.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 36

Тема: SE X KO GA???

SE X KO GA???

Zdraveite, iskam da vi popitam, kogato zapo4ne6 edna vruzka, koga tr da zapo4nete da pravite sex? ima li nqkvi pravila, dali ako si legnete sled 10 dni 6te vi mislqt za k***a ili nekva lesna?interesuva me i mujko mnenie

blagodarq

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Това си зависи само и единствено от твоята преценка.Принципно на мен 1 месец изчакване ми се струва добре,но това не пречи да сте си легнали на първата среща и пак да имате стабилна връзка.А ако имаш намерение да изкараш повечко време с тоя човек не мисля че някой може да ти каже 'копче' за това кога си спала с него...Все пак не мисля че е кървенско да си спиш с гаджето

da taka e, no edin mesec ne stana, a mi se iska6e da ne izburzvame, a sega se 4ustvam tupo, sled 10 dena i hop. a i hodim ot 2 sedmici nqkude, seki den mi se obajda6e i to4no denq sled sexa ne mi se, tova suvpadej li e? minal li mu e meraka?

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Pyrvo shte ti kaja.. Ne bydi tolko mnitelna.. No pyk vsichko e vyzmojno.. Moje da e bil s teb samo zashtoto e iskal sex ot teb.. Moje da e s teb zashtoto naistina ima chuvstva i tova e prosto syvpadenie.. Golqma e veroqtnostta ti sama da se fkarvash u filmite.. vnushavash si neshta ot koito samo ti stradash.. Mai e po dobre bez tqh a ?

Цитирай Първоначално написано от Nadelina
    Pyrvo shte ti kaja.. Ne bydi tolko mnitelna.. No pyk vsichko e vyzmojno.. Moje da e bil s teb samo zashtoto e iskal sex ot teb.. Moje da e s teb zashtoto naistina ima chuvstva i tova e prosto syvpadenie.. Golqma e veroqtnostta ti sama da se fkarvash u filmite.. vnushavash si neshta ot koito samo ti stradash.. Mai e po dobre bez tqh a ?
    ami moje i da se vkarvam vuv filmi, ama kak da kaja, az poznavam hora koito sa iskali sex i si li4i, kuv e smisula zaradi ediniq sex da izlizate nonstop,podaruci,smsi i t.n.,no 6te vidim dnes kakvo 6te stane,az nqma da mu pi6a

Голям фен
    Зависи само от човека...Зависи най-вече от начина на мислене на определената двойка.... Някои ще ти казват 1, други друго, но никога няма да се стигне до консенсус, поради 1 причина- всички мислим различно...Ако питащ мен обаче, най-вече поради възрастта си бих изчакала, но ако съм на една по-зряла възраст бих направила компромис..... :P

Цитирай Първоначално написано от Slippin aSS Grabba
    Зависи само от човека...Зависи най-вече от начина на мислене на определената двойка.... Някои ще ти казват 1, други друго, но никога няма да се стигне до консенсус, поради 1 причина- всички мислим различно...Ако питащ мен обаче, най-вече поради възрастта си бих изчакала, но ако съм на една по-зряла възраст бих направила компромис..... :P

toi e na 28, az na 19

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Ne e li malko golqm za tebe? .. Ama inache kato se zamislq.. zavisi ot nego.. moje da si na 20 i da si zrql myj koito misli za bydeshteto si i ima izgradeni celi koito postiga.. A moje i da e 28 godishen i da jivee oshte za miga.. Ne go poznavam nz.. Ti sama si preceni ot koi tip e priatelq ti.. i togava shte znaesh kakvo da ochakvash :P

Голям фен
    Ми гледай сега...Както казах правила няма..Ако имаш потребност от това и ако мислиш, че е добро за връзката ви, давайте...Нз. какво друго да кажа....

Цитирай Първоначално написано от Slippin aSS Grabba
    Ми гледай сега...Както казах правила няма..Ако имаш потребност от това и ако мислиш, че е добро за връзката ви, давайте...Нз. какво друго да кажа....
    pri teb kak e bilo?

Цитирай Първоначално написано от Nadelina
    Ne e li malko golqm za tebe? .. Ama inache kato se zamislq.. zavisi ot nego.. moje da si na 20 i da si zrql myj koito misli za bydeshteto si i ima izgradeni celi koito postiga.. A moje i da e 28 godishen i da jivee oshte za miga.. Ne go poznavam nz.. Ti sama si preceni ot koi tip e priatelq ti.. i togava shte znaesh kakvo da ochakvash :P
    ami kak da ti kaja, az nikoga ne sum bila s 25 nagore, no za tova puk sum popadala na pikliovci deto ne znaqt kvo iskat ot men, ot jivota, a i ne mislq 4e toi jivee za miga, pone ot tova koeto mi e kazval, no puk moje i da se luja
    daje vednuj me pita dali sum vlubena v nego, az gledah tupo i mi kazah nzm, toi se izvurtq napravi fizionomiq i mai se zasegna, kaza, mi 4e bil glupak da se vlubi a az v nego ne, koeto mi be6e malko stranno da se vlubi6 ot 2 sedmici vruzka, a i az nzm kakvo e tova???

