi be6e tazi po bg (cvetelina cvetanova) super dobri4ka i qka kato harakter \
/ tq nakara dori slabite u4enici da u4at
![]()
в новото училище - класната (по немски), а в старото - господиновците по география и физическо
Може би Бог иска да срещнеш много неподходящи хора, преди да срещнеш истинския, затова когато това се случи, бъди благодарен...
http://glamorous-angels.piczo.com/?cr=6&rfm=y
Най най най-печената и добра жена,която познавам-бившата ми учителка по литература (жалко,че вече не ни е тя)...тази жена я признавам,че може би няма по-готин учител от нея.Много интелигиентeн и свястен човек=))
f@nt@zi@
emi da az imam edna mnogo pe4ena u4itelka (klasnata mi) tq mi izvinqva vsichki otsastviq.. mlada e na 25 godinihodime si na kafe s neq i priqteli pu6ime si pieme si s neq.. nqma problemi daje po neiniq 4as (fizi4esko vazpitanie) hodime na kafe vmesto da igraem :P
machoka
Администратор
провери си в собствения гащник.![]()
Да,госпожата по история
Всички са супер печени,без 1-2 учителки,които развалят картинката,но какво да се прави...
В новото даскало още не ги познавам.
От старото - госпожата по биология е върха! И тая по химия също е няква шантаваАбе и двете са уникални.
You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You are the same decaying organic matter as everything else.
На първо място е учителката ми по немски - супер човек!!! Под "супер човек" искам да кажа, че е супер, като характер и те учи на много неща! На второ място е учителката по история - отново супер човек и те учи и на други неща, освен на история... На трето е г-жата по френски - и тя супер човек и тя те учи на други неща, освен на френски. Под "други неща" разбирайте "нещата от живота"...Ето тези учители заслужават названието ПЕДАГОГ!!! Прекланям им се и те ще останат завинаги в сърцето ми!!! =D> =D> =D> =D>
Е има и други, като: господина по география (беше много ЯК! е при него не учехме много-много, норазбирате ме...
), учителката по биология;физическо; литер. и др., но те не могат да се сравнят с учителите от челната тройка! А да! Как щях да забравя! И другата учителката по история!!! Няма как да не я напиша! ИСТИНСКИ ОБРАЗ! СУПЕР Е!!! Но и тя но може да се сравни...
Е, всеки даскал си има своите плюсове и минуси и човек трябва да се постарае да открие плюсовете, защото така ще му бъде много по-лесно в даскалото...Е има и някои, които имат повече минуси, но стискайте зъби-все някога ще ви оставят... А за учителите от челната тройка - пожелавам ви и вие да имате такива учители...просто са невероятни, но вие сами трябва да се убедите...
Тъжно е, когато някой си отива,
тежко е, когато си останал сам
и в един залисан ден разбираш,
че не си дете, а вече си голям...