.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 79
    Guest

Re: Аз го обичам, но сме от различна класа...

Цитирай Първоначално написано от сладоледката
    Аз съм на 17, от богато семейство, обучавам се в престижено учебно заведение извън България и имам всичко, което можете да си представите. Не отдавна срещнах едно момче, с което поради обективни причини се налага да се срещам тайно и да се крия. Той е на 21 и работи като шофьор на микробус. Има едва завършен 8 клас. Родителите ми категорично са против да имам връзки с хора от простолюдието, но аз го обичам. Какво бихте ме посъветвали? Много ми е трудно и съм тотално объркана.
    xHAHXahhxAHXHaxhAHXHahxhA...OT PROSTOLYUDIETO BIL...XhxhAHXahxhaHXAhxhaHX...basi jalkite horata ste we...da ne sme 15ti vek we...

Повече от фен

ЦЕНЗУРА!!!

т. 11

.: machoka :.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    И аз съм в подобно положение-просто имам по-добро материално положение от приятеля ми и това често се натяква от родителите ми.Но аз му вярвам-амбициозен е и упорит и ще успее в животът.Все пак е умен-стана студент,взема си изпитите и едновремено с това работи!Аз вярвам в него!!!!

Град
    Преди живеех с/у Лудницата, сега живея с/у Нас :)
    Хора от простолюдието... много готино си се изказала
    за човек, когото харесваш и се сращаш тайно
    за да не разберат родителите ти
    ако беше найстина богата не само от страна на парите
    нямаше изобщо да пишеш във форуми за да питаш
    какво да правиш и съвсем непознати хора да ти решават проблемите
    сама щеше да решиш какво да правиш и да прецениш момчето
    дали е добра компания това, че бил беден няма никакво значение
    ако е стойностен човек
    без да го познавам бих казала, че сигурно е
    по-добър от теб... защото него го учи живота....
    И защо искаш съвети от простолюдието???
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Беден е този човек, който чака разрешение от друг
    за да се забавлява!!!
    Remember to keep yourself alive,there’s nothing more important than that!
    Reality is wrong. Dreams are for real.

Супер фен
    Град
    Мене ме нема в целата схема
    Все пак има едно истина - ДГД бедните

Супер фен
    Град
    Мене ме нема в целата схема
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    И аз съм в подобно положение-просто имам по-добро материално положение от приятеля ми и това често се натяква от родителите ми.Но аз му вярвам-амбициозен е и упорит и ще успее в животът.Все пак е умен-стана студент,взема си изпитите и едновремено с това работи!Аз вярвам в него!!!!
    А бе Кремче, това че е умен и е студент, не означава че ше изкарва много пари, вервай ми

Guest

Той е на 21
    Има едва завършен 8 клас.
    Аве т'ва че е беден няма никакво значение, ама като гледам ми се вижда глупав, т'ва е "малко" по-важно...

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от Kulio Gangstera
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    А бе Кремче, това че е умен и е студент, не означава че ше изкарва много пари, вервай ми
    Е,това ми е пределно ясно,но той не се отказва и откакто го познавам работи(изключвам 9-те месеца,през които беше в казармата). Просто не се остаавя,въпреки че техните нито го карат,нито нищо-той самият иска да успее. Амбицията и работливостта са важни фактори,за да имаш добро бъдеще!

