.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9
    peach blossom
    Guest

Водя празно съществуване без него...

Нямам представа как се случи,но се случи.Той ме закачаше,бъзикаше ме,сваляше ме,а аз го мразех,много ама много,защото го смятах за глупаво момченце без цели в живота,което само пречи на другите.Падаше си женкар,чаровник и т.н...лошо момче.Отблъсквах го,режех го и въобще се държах много студено.Обаче един ден разбрах,че всъщност не го мразя,а много ми харесва.Свикнах с шегите му и започнах да му отвръщам,но въпреки това,винаги се държах на дистанция.Така де,пълна глупачка,защото сама си проиграх късмета... А от харесване прерасна в любов.Може и да не е за вярване,но в истинска любов.Сега,когато пораснах достътъчно и вече мога да призная пред себе си,че го обичам,осъзнавам също,че бих дала дори живота си за него.Твърде късно,както в повечето случаи. Винаги ми е показвал,че ме харесва,но никога така,че да разбера,че не е бъзик,а истина.Хиляди,хиляди пъти ми е намеквал,и аз съм забелязвала,но действах прекалено бавно,когато осъзнах.А тази година разбрах,че се е преместил в друго училище.Не мога да разбера нищо от никого,защото разберат ли,че имам чувства ще бъда просто...ужасно унижена от околните.Без него всичко изглежда сиво,скучно,все едно всички мълчат,не чувам нищо и съм сляпа за всички и всичко...Кълна се,че ако имам шанс,ще направя нещо,но както повечето гледащи да не си играят с тях от предпазливост изгубих Него...Просто исках да споделя,ако държа всичко в себе си няма да издържа Благодаря,на тези,които го прочетоха

Мила , просто се учи от грешките си , много момчета са загубили от това :/
    П.С. И все пак не се отчайвай!

Голям фен
    Град
    V Kra4mata .
    i jivota si da dade6 toi nqma da se varne tai 4e po dobre si jivei jivota i ne misli za nego
    Karai Da E Veselo Boli Te Fara Za Drugite Ne6ta !

Мега фен Аватара на koalka
    Ти казваш,че го обичаш...а какви са неговите чувства?То ътогава просто те е харесвал и надали е било нещо сероизно-нямаше да постъпи така.Дори и да беше станало,че да имате връзка всичко може би щеше да приключи бързо,защото той,както каза е лошо момче и е сваляч.Или щеше да ти изневери или щеше да му омръзнеш.Не казвам,че е щяло да стане така,просто предполагам.Така че...не съжалявай за това.

peach blossom
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    Ти казваш,че го обичаш...а какви са неговите чувства?То ътогава просто те е харесвал и надали е било нещо сероизно-нямаше да постъпи така.Дори и да беше станало,че да имате връзка всичко може би щеше да приключи бързо,защото той,както каза е лошо момче и е сваляч.Или щеше да ти изневери или щеше да му омръзнеш.Не казвам,че е щяло да стане така,просто предполагам.Така че...не съжалявай за това.
    И аз давам същите съвети като е за друг...но се оказва по-трудно като става дума за теб...сама също се надявам да ми мине по бързо...но...

Guest
    ami tova 4e razpitva6 za nego ne zna4i,4e go haresva6,zavisi kak 6tego napravi izbuzikai se s nqkoi negov poznat kakvo pravi tvoq 4ovek,i 4e lipsvat 6egite mu,izmisli si povod i nau4i kude moje6 da go nameri6!Ne mislq 4e e izgubena kauza deistvai i ne ispuskai taka tozi 4ovek,trqbva ti malko izobretatelnost!No opredeleno mislq 4e zavisi kak 6te razpita6 za nego,moje6 da napravi6 taka 4e drugite da ne razberat za 4uvstvata ti!Kusmet,stiskam palzi!!

Мега фен Аватара на iiirish
    каквото и да е било това между вас - флирт, привличане или просто периодични свалки, не забравяй че си изживяла нещо хубаво с него. както и сама каза ти си пораснала достатъчно за да признаваш истината пред себе си, което е достатъчно ценен урок в живота! не съжалявай, защото не си изгубила нищо!

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    какво те интересува мнението на другите? като криеш само се самоизмъчваш.. хората не живеят твоя живот, ти самата си го живееш и си избираш какво да правиш - освен това не си виновна за чувствата си

така че не повтаряй грешката си, а щом си осъзнала какво всъщност изпитваш, веднага го потърси - все някой общ познат ще има адрес, телефон или нещо друго..
    не казвам като го откриеш и веднага да му се хвърлиш на врата, признавайки всичко
    просто го викни да излезете, да отидете някъде, да си поговорите
    така ще можеш по-добре да прецениш дали той мисли за теб, дали имаш шансове, дали изобщо си струва да се занимаваш с него и т.н.

не бъди слаба и не се предавай пред първата появила се пречка раздействай се малко, нищо не става от само себе си и ако очакваш да получиш всичко на готово...
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Procheh tova koeto si napisala.. i znaesh li... ima mnogo momicheta koito imat tfoq problem.. I edinstveniq nachin tozi problem da byde razreshen i edinstveniq shans da spresh da se samounijavash i samosyjalqvash e da govorish s nego.. Namirash go.. i mu kazvash vsichko.. Nishto ne gubish.. Samo mojesh da spechelish.. Syberi kuraj.. trqbva da si silna i da preodoleesh tova predizvikatelstvo.. Uspeh ti jelaq!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си