.
Отговор в тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 79
    сладоледката
    Guest

Аз го обичам, но сме от различна класа...

Аз съм на 17, от богато семейство, обучавам се в престижено учебно заведение извън България и имам всичко, което можете да си представите. Не отдавна срещнах едно момче, с което поради обективни причини се налага да се срещам тайно и да се крия. Той е на 21 и работи като шофьор на микробус. Има едва завършен 8 клас. Родителите ми категорично са против да имам връзки с хора от простолюдието, но аз го обичам. Какво бихте ме посъветвали? Много ми е трудно и съм тотално объркана.

Голям фен
    Еее... голямо им е самочувствието на богатите... какво като е беден, нали те обича... те пък ваще са голяма работа, голямо нещо! Обясни им, че го обичаш и няма да се разделиш с него заради тях. Толкова ли е трудно...

Голям фен
    Град
    V Kra4mata .
    1. parite nqmat zna4enie 6toto sa prehodno ne6to
    2. kato obi4a6 kvo zna4enie ima 4e ne e zavar6il vis6e ?
    Karai Da E Veselo Boli Te Fara Za Drugite Ne6ta !

Guest
    pravi kakvoto iska surceto ti i ot kakvoto i koito se nujdae

Голям фен
    Град
    Stz
    Тва ми прилича малко на сапунка...Според мен също парите не са от значение и обясни на ваще че не си вече малка и че можеш сама да взимаш решения!Само внимавай да не те използва или нещо такова!

Vnimavai kakvo si pojelava6,za6toto moje i da go polu4i6!

Парите не са важни в случая. Аз също имам пари и аз съм учила в чужбина, но родителите ми никога не са ми казвали да не се забърквам с хора от "простолюдието", както ти ги наричаш. Не винаги богатсвото може да ти донесе любов и щастие. Защото не те, а сърцето обича. А понякога при богатите то липса и е заменено с камък.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Фен
    Град
    Navsqkade po vsqko vreme :)
    За любовта няма граници , класи и тн. Само ти можеш да си поставяш такива , но трябва да ги преодолееш ,ако обичаш истински
    Once you lose yourself you have two options - to find the person you used to be or to lose that person completely...

Супер фен
    Град
    Мене ме нема в целата схема
    Освен ако родителите ти смятат, че шофьорчето си прай други сметки и иска да се докопа до паричките ти, в тоя случай са прави. А иначе тва с простолюдие, класа и т.н. остана в миналия век. Сега класово делене нема, днес мое си беден, утре печелиш от тото и ставаш милионер, да речем. Тъй че ако те дърпат заради тва че оня е прост шофьор, ич да не ти пука, дръж си се с момчето и не ги слушай. Ама имай и едно на ум, че може да е некой дето си прай тънка сметка, макар че па на 21 едва ли ги мисли и такива, но всичко е възможно.

Супер фен Аватара на kobrichka
    Град
    ...Ада....
    според мен това няма значение че той е беден щом на теб не ти пречи,а и ти не си тръгнала да се жениш за него за да има значение,аз също съм от семейство което има възможности,но не избирам момчета с лъкави коли и дебел портофеил това не ме впечатлява,толко ли е важно да го запознаваш с вашите,аз лично не запознавам гаджетата си с родителите ми,излизаи си с него щом го обичаш а ако връзката ви стане по сериозна,вашите трябва да се примирят с положението.
    Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...

Е и ?
    Аз съм на 18 , от богато семейство ... също уча в добро училище макар да не е извън България и не съм лишена от абсолютно нищо ... знаеш ли , че дефакто проблема е както в твоята,така и в главите на родителите ти ? До сега нито веднъж не съм си позволила да деля на богати и бедни , аз съм наравно с другите ... Утре ще бъда никой , но този , когото съм деляла може да бъде много над мен ...
    Ходя с момче , което бачка от сутрин до вечер за едни 15лв на ден ... Да, не ходи изтупан и не кара скъпа кола , както правят "момиченцата и момченцата на мама и тати" , но пък за сметка на това е със сърце , колкото на 100 от споменатите току що ... За мен няма абсолютно никакво значение какво може да ми предложи този , когото обичам (говоря за материалните неща ) и никога родителите ми не са ми казвали "Няма да излизаш с човек , който не е с добро материално положение!" ... Така че сама си прецени , принцесо ... Живота си е твой , ти вземи решението с кого да излизаш и кого да обичаш