Град
    София
    Сладоледка честно казано историята ти ми звучи много странна. Ако приемем, че това, което си написала е истина, а не е само шега бих те посъветвала да направиш това, което ти е на сърцето, а не да слушаш родителине си. Те не винаги знаят всичко по-добре от теб. Това е твоят живот и ти си вземаш решенията в него. Все пак ако трябва да анализирам отношението ти изказано в първия пост трябва да кажа, че не ми звучиш като типична "богаташка" т.е начина по който си описала всичко е малко като сериал. Така мисля, защото това разделение на класи си отиде напълно още в средата на 20 век. Голяма част от наистина заможните хора в днешно време не разсъждават по този така остарял начин-а именно "ние сме от висшата класа и сме равни на боговете и работническата класа не е достойно дори да ни поглежда ". Такъв тип мислене е много плитък повърхностен и ограничен. Аз не съм от бедните хора. Също може да се каже, че имам доста неща за които други може би мечтаят, но това не ме кара да се чувствам нещо повече от околните. За мен парите не са най-важното нещо. Имам приятели с много добро финансово положение, но имам и приятели които броят стотинките си за хляб. Мен не ме прави щастлива факта, че мога да си купя по-скъпа блуза от еди кого си и, че всеки ден мога да се возя на такси и да вечерям в ресторанти. Аз лично не съм горда от това че родителите ми притежават известни пари. Бих се чувствала горда ако сама съм спечели тези пари, а не са го направили родителите ми.
    Просто искам да ти кажа и, че ако наистина си влюбена в това момче нещата едва ли ще се получат. Не искам да те разстройвам, но по написаното от теб оставам с такова впечатление. Първо теб очевидно те е срам от него. Второ ти се имаш за нещо повече от него и мисля, че постоянно би му го натяквала. Трето ти описваш себе си като умна, а него като глупав. И четвърто дори и да няма чак толкова много разлики между вас ти се поставяш в групата "Висша класа", а него в групата "Холполой". Просто ми приличаш малко на момиченцето на мама и тати, което не е готово да порасне и да заживее собствения си живот, отстоявайки собствените си желания и амбиции. Ако си истински влюбена в него не би обръщала внимание на родителите си и би направила всичко възможно да се заедно. Не искам да се обиждаш, но просто това е моето мнение. Все пак ако темата не е някаква пародия искам да ти пожелая успех.

холна гарнитура
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от broken_dreams
    Голяма част от наистина заможните хора в днешно време не разсъждават по този така остарял начин-а именно "ние сме от висшата класа и сме равни на боговете и работническата класа не е достойно дори да ни поглежда ". Такъв тип мислене е много плитък повърхностен и ограничен.
    В грашка си! Голяма част от заможните хора, мислят точно по този начин. Пример - руските олигарси, давам ги за пример, щото наистина те са заможни.
    В България как стои въпроса? Кои са заможни?
    Първенютата.
    Бивиш генерални директори на приватизирани предприятия крали от държавата.
    Престъпници отвсякакъв род и характер
    Политици със съмнително минало и връзки

А тези хора разсъждават точно така.

И за да дам пример,а не просто да голословнича,ще кажа...

Онзи ден си пресичам на зелено, една руса мацка в спорен мерцедес, искаше да прегази всички обикновене хора всякаш са мравки, с такава очевидна надменност мина, с такова отвращение към пъплещите там... бедняци.

А ми в заведение? Ако седнеш в скъпо кафене и си поръчаш само кафе,с рещу 2 лв. и седиш повече от 30 мин. сервитьорката те гледа като парцал.
    и т-н.и т-н. примери много.

тъй че в България си има класово деление, има и расизъм и престъпност и е мърсотия и е простотия повсевместна

Тъй че...няма шанс богаташка да тръгне с човек от простолюдието.

Супер фен
    Град
    BotevGrad
    Цитирай Първоначално написано от Obitax
    1. parite nqmat zna4enie 6toto sa prehodno ne6to
    2. kato obi4a6 kvo zna4enie ima 4e ne e zavar6il vis6e ?
    ...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
    BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
    oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
    zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
    ..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........

