- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Възстановяване на девствената ципа?
Незнам кой от двамата е по- ПРОС !!!Първоначално написано от Анонимко
No Brain No Pain!!!
Защо пък да не си направи такава операция момичето ? Аз също съм се замисляла. Няма нищо лошо да пробва, тази операция с нищо няма да й навреди. Може да си я прави и 20 пъти ако иска, без значение е. Не съм сигурна обаче дали при "разпечатването" ще я боли. А и тя щом се интересува явно не й пука дали ще има болка или не. Може да е наложащо. Само се надявам да не е някоя 14-15 годишна, която е излъгала гаджето си, че е девствена и когато "опре ножа в кокала" да се опитва да разреши проблема с възстановяването на химена с оперативна намеса. Аз искам да го направя, защото гаджето ми много иска да ме отвори "втори път"![]()
Вместо да дава6 150 лв. за ципа даи ги за дре6ки !!!
Дрешки ?!?! Имам си достатъчно. Не е нужно да се лишавам от нещо , за да си купя друго. А и там е работата , че операцията е малко по-скъпа. Не знам кой каза, че е 150 лв.
Пак ти казвам по- добре си направи една мозъчна трансплантация с парите. Виж мое да поумнееш.Първоначално написано от Анонимко
No Brain No Pain!!!
pffffffff xaxaxa verno si e !
Добре де, хайде кажете ми кое толкова ви плаши или защо е неприемливо за вас едно момиче да си направи подобна операция? Та тя дори не е вредна или опасна за здравето !!! И защо, когато мога да си го позволя да не го направя? При все, че и на мен и на гаджето ми ни харесва идеята. Все пак аз не съм лапе на 15, нито съм мюсюлманка, за да се опитам да скрия, че не съм девствена. Ако го направя ще е само за взаимното ни удоволствие.
А вие какво ? Веднага ме оплюхте, че по-добре било да си трансплантирам мозък ... Явно имате някакви предразсъдъци или задръжки в секса, та ви е трудно да си го представите. Поинтересувала съм се и пак ви казвам - ТАЗИ ОПЕРАЦИЯ С НИЩО НЕ ЗАСТРАШАВА ЖИВОТА И ЗДРАВЕТО НА МОМИЧЕТО. И защо тогава да не си го позволя, когато имам средствата ?!!?!?!
както казах провеждам процедури вместо химен мога да ви сложа и цип за 50лв кога искаш отварай и затварай
Аз си знаех че ще ни помохамеданчат некой ден!!!Това го правят само в мюсюлманските страни...ако искаш да ходиш там прав ти път...но те предупреждавам че ако сега се тюхкаш за правата на жените там няма да получиш никакви!!!!!Първоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
Няма смисъл да ми говориш за арабския свят, със сигурност съм запозната малко по-добре от теб в тази насока. Там такава операция няма кой да ти направи![]()