.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 79 от общо 79
    Повече от фен
    Град
    Луната
    Абе я си гледай твоя идол Волен Сидеров и мълчи там!

P.S.Това е в кръга на шегата разбира се.Ако ще ми говориш нещо навъпреки поне се регистрирай а не си пускай анонимни коментари!Не виждам защо хората трябва да се делят на бедни и богати и само заради това бедните да бъдат унижавани и да се смятат за по нисша класа.
    "Не, не чакай ти, не моля остани,скривам думите в сърцето си;
    чуваш може би душата ми как крещи, целуни ме целуни."

Повече от фен
    Abe minata vi,horata se dqlqt,za6toto standarta im na jivot e razli4en!!Kogato si bogat ima6 mnogo po-golqmo pole na izqva,a kato si s 5 leva v djoba malko 6te ti e trudno da se per4i6 mnogo.VIe ne pomagate na momi4eto a go sudite i vyznasqte psevdoprava.I moite ne biha pozvolili,to e qsno za6to.Moje bi tq ne e napisala to4no zaglavieto na temata.

Според мен има само едно важно нещо и това си ти , ако го обичаш бади с него , но ако се самняваш поне малко го зарежи ... защото не е много приятно да разбераш , че той е с теб заради парите ти ! пак и знай друго , че родителите ти никога няма да те изоставят , макари да говорят какво ли не !

Обичам те , мили мой Гого !

Повече от фен
    Град
    Sofia
    Ако бях на твое място щях да им кажа,че не е правилно да избират с какви хора да ходя и че все пак живота си е мой.Тва че не е със социалното положение като вашето не е човек и няма чувства ли??Трябва да им го обясниш това защото явно не са запознати с тази подробност
    Бъди себе си-трудно е,но не и невъзможно!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си