- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- SE X KO GA???
Zdraveite, iskam da vi popitam, kogato zapo4ne6 edna vruzka, koga tr da zapo4nete da pravite sex? ima li nqkvi pravila, dali ako si legnete sled 10 dni 6te vi mislqt za k***a ili nekva lesna?interesuva me i mujko mnenie
blagodarq
Това си зависи само и единствено от твоята преценка.Принципно на мен 1 месец изчакване ми се струва добре,но това не пречи да сте си легнали на първата среща и пак да имате стабилна връзка.А ако имаш намерение да изкараш повечко време с тоя човек не мисля че някой може да ти каже 'копче' за това кога си спала с него...Все пак не мисля че е кървенско да си спиш с гаджето![]()
da taka e, no edin mesec ne stana, a mi se iska6e da ne izburzvame, a sega se 4ustvam tupo, sled 10 dena i hop. a i hodim ot 2 sedmici nqkude, seki den mi se obajda6e i to4no denq sled sexa ne mi se, tova suvpadej li e? minal li mu e meraka?
Pyrvo shte ti kaja.. Ne bydi tolko mnitelna.. No pyk vsichko e vyzmojno.. Moje da e bil s teb samo zashtoto e iskal sex ot teb.. Moje da e s teb zashtoto naistina ima chuvstva i tova e prosto syvpadenie.. Golqma e veroqtnostta ti sama da se fkarvash u filmite.. vnushavash si neshta ot koito samo ti stradash.. Mai e po dobre bez tqh a ?
ami moje i da se vkarvam vuv filmi, ama kak da kaja, az poznavam hora koito sa iskali sex i si li4i, kuv e smisula zaradi ediniq sex da izlizate nonstop,podaruci,smsi i t.n.,no 6te vidim dnes kakvo 6te stane,az nqma da mu pi6aПървоначално написано от Nadelina
Зависи само от човека...Зависи най-вече от начина на мислене на определената двойка.... Някои ще ти казват 1, други друго, но никога няма да се стигне до консенсус, поради 1 причина- всички мислим различно...Ако питащ мен обаче, най-вече поради възрастта си бих изчакала, но ако съм на една по-зряла възраст бих направила компромис.....:P
Ne e li malko golqm za tebe? .. Ama inache kato se zamislq.. zavisi ot nego.. moje da si na 20 i da si zrql myj koito misli za bydeshteto si i ima izgradeni celi koito postiga.. A moje i da e 28 godishen i da jivee oshte za miga.. Ne go poznavam nz.. Ti sama si preceni ot koi tip e priatelq ti.. i togava shte znaesh kakvo da ochakvash :P
Ми гледай сега...Както казах правила няма..Ако имаш потребност от това и ако мислиш, че е добро за връзката ви, давайте...Нз. какво друго да кажа....![]()
ami kak da ti kaja, az nikoga ne sum bila s 25 nagore, no za tova puk sum popadala na pikliovci deto ne znaqt kvo iskat ot men, ot jivota, a i ne mislq 4e toi jivee za miga, pone ot tova koeto mi e kazval, no puk moje i da se lujaПървоначално написано от Nadelina
daje vednuj me pita dali sum vlubena v nego, az gledah tupo i mi kazah nzm, toi se izvurtq napravi fizionomiq i mai se zasegna, kaza, mi 4e bil glupak da se vlubi a az v nego ne, koeto mi be6e malko stranno da se vlubi6 ot 2 sedmici vruzka, a i az nzm kakvo e tova???
Ами все пак двамата решавате кога?Не е казано точно време.Но ако приятелят ти те кара да спиш с него още на първата среща имай в предвид,че секса е по-важен за него от чувствата.
ne vuob6te ne mojem da govorim za purva sre6ta. no ot 2 sedmici sme zaedno i ve4e spahme, a ot 2 dni ne e zvunql i nzm kvo stava????Първоначално написано от koalka
според мен всеки решава сам за себе си, но аз лично не бих бързала, но и не бих протакала във времето, особено щом го искам. аз например спах със сегашния си приятел месец след като тръгнахме
Аве има лесно. Обади му се и го питай защо не ти звъни.. наистина ли мислите ти съвпадат с реалноста и най-важния вупрос : "С мен ли си или не си?"
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
zna4i da ne 4akam toi da zvunne ili da pi6eПървоначално написано от Crazy`Witch
zvynni mu, moje toi da 4aka ti da mu zvynne6 davai.uspeh![]()
Po dobre da padnesh duhom, otkolkoto da duhash padnal
ето и моето момичешко мнение. всичко се опира до ДОВЕРИЕ. а не до хормоните. е да.. всеки си има фантазии но само за да придобиеш опит го правиш, няма да чувстваш хубавото удоволствие * поне така предполагам де.. девствена съм все още. * това е. няма никакви възрастови граници. когато се чувстваш удобна , когато му имаш пълно доверие, когато усетиш че не се срамувап до му споделиш още по-тайни неша.. тогава ще дойде и моментът.Първоначално написано от himerahimera
Еми.. недей! Нека нещата ти станат ясни на края. Кажи ко е станало послеПървоначално написано от himerahimera
![]()
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
Първоначално написано от cool__girl
Saglasna sam. Dokato ti stoish i chakash da ti se obadi, toi moje da pravi sashtoto. Predstavi si samo -> Toi shte ti se obadi teq dni a prez tova vreme v tvoqta glava shte se vartqt kakvi li ne misli i shte se skarate zashtoto toi e chakal pone vednaj ti da mu se obadish ... a ti mislish che toi e iskam samo da spi s teb i e pravil vsichko zada si legnesh s nego, i sega mu e vse edno... A moje izobshto da nqma nishto takova! Obadi mu se. Moje da te chaka sega...
-* Най-голямото щастие в живота е да бъдеш обичан заради самия теб,или по-точно да си обичан,въпреки тебе! *-
Ами аз такова.... Аз съм момче.... Значи ако искаш да спиш с него спи... Но никой не може да е сигурен, какво ще говорят за теб след тва.... Успе... Прави каквото те води сърцето......
Живея за да докажа, че съм достоен за Ада!!!
В един свят на ненормални, ненормалните сме най-нормални!
На света има две автомобилни марки - HONDA и всички останали !
my skype : KisskilleRcHeTo
miiiiiiii to si zavisi kak se razvivat ne6tata.ne moje da se kaje taka tolkova lesno ama mene ako me pita6 kolkoto po-kusno tolkova po-dobre
Ами потърси го ти,защото се опасявам,че те е търсил заради секса,ако е така както ти казваш.Не мога да твърдя нищо със сигурност.Потърси го ти и говори с него.Първоначално написано от himerahimera
Няма никакви определени правила, когато стане - стане![]()
You can stand under my umbrella
Po3uHka
еми за да не се повтарят мнения по добре аз да кажа информирай ни какво е станало след товаПървоначално написано от Crazy`Witch
Има две непреодолими трагедии в живота: едната е да загубиш копнежа на сърцето си, а другата да си го възвърнеш!