Супер фен Аватара на mon4eto
    Град
    София,Лозенец:)
    Tova kakvo mislqt roditelite ne e ot zna4enie pravi tova koeto ti re6i6,t.e. ako go obi4a6 ostani s nego i da ne ti puka v kraq na krai6tata vsi4ki xora sa ednakvi,parite ne pravqt 4oveka

FiRe_LaDy
    Guest
    Kakvo e tova neshto da se delqt horata na bedni i bogati?Izvinqvam sa,ama roditelite ti naistina sa mnogo visokomerni.I e adski typo ot tqhna strana da ne ti pozvolqvat da si s momche ot po niska ot vashata klasa.Mi i az s poslednoto momche,koeto bqh,roditelite mu imaha mnogo pari,ne go lishavaha ot nishto.Az obache sam po nisko ot nego.Ne sme bedni,no i ne sme da harchim pari za kakvo li ne i da si ugajdame za vsichko.Obache nikoga ne e stavalo na vypros koi kakva klasa e.I vsichkite mi bivshi priqteli sa bile mnogo bogati,ama takav TYP problem sme nqmali nikoga.Ne vijdam kakyv e problema v tova,che momcheto e po bedno ot vas?Kakvo gi byrka roditelite ti,sled kato ti go obichash i iskash da si s nego!?!?!?Q,stiga gluposti.Badi s nego i im pokaji,che ne mogat da ti poprechat da si s nego i da vi razdelqt.Stiga si se krila.Ne si malka i mislq che mnogo dobre znaesh kakvo pravish!
    Aide i uspeh.

Супер фен Аватара на LP_girl_14
    Какво значение има колко финансово си богат след като си богат душевно?Не мога да разбера как може да се класифицират на богати и бедни след като всички сме хора!Освен това родителите ти би трябвало да искат да си щастлива и след като този човек те кара да се чувстваш така би трябвало да го приемат

Супер фен Аватара на kobrichka
    Град
    ...Ада....
    Цитирай Първоначално написано от let_me_go
    Е и ?
    Аз съм на 18 , от богато семейство ... също уча в добро училище макар да не е извън България и не съм лишена от абсолютно нищо ... знаеш ли , че дефакто проблема е както в твоята,така и в главите на родителите ти ? До сега нито веднъж не съм си позволила да деля на богати и бедни , аз съм наравно с другите ... Утре ще бъда никой , но този , когото съм деляла може да бъде много над мен ...
    Ходя с момче , което бачка от сутрин до вечер за едни 15лв на ден ... Да, не ходи изтупан и не кара скъпа кола , както правят "момиченцата и момченцата на мама и тати" , но пък за сметка на това е със сърце , колкото на 100 от споменатите току що ... За мен няма абсолютно никакво значение какво може да ми предложи този , когото обичам (говоря за материалните неща ) и никога родителите ми не са ми казвали "Няма да излизаш с човек , който не е с добро материално положение!" ... Така че сама си прецени , принцесо ... Живота си е твой , ти вземи решението с кого да излизаш и кого да обичаш
    =D> =D> =D> напълно те поткрепям
    Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...

Re: Аз го обичам, но сме от различна класа...

Цитирай Първоначално написано от сладоледката
    Аз съм на 17, от богато семейство, обучавам се в престижено учебно заведение извън България и имам всичко, което можете да си представите. Не отдавна срещнах едно момче, с което поради обективни причини се налага да се срещам тайно и да се крия. Той е на 21 и работи като шофьор на микробус. Има едва завършен 8 клас. Родителите ми категорично са против да имам връзки с хора от простолюдието, но аз го обичам. Какво бихте ме посъветвали? Много ми е трудно и съм тотално объркана.
    Скъпа,любовта е много много по-важна от парите и щом е истинска нищо не може да и попречи!!! Повярвай ми!!!

Мега фен Аватара на koalka
    "Простолюдието"-честно да ти кажа доста голямо самочувствие имаш,но както и да е.Единственото,което мога да ти кажа е че парите нямат значение и не слушай вашите какво ти казват.Бъди с него щом се обичате-просто е.

