.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 57
    еми това,което си направила е адски курвенското...да имаш приятел и да си мушкаш рацете в нечии "атрибути" на някъв напълно непознат пияндурник и той да човърка незнам си каде и после да отидеш при приятеля си все едно нищо не е станало...ако обичаш един човек ти поне от време на време ще се чудиш как да си при него,ще си мислиш как той те целува, прегръща,докосва и т.н...,може да си харесаш някое момче и да пофлиртуваш с него случват се и такива неща ама това което си направила е прекалено...изневерила си му на момчето и незнам защо ама така питаш все едно не те и интересува особено много...по добре отиди и му кажи да видиш той какво щи каже ама най - вероятно токкова много ще му паднеш в очите защото все пак се замисли какво би ти било ако ти се случи на теб..също така няма ли да се чувстваш излъгана...
    PoGleDnI m3 Z@ MiG-v o4iT3 sLuNc3 iZgRqV@.DoKoSnI m3 z@ mIg-v SuRc3tO oGuN RaZp@lV@I.Obi4@M d@ uSe6t@m k@k Me DoKoSv@6,dA Te gLeD@M k@k m3 CeLuV@6.IsKaM D@ Te 4uVsTvAm BliZo Do MeN,IsKaM D@ IzGaRqM CqL@ s TeB.D@ uSe6tAm 43 Me oBi4@6.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от пияната
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Аз съм била на мн купони без гаджето си с момчета и съм имала куп неприлични предложения,но сме стигали до 1-2 блуса и то в границите на нормалното-без пускане на ръце и целувки.Просто заради танцът или флиртът.
    Ти също изневеряваш! Щом докосваш друг мъж, щом танцуваш блусове!
    За едни изневяра е танц, поглед, дори лека мисъл, за други не е
    За едни не е изневяра докосването и целувката, за други е

Въпрос на гледна точка

Щом няма секс, няма изневяра! Според мен
    хайде да отида в манастир.Изневерявам,защот о танцувам с друг и то със знанието и разрешението на приятеля ми.Хм,аз мислех,че поне трябва да се целунем,а и смятам,че трябва да го желая и да ми харесва.Когато гаджето ми влезе в казармата каза-аз знам,че не си имаш нужди и прави каквото смяташ за редно,но моля ти се нека знам.Естествено аз не се затворих у дома,а излизах и се забавлявах и то най-често с танци да речем с моите колеги,но винаги съм му казвала после,даже съм го запознала с въпросните момчета.И той няма нищо против,защото знае,че в сърцето ми е само той,че това е просто 1 танц и нищо повече,защото ми вярва и знае,че след танцът няма да си обменям слюнката с пича или да си врем пръсти по дупките.Танцът не е изневяра-чувствата към друг са изневяра!

Guest
    Няма да казвам пак мисълта на наполеон.Да,това си е изневяра 100%,най-добре му признай и си понеси последствията.

Мега фен Аватара на koalka
    Естествено,че да!Това,че си била пияна не те оправдава.

Повече от фен
    predstavi si che toi napravi neshto takova, kak bi se pochuvstvala?

Guest
    ацки тап въпрос
    ми много ясно а дали си искала е друг въпрос

да изневвериш незначи да спиш с него

Супер фен
    Град
    Гето Милев
    пффффффффффф... biAtch !

Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...

Изневерила си му разбира се.Пипаш членът на друг,той ти вре пръсти,пускате си езици.Това,ако не е изневяра-не знам какво е.Изневяра е дори да мислиш за друг и да го пожелаеш.Твоето не само е изневяра,а си е чист курвалък.Алкохолът не е оправдание.Аз съм била на мн купони без гаджето си с момчета и съм имала куп неприлични предложения,но сме стигали до 1-2 блуса и то в границите на нормалното-без пускане на ръце и целувки.Просто заради танцът или флиртът.
    Ок, точно щях да се обеся, благодаря много. (:

А защо да не е изневяра?
    Защото нямало секс? о.0
    То си е ясно, че и аз съм дефект, но дори целувката с друг човек е изневяра. Да не говорим, че за мен е още по-лошо да изневеряваш на някого с ума и сърцето си, отколкото физически. И все пак, и двете са изневяра, по дяволите.
    Какво излиза, можеш да си го обарваш ( и всичко, което следва от това ), той също, да се натискате, да се целувате, но не се брои, защото не си е набутал оная работа в @#$% ?

Да, сега може ли да повърна?

And each time I feel like this inside
    There's one thing I wanna know:
    What's so funny bout peace, love and understanding?

Фен
    Град
    Sofia

Re: Да ли може да се приеме че съм му изневерила?