Мега фен Аватара на koalka
    Ами все пак двамата решавате кога?Не е казано точно време.Но ако приятелят ти те кара да спиш с него още на първата среща имай в предвид,че секса е по-важен за него от чувствата.

Цитирай Първоначално написано от koalka
    Ами все пак двамата решавате кога?Не е казано точно време.Но ако приятелят ти те кара да спиш с него още на първата среща имай в предвид,че секса е по-важен за него от чувствата.
    ne vuob6te ne mojem da govorim za purva sre6ta. no ot 2 sedmici sme zaedno i ve4e spahme, a ot 2 dni ne e zvunql i nzm kvo stava????

Мега фен Аватара на iiirish
    според мен всеки решава сам за себе си, но аз лично не бих бързала, но и не бих протакала във времето, особено щом го искам. аз например спах със сегашния си приятел месец след като тръгнахме

Аве има лесно. Обади му се и го питай защо не ти звъни.. наистина ли мислите ти съвпадат с реалноста и най-важния вупрос : "С мен ли си или не си?"

Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.

Цитирай Първоначално написано от Crazy`Witch
    Аве има лесно. Обади му се и го питай защо не ти звъни.. наистина ли мислите ти съвпадат с реалноста и най-важния вупрос : "С мен ли си или не си?"
    zna4i da ne 4akam toi da zvunne ili da pi6e

zvynni mu, moje toi da 4aka ti da mu zvynne6 davai.uspeh
    Po dobre da padnesh duhom, otkolkoto da duhash padnal

Re: SE X KO GA???

Цитирай Първоначално написано от himerahimera
    Zdraveite, iskam da vi popitam, kogato zapo4ne6 edna vruzka, koga tr da zapo4nete da pravite sex? ima li nqkvi pravila, dali ako si legnete sled 10 dni 6te vi mislqt za k***a ili nekva lesna?interesuva me i mujko mnenie

blagodarq
    ето и моето момичешко мнение. всичко се опира до ДОВЕРИЕ. а не до хормоните. е да.. всеки си има фантазии но само за да придобиеш опит го правиш, няма да чувстваш хубавото удоволствие * поне така предполагам де.. девствена съм все още. * това е. няма никакви възрастови граници. когато се чувстваш удобна , когато му имаш пълно доверие, когато усетиш че не се срамувап до му споделиш още по-тайни неша.. тогава ще дойде и моментът.

Еми.. недей! Нека нещата ти станат ясни на края. Кажи ко е станало после

Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.

Голям фен Аватара на kAdrOkoSkA
    Цитирай Първоначално написано от cool__girl
    zvynni mu, moje toi da 4aka ti da mu zvynne6 davai.uspeh

Saglasna sam. Dokato ti stoish i chakash da ti se obadi, toi moje da pravi sashtoto. Predstavi si samo -> Toi shte ti se obadi teq dni a prez tova vreme v tvoqta glava shte se vartqt kakvi li ne misli i shte se skarate zashtoto toi e chakal pone vednaj ti da mu se obadish ... a ti mislish che toi e iskam samo da spi s teb i e pravil vsichko zada si legnesh s nego, i sega mu e vse edno... A moje izobshto da nqma nishto takova! Obadi mu se. Moje da te chaka sega...
    -* Най-голямото щастие в живота е да бъдеш обичан заради самия теб,или по-точно да си обичан,въпреки тебе! *-

Голям фен Аватара на KisskilleRcHe
    Град
    В света на силния звук!
    Ами аз такова.... Аз съм момче.... Значи ако искаш да спиш с него спи... Но никой не може да е сигурен, какво ще говорят за теб след тва.... Успе... Прави каквото те води сърцето......
    Живея за да докажа, че съм достоен за Ада!!!
    В един свят на ненормални, ненормалните сме най-нормални!
    На света има две автомобилни марки - HONDA и всички останали !
    my skype : KisskilleRcHeTo

Фен Аватара на ssiimmoonna
    Град
    sofiq
    miiiiiiii to si zavisi kak se razvivat ne6tata.ne moje da se kaje taka tolkova lesno ama mene ako me pita6 kolkoto po-kusno tolkova po-dobre

Мега фен Аватара на koalka
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    ne vuob6te ne mojem da govorim za purva sre6ta. no ot 2 sedmici sme zaedno i ve4e spahme, a ot 2 dni ne e zvunql i nzm kvo stava????
    Ами потърси го ти,защото се опасявам,че те е търсил заради секса,ако е така както ти казваш.Не мога да твърдя нищо със сигурност.Потърси го ти и говори с него.

Повече от фен
    Град
    НеОпРеДеЛеНо
    Няма никакви определени правила, когато стане - стане
    You can stand under my umbrella

Po3uHka

Голям фен Аватара на cvetityy
    Град
    софянче съм си
    Еми.. недей! Нека нещата ти станат ясни на края. Кажи ко е станало после
    еми за да не се повтарят мнения по добре аз да кажа информирай ни какво е станало след това
    Има две непреодолими трагедии в живота: едната е да загубиш копнежа на сърцето си, а другата да си го възвърнеш!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си