Повече от фен
    Амиии...Казваш,че го обичаш,но все пак задаваш този въпрос?Наистина ли си УБЕДЕНА,че го ОБИЧАШ?Не знам,може би е така,но ако чувствата ви са чак толкова силни(и в частност твоите) защо въобще задаваш такъв въпрос?Пък и си на 17-вашите чак такова влияние ли имат върху теб че да ти казват КОГО ДА ОБИЧАШ!?За Бога,това е може би най-святото от всички лешения,които един човек може да вземе и родителите ти могат да го вземат вместо теб?За какво се мислят те,за богове?За по-висши?Какво като карат мерцедес(ауди,бмв...)-това дава ли им правото да вземат именно това решение вместо теб?А ако го обичаш можеш ли въобще да възприемаш нещо между вас като пречка(освен например разделите поради обстоятелствя за дълъг период от време)?Задай си тези въпроси и си отговори честно.И ако отговорите показват,че те контролират толкова много и важни неща от живота ти може би е време да се замислиш,защото ЛЮБОВТА ДАВА ПО-ГОЛЯМО ЩАСТИЕ И ОТ НАЙ-СКЪПАТА КОЛА,ДОМ ИЛИ ДРЕХА!И ако в един момент само финансовата зависимост дава на родителите ти правото да решават с кого трябва да си може би трябва да решиш този въпрос.

Супер фен
    Съжалявам,но ние хората от простолюдието сме глуповати и не можем да помагнем (по обективни причини) на вас висшата класа! А и след като сме под нивото ви,защо се допитвате до нас,а не до някой който отговаря на критерийте ви за приятел?!
    "Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше

"Надути путки,надути щото са богати,кво ли става ако свършат кинтите на тати..."Ми ако мислиш да се надуваш му тегли шута.
    2т.

Голям фен
    Парите са много важни..Любов с пари може да се купи, но дали е истинска???!!?! Това е въпросът...Ако го обичаш няма причина да те спират...Най-глупавото, което можеш да направиш, е да послушаш родителите си за нещо толкова интимно и лично...Те нямат право да ти се месят........

Град
    Пазарджик
    Цитирай Първоначално написано от Obitax
    1. parite nqmat zna4enie 6toto sa prehodno ne6to
    2. kato obi4a6 kvo zna4enie ima 4e ne e zavar6il vis6e ?
    liubovta sa6to e prehodna
    Целта оправдава средствата

Мега фен Аватара на iiirish
    ти го обичаш за момента, но градиш ли някакви планове за бъдещето, имаш ли мечти, виждаш ли ви вас двамата като стабилна двойка?! според мен добре прецени какво именно изпитваш към този човек! ако е просто моментно увлечение - ами задоволи каприза си. ако е нещо истинско и силно - бори се за щастието си, дори ако трябва да се обърнеш срещу родителите си!

Голям фен
    Град
    Memphis
    i ti shte umresh nesa pritesnqvai mila
    169 бан по ип и профил за системни нарушения на 2т.

Супер фен
    Вместо да обсъждаш нещата тук отиди при родителите ти и им обясни как стои работата!Кажи им,че ако се ожениш за някой от твоята класа, избран от тях определено няма да си щастлива!ХАЙДЕ УСПЕХ!

Фен
    Град
    НяКъДе В сЪрЧиЦеТо Ти:)
    Имаш някой и друг лев в повече е и ?! "Простолюдие" и "Класа" Ти ако го обичаш няма да ти пука...ако ще и в Харвърд да учиш това Няма значение...не си нещо повече от него...равни сте и това да определяте ти и твоите родители по-бедните хора като "Простолюдие" е тъпо до безумност...Висши и нисши хора няма...всеки човек независимо богат или беден страда,обича умее да изпитва чувства...Колко богати хора по света има които забравят произхода си и дават мило и драго само за да са с любимия човек.Просто такъв е живота...едни имат пари и се чудят как да ги харчат а други се бъхтят за да съберат пари за хляб...Ама тфа е живота а ти си помисли дали Обичаш истински този човек и ако е така твоите родители са без право на мнение...живота си е твой и ти сама трябва да решиш какво ще правиш с него
    Казват,най - боляло когато драскат твоето сърце..Казват,най - крещяло,когато късаш го с перце..Когато този,който те обича без жалост го дере..А после твоите сълзи се стичат във вир дълбок като море..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си