- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Да ли може да се приеме че съм му изневерила?
еми това,което си направила е адски курвенското...да имаш приятел и да си мушкаш рацете в нечии "атрибути" на някъв напълно непознат пияндурник и той да човърка незнам си каде и после да отидеш при приятеля си все едно нищо не е станало...ако обичаш един човек ти поне от време на време ще се чудиш как да си при него,ще си мислиш как той те целува, прегръща,докосва и т.н...,може да си харесаш някое момче и да пофлиртуваш с него случват се и такива неща ама това което си направила е прекалено...изневерила си му на момчето и незнам защо ама така питаш все едно не те и интересува особено много...по добре отиди и му кажи да видиш той какво щи каже ама най - вероятно токкова много ще му паднеш в очите защото все пак се замисли какво би ти било ако ти се случи на теб..също така няма ли да се чувстваш излъгана...
PoGleDnI m3 Z@ MiG-v o4iT3 sLuNc3 iZgRqV@.DoKoSnI m3 z@ mIg-v SuRc3tO oGuN RaZp@lV@I.Obi4@M d@ uSe6t@m k@k Me DoKoSv@6,dA Te gLeD@M k@k m3 CeLuV@6.IsKaM D@ Te 4uVsTvAm BliZo Do MeN,IsKaM D@ IzGaRqM CqL@ s TeB.D@ uSe6tAm 43 Me oBi4@6.
хайде да отида в манастир.Изневерявам,защот о танцувам с друг и то със знанието и разрешението на приятеля ми.Хм,аз мислех,че поне трябва да се целунем,а и смятам,че трябва да го желая и да ми харесва.Когато гаджето ми влезе в казармата каза-аз знам,че не си имаш нужди и прави каквото смяташ за редно,но моля ти се нека знам.Естествено аз не се затворих у дома,а излизах и се забавлявах и то най-често с танци да речем с моите колеги,но винаги съм му казвала после,даже съм го запознала с въпросните момчета.И той няма нищо против,защото знае,че в сърцето ми е само той,че това е просто 1 танц и нищо повече,защото ми вярва и знае,че след танцът няма да си обменям слюнката с пича или да си врем пръсти по дупките.Танцът не е изневяра-чувствата към друг са изневяра!Първоначално написано от пияната
Няма да казвам пак мисълта на наполеон.Да,това си е изневяра 100%,най-добре му признай и си понеси последствията.
Естествено,че да!Това,че си била пияна не те оправдава.
predstavi si che toi napravi neshto takova, kak bi se pochuvstvala?![]()
![]()
![]()
ацки тап въпрос![]()
ми много ясно а дали си искала е друг въпрос
да изневвериш незначи да спиш с него![]()
пффффффффффф... biAtch !
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
Ок, точно щях да се обеся, благодаря много. (:Първоначално написано от krem4et0
А защо да не е изневяра?
Защото нямало секс? о.0
То си е ясно, че и аз съм дефект, но дори целувката с друг човек е изневяра. Да не говорим, че за мен е още по-лошо да изневеряваш на някого с ума и сърцето си, отколкото физически. И все пак, и двете са изневяра, по дяволите.
Какво излиза, можеш да си го обарваш ( и всичко, което следва от това ), той също, да се натискате, да се целувате, но не се брои, защото не си е набутал оная работа в @#$% ?
Да, сега може ли да повърна?
And each time I feel like this inside
There's one thing I wanna know:
What's so funny bout peace, love and understanding?
бъркал ти е в пичкатаПървоначално написано от замаяната
изневерила си
КУРВАААААААААААА
Аубуахахаха
Еми разбира се че е като започнеш още от свалките, много сте ми интересни момичетата е така ходите по купони с мисъл в главата си, че ако пиете мое да стане некой гаф ама въпреки тва продължавате, момиче тва не просто е ИЗНЕВЯРА тва си е чиста курвенщина!
Don't hate the player , hate the GAME!
emi da oPredeleno si mu izneverila ! alkohola pravi tiq raboti ne drugoПървоначално написано от замаяната
i az sno6ti se napih i stana ne6to takova xx
machoka
Администратор
провери си в собствения гащник.![]()
tststststststtstt изневяра е много ясно!!!!!!! Аз че само се целувах с един и то за 1-2 секунди и си признах пред гаджето и толкова сме страдали и двамата, че не мога да си помисля изобщо втрои път да го правя! А на теб явно изобщо не ти пука за приятеля ти, щом си стигнала чак до "бъркане в гащите и т.н." !!! Имала си достатъчно време да се осъзнаеш какво прави и АКО СИ ИСКАЛА да си спряла, но ти не си искала следователно ти е харесало и не ти е пукало за приятеля ти!! Просто се постави на негово място и реши дали е изневяра! Ако той направи същото ти как ще реагираш?!?! Но все пак ако искаш да запазиш връзката си макар и мн мало вероятно да стане това по-добре му кажи и му кажи, че съжаляваш АКО все пак наистина съжаляваш! Така има все пак един малък процент той да ти прости, може да му спестиш поне бъркането в гашите и т.н., знай, че разбере ли от друго място ще те отреже и няма да му мигне окото!
Ам, има му това, че не четох темата из основи и беше единственото нормално нещо, което прочетох и ме спаси от обесване.Първоначално написано от krem4et0
![]()
And each time I feel like this inside
There's one thing I wanna know:
What's so funny bout peace, love and understanding?
изневяра от всякъде е...![]()
![]()
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
омг..ест че е изневяра,ебаси въпроса...![]()
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
изневяра е мно ясно ... ! тъп въпросс !
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
mrusnaaaaa kurvaaaaaaaa![]()
169бан по ип и профил за системни нарушения на 2т.
За мене тва не е изневяра .... :P
Не си спокс !
Оо...съвсем не си!Първоначално написано от замаяната
![]()
А ти как би се почувствала, ако той на някой купон се обарва на голо с няк'ва друга?
Щеше да си кайш 'ми т'ва не е изневяра' сиорно...![]()
![]()
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Тъпо си постъпила.
Любов е да дадеш на някого възможност да те унищожи, вярвайки, че той няма да го направи..
![]()
Не! Не! Не, това не те оневинява, че си пинала малко, пък после не си знаяла к'во правиш
!Всеки един човек мисли и обмисля к'во ще направи няма думата "несмислено" или пък "без да искам" съм се напила и 'там к'вото и да правиш, ти си помислила к'во ше стане ама пак си го направила!
Много тъпо от твоя стана!
![]()
Леле мно0о сте зле младежта бе да ви п*к*м на ...Как може да каеш верно т'ва изневяра ли е?! Верно се едно да питаш Sex за 1 нощ изневяра ли е?
Ебаси тапата изтория - е*аси лекото момиче си!
![]()
Моя да направи така ше го отрепам...най-малкото да го остава, но (има едно "но"), че аз на мойто съкровище му имам доверие не вярвам да постъпи така с мене, но (пак има едно "но") стане ли нещо такова
няма да му просто наи-малкото което няма да искам да го вида повече
!
Човек е щастлив когато притежава това,което сам обича,а не това,което другите харесват