Аз съм на 17, от богато семейство, обучавам се в престижено учебно заведение извън България и имам всичко, което можете да си представите. Не отдавна срещнах едно момче, с което поради обективни причини се налага да се срещам тайно и да се крия. Той е на 21 и работи като шофьор на микробус. Има едва завършен 8 клас. Родителите ми категорично са против да имам връзки с хора от простолюдието, но аз го обичам. Какво бихте ме посъветвали? Много ми е трудно и съм тотално объркана.
    az ti predlagam da ti doide toi na gosti...ako naistina e tolkova dobar va6te 6te zabelejat....6te vidat 4e se obi4ate ,4e e interesen i nai nakraq ve4e kato si sigurna 4e sa go haresali 6te im kaje6 4e e "ot prostoludieto"
    Ako ne taka ,to pogovori s tqh obedi gi i im predloji da go vidqt i sami da go ocenqt...iskam da kaja 4e haraktera e po vajen ot bankovata smetka i ako povqrva6 6te uspee6 da gi obedi6...
    Osven tova bih iskala da te popitam ne6to:Az u4a v kvartalno u4ili6te ,ba6ta mi raboti na sergiq na pazara i jiveem v garsionera-zna4i li tova 4e sme ot prostoludieto ,kakto ti se izrazqva6-za da promeni6 roditelite si ,promeni i sebe si...tova e priqtelski savet ,ne se surdi!Osven tova ne e vqrno 4e ima6 vsi4ko ,6tom ne moje6 da si s 4oveka kogoto obi4a6
    Ако искаш да участваш в поп група-кликай смело тука:http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=57974

Повече от фен
    ЦЕНЗУРА!!!

т. 11

.: machoka :.

Град
    София
    Холна гарнитура първоначално написах един доста дълъг текст, но се отказах и го изтрих.
    До една степен съм съгласна с теб. Но не мисля, че трябва всички хора които имат малко повече пари да се слагат под общ знаменател. Според мен в България богат човек от каймака на обществото и мутра се смятат за едно. Аз имам познати с много пари, които не се възприемат за равни на боговете. Например вчера вечеряхме с едни стари приятели на баща ми. Те определено са заможни хора, щом дъщеря им Александра е завършила Американския колеж и в момента е Харвард. При тях не видях никакво егоцентрично отношение. Държаха се много по-добре с персонала от повечето хора в България.

тъй че в България си има класово деление, има и расизъм и престъпност и е мърсотия и е простотия повсевместна
    А мислиш ли, че този расизъм, престъпност и простотия са само от страна на богатите хара. Това е в цялото ни общество. За това не са виновни само политиците а и като цяло народа ни. Поне според мен продуценти на тези нравствени антикачества не са само заможните. Има и бедни расисти, мърлячи, простаци и престъпници. Аз учя психология и докато бях на стаж в едно уж престижно столично училище съм виждала как деца, нямащи пари за обяд/не че имам нещо против тези хора/ от ромско потекло да псуват учителката си. Така, че тези явления ги има в цялото ни общество, а не само в "по-висшите прослойки".

Онзи ден си пресичам на зелено, една руса мацка в спорен мерцедес, искаше да прегази всички обикновене хора всякаш са мравки, с такава очевидна надменност мина, с такова отвращение към пъплещите там... бедняци.
    А преди една седмица пред съдебната палата шофьора на едно ферари ми се извини, че не ме е видял и замалко е можело да не ми даде път на пешеходната пътека.

Тъй че...няма шанс богаташка да тръгне с човек от простолюдието.
    Годеницата на братовчед ми кара последен модел мерцедес, а той един стар джип, защото не иска да взема пари от родителите си и сам събира пари за да си купи къща и да заживее самостоятелно. Та мисълта ми е, че тя е много по-богата от него и е с него.
    Идеята ми е да кажа, че не е редно да се слагат под общ знаменател мутрите и хората забогатели с много труд опитващи се да дадат най-доброто образование и възпитание на децата си. Не мисля, че в България са богати единствено първенютата.

Супер фен Аватара на i'm so excited!
    я пак си помисли...
    има една приказка 'който иска - намира начин, който не иска - намира оправдание' ..
    сигурна ли си, че ти самата не се колебаеш за това, дали искаш да имаш връзка с някой от ""по-долната прослойка"" ? защото ако не беше така изобщо нямаше да те интересува какво щяха да кажат родителите ти
    алелуя.

