- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Според Вас коя от жените в Big Brother 3 първа ще прави секс
от 13 годишна прай секс
Гледах какво ще стане тая вечер.Палома и някъв рус са щели да го правят,но се страхували,че могат,както той или тя каза "да се изпуснат",защото нямаха презерватив.
svurshi veche
tova ne e v pleven,a paloma si e kurvichka si4ki pln go znaqtПървоначално написано от Палома
да ето това е най-важнотоПървоначално написано от WindWaker
![]()
mnogo qsno `e penio
курвата Палома !!!!!!!!!!!
ВЪВ СЪРЦЕТО КАПКА МИЛОСТ НЯМАМ, ВЗЕМАМ ВСИЧКО И СИ ЗАМИНАВАМММ!!!...МНОГО КАТО ТЕБЕ ВЕЧЕ ПЛАКАХА!!!
Палома можеби
Iska6 bitka ..... obqvqvam ti voina , vodq Lulinskata armiq i ti pruskam kuhata glava !!!
И аз мисля , че първа ще е Палома , но не с Панайот , а с Павката , между другото фаворита ми е точно той , много ме кефи![]()
Ще има секс. Палома ще е една от първите! Ще я последва Лиляна и след това Вяра също ще прави секс.Е, поне така мисля...
xaxa e to ostava Paloma da vleze i da ne pravi sextq pravi sex navsqkude,puk tam li nqma fa go napravi
a mejdu drugoto da vi kaja Paloma se kleca predimno s nekvi durtaci v pln...i sega tam i e padnalo sveja plut
basi selqninaaa e toq....kude e tva gulubovo we
ujasss
аха тя ще да еПървоначално написано от Ghost^Rider
знАм чЕ нЕ сЪъм идЕАлнА.. прЕцАкЪъш лИ мЕ прАиш грЕшкА тОтАлнА: акО оБичАм оБичАм дОкрАй.:. нЕ мЕ поЗнАъЪш пО хУу сИ трАй:жИвЕя кАктО сИ иСкЪъм и зА нИкоЙ нЕ мЕ е*е
Палома...с повечето наред ще се изпо....
Аз съм за една от тризначките,освен ако и 3-те не прават секс....миличките те са толкова тъпички (то и такава слава се носи и по бившото им даскало,а и по блг...)няма да усетят кога ще са в леглото на някой от тея якичките!