.
Затворена тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

МОЛЯ ВИ помогнете!

кажете ми има ли вероятност да забременея от правене на анален секс?!наистина мн се притеснявам и никъде немога да открия информация за това!

Голям фен
    Град
    Някъде там....
    Отговор - НЕ! Разбира се, че неможеш.И как никъде неможеш да намериш информация?Явно не си потърсила достатъчно.Информация по този въпрос има колкото ти душа иска...да има кой да търси само.

Няма такава възможност.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Guest
    Хм...да не си на 12? Остава да питаш дали ако правиш свирка може да забременееш.Нямаш нужната информация,пък-анален секс...
    но иначе по въпроса НЕ!Забременява си се от нормалния полов акт Не от свирки,самозадоволяване и френски целувки

да тва ми бе ясно докато не прочетох една статиа че може да се хващат болести и е доста крехка плътта там...от там започнах да се чудя неможе и и забременяване...иначе не сам на 12 но просто бях доста объркана за отговора на въпроса.мн мерси за отговора!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от White_DoveF
    да тва ми бе ясно докато не прочетох една статиа че може да се хващат болести и е доста крехка плътта там...от там започнах да се чудя неможе и и забременяване...иначе не сам на 12 но просто бях доста объркана за отговора на въпроса.мн мерси за отговора!
    Емм сори за подхода,тогава,наистина,но просто тука не знаеш кой какво пише... Пак сори.

Голям фен
    Град
    Някъде там....
    За болести вече е друго...съвсем различно от Забременяване!Можеш да прихванеш различни болести да...незнависимо че това е Анален секс! Инфекции,зарази ... и нещо доста по сериозно.Да беше си задала въпроса по-точно.Бременност при анален секс е невъзможна...но това не важи за болестите.!

Град
    София
    Ако беше прочела нещо в учебника по биология, нямаше да питаш такива работи

Вальо
    Guest
    [23:44:37] х1 каза: "кажете ми има ли вероятност да забременея от правене на анален секс?!наистина мн се притеснявам и никъде немога да открия информация за това!"
    [23:44:46] х2 каза: БОООООООООООООООООООООООО ЖЕ
    [23:44:48] х2 каза: (wait)
    [23:44:59] х2 каза: в червата ли ще забременее, ебаси
    [23:45:01] х2 каза: Х_Х
    [23:45:04] х1 каза:
    [23:45:16] х1 каза: ще наричат детето й лайно
    [23:45:33] х2 каза: абсолютно
    [23:45:34] х1 каза: проблемът е, че докато е бременна 9 месеца няма да има откъде да сере
    [23:45:40] х2 каза: гхахаххаа
    [23:45:52] х2 каза: има шанс да умре при раждането - да се пръсне от насъбралите се лайна
    [23:45:58] х1 каза:
    [23:46:11] х1 каза: а с какво ще се храни плода толкова време там вътре, не ми се мисли

Guest
    Като си толкова притеснена, можеш поне ти да изчакаш нормална възраст, а не да те клатят на 15 години, а?

аз съм х2

Фен
    Град
    Майна town
    може разбира се,и от свирка се забременява ако ти се изпразнат на носа също е опасно.

ABSOLUT™ ft Cappy Apple.

Голям фен
    ХАХАХАХХАХАХАХАХАХАХАХАХА АХХАХА...........ХАХАХАХХ
    МАЛЕЕЕЕЕ! Мила, щом питаш за такива глупости, значи ОПРЕДЕЛЕНО не ти е време да правиш секс...само внимавай кат се целуваш да не забременееш, че яко боли гърло!!!!!Споко - гълташ един презерватив и си ОК
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на снимка в подпис.

Фен
    Град
    Sofia,West Park
    Абе ти да не си онова 11 годишното момиченце което питаше дали е бременно , шот някъв чичко й се е изкашлял в лицето ???
    No Brain No Pain!!!

Голям фен
    Град
    Stz
    Естествено че няма вероятност!Да не би путката ти да се намира в ануса!ХАХ!Моля те не задавай тъпи въпроси!От там мове само болести да се хванат май...(и за тва не съм сигурна)!

Vnimavai kakvo si pojelava6,za6toto moje i da go polu4i6!

Мега фен Аватара на machoka
    Вече получи отговор на въпоса си.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си