Цитирай Първоначално написано от Kulio Gangstera
    Освен ако родителите ти смятат, че шофьорчето си прай други сметки и иска да се докопа до паричките ти, в тоя случай са прави. А иначе тва с простолюдие, класа и т.н. остана в миналия век. Сега класово делене нема, днес мое си беден, утре печелиш от тото и ставаш милионер, да речем. Тъй че ако те дърпат заради тва че оня е прост шофьор, ич да не ти пука, дръж си се с момчето и не ги слушай. Ама имай и едно на ум, че може да е некой дето си прай тънка сметка, макар че па на 21 едва ли ги мисли и такива, но всичко е възможно.
    Прав си

Повече от фен
    Град
    Луната
    broken_dreams тук съм съгласен с теб.Расизъм и пренебрежение към различните хора се наблюдава не само при богатите.Има го и сред всички хора по света разбира се не всички го показват.Няма значение за какво различие говориме дали ще е за пари,цвят на кожата,сексуалност или религия при много хора се появява пренебрежение когато видят някой който не е като тях.Но това е глупаво да се делим на бедни и богати.Няма "висша класа" това е термин от миналите векове всички трябва да сме равни най-вече ако се обичаме.Според мен момичето незнае какво иска щом говори така за момчето което обича.
    "Не, не чакай ти, не моля остани,скривам думите в сърцето си;
    чуваш може би душата ми как крещи, целуни ме целуни."

Цитирай Първоначално написано от drawers
    Еее... голямо им е самочувствието на богатите... какво като е беден, нали те обича... те пък ваще са голяма работа, голямо нещо! Обясни им, че го обичаш и няма да се разделиш с него заради тях. Толкова ли е трудно...
    Абе на такива хора не може да им се обясни. Най-много да те отделят на 32482 светлинни години от него. Не знам с какво да те посъветвам. Но това трябваше да се отбележи.

Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.

Според мен проблема е в теб,не в родителите ти!!!!!!!!!!!
    Zimna vecher.tishina,svesht sus plamuk pregorql.Obraz na luna zad prozoreca izgrql.Na legloto-list,moliv,spomen,sqnka otmalqla.Kratak trepet,bolka,stih.Dekemvriiski stud.
    razdqla

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Obitax
    1. parite nqmat zna4enie 6toto sa prehodno ne6to
    2. kato obi4a6 kvo zna4enie ima 4e ne e zavar6il vis6e ?
    прав си такак си е,но поговори с твойте родители и им обясни как стоят нещата с вас от твоя гледна точка
    I don`t run away from you,I walk slowly.And it kills me because you don`t care enough to stop me! ;(

Скачай,че ще те изплющъ!

Guest
    такава връзка не може да издържи дълго време ако и двамата се обичат,представете си да излязът двамата и да идът в някво по скъпо кафе и тя да плати сметката -как ще се почувства тва момче защото все пак мъжкото его е неописуемо,просто такъв вид връзки дори и несериозни не са мн за предпочитане,аз съм изпадала в по горе казаната ситуация и е доста кофти и за двете страни

...

Виж това, че учиш в чужбина не означава, че ти си нещо по-различно от едно простичко момиченце. Съдейки по това как категоризираш хората... ами струва ми се, че не си много на ниво.
    "Простолюдието". Даваш ли си сметка, че половината професори и академици в България са хора с не много големи финансови възможности, да не кажа никакви, а са милиони класи над твоята.
    Имал едва 8/ми клас... да ти е хрумвало, че може и да не е имал финансовата възможност да продължи да учи?
    Но моят съвет е... стой при непростолюдието ти, там ще ти е най-добре, поне там ще са ти на мизерното и просто интелектуално ниво!
    SY

тя
    Guest
    Внимаваи не се спускаи веднага в такава връзка,поразбери повече работи за него и виж мнението на хора които го познавът ,защото наи-добрата ми приятелка техните имът много пари-дискотеки,кафета и тн.
    И тя започна връзка с такова момче,наистина голяма симпатяга мн е хубав,но в краина сметка накрая се оказа че е дилър и 3 месеца е ходил с нея само за да я зареби да си зима глупости работи от него,ане от някои друг защото знаише че разполага с мн пари.Затова внимаваи и твоя "принц" да не е от този тип "влюбени"

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Mikohito
    всички трябва да сме равни
    а да ли да не върнем комунизма, а?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си