Цитирай Първоначално написано от замаяната
    Оффф... бях на купон, ама без Него! Само с две приятелки, отнесохме се нещо, дойдоха едни момченца и се запихме. Ама се и заиграхме с единия, яко целувки, езици, обарване... на голо, аз в нанталона му, той с пръстите, вкара два... Но само това беше, към 12ч. си тръгнахме с приятелките и нищо не е станало. Нямам нито телефона на момчето нито му знам името нито той знае нещо за мен. Само, че ми е гузно от приятеля ми. Дали съм изневерила? Какво е мнението ви?
    бъркал ти е в пичката
    изневерила си
    КУРВАААААААААААА
    Аубуахахаха

Еми разбира се че е като започнеш още от свалките, много сте ми интересни момичетата е така ходите по купони с мисъл в главата си, че ако пиете мое да стане некой гаф ама въпреки тва продължавате, момиче тва не просто е ИЗНЕВЯРА тва си е чиста курвенщина!
    Don't hate the player , hate the GAME!

Голям фен

Re: Да ли може да се приеме че съм му изневерила?

Оффф... бях на купон, ама без Него! Само с две приятелки, отнесохме се нещо, дойдоха едни момченца и се запихме. Ама се и заиграхме с единия, яко целувки, езици, обарване... на голо, аз в нанталона му, той с пръстите, вкара два... Но само това беше, към 12ч. си тръгнахме с приятелките и нищо не е станало. Нямам нито телефона на момчето нито му знам името нито той знае нещо за мен. Само, че ми е гузно от приятеля ми. Дали съм изневерила? Какво е мнението ви?
    emi da oPredeleno si mu izneverila ! alkohola pravi tiq raboti ne drugo i az sno6ti se napih i stana ne6to takova xx
    machoka
    Администратор

провери си в собствения гащник.

Guest
    tststststststtstt изневяра е много ясно!!!!!!! Аз че само се целувах с един и то за 1-2 секунди и си признах пред гаджето и толкова сме страдали и двамата, че не мога да си помисля изобщо втрои път да го правя! А на теб явно изобщо не ти пука за приятеля ти, щом си стигнала чак до "бъркане в гащите и т.н." !!! Имала си достатъчно време да се осъзнаеш какво прави и АКО СИ ИСКАЛА да си спряла, но ти не си искала следователно ти е харесало и не ти е пукало за приятеля ти!! Просто се постави на негово място и реши дали е изневяра! Ако той направи същото ти как ще реагираш?!?! Но все пак ако искаш да запазиш връзката си макар и мн мало вероятно да стане това по-добре му кажи и му кажи, че съжаляваш АКО все пак наистина съжаляваш! Така има все пак един малък процент той да ти прости, може да му спестиш поне бъркането в гашите и т.н., знай, че разбере ли от друго място ще те отреже и няма да му мигне окото!

Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от Infatuated Inside
    Изневерила си му разбира се.Пипаш членът на друг,той ти вре пръсти,пускате си езици.Това,ако не е изневяра-не знам какво е.Изневяра е дори да мислиш за друг и да го пожелаеш.Твоето не само е изневяра,а си е чист курвалък.Алкохолът не е оправдание.Аз съм била на мн купони без гаджето си с момчета и съм имала куп неприлични предложения,но сме стигали до 1-2 блуса и то в границите на нормалното-без пускане на ръце и целувки.Просто заради танцът или флиртът.

А защо да не е изневяра?
    Защото нямало секс? о.0
    То си е ясно, че и аз съм дефект, но дори целувката с друг човек е изневяра. Да не говорим, че за мен е още по-лошо да изневеряваш на някого с ума и сърцето си, отколкото физически. И все пак, и двете са изневяра, по дяволите.
    Какво излиза, можеш да си го обарваш ( и всичко, което следва от това ), той също, да се натискате, да се целувате, но не се брои, защото не си е набутал оная работа в @#$% ?

Да, сега може ли да повърна?
    Защо цитира мнението ми?Какво му е?

Ам, има му това, че не четох темата из основи и беше единственото нормално нещо, което прочетох и ме спаси от обесване.

And each time I feel like this inside
    There's one thing I wanna know:
    What's so funny bout peace, love and understanding?

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    изневяра от всякъде е...
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Супер фен
    омг..ест че е изневяра,ебаси въпроса...
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    изневяра е мно ясно ... ! тъп въпросс !

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Град
    Свищов
    Ам, има му това, че не четох темата из основи и беше единственото нормално нещо, което прочетох и ме спаси от обесване.
    А,добре

Голям фен
    Град
    Memphis
    mrusnaaaaa kurvaaaaaaaa
    169 бан по ип и профил за системни нарушения на 2т.

Голям фен
    За мене тва не е изневяра .... :P

Супер фен
    Град
    Мене ме нема в целата схема
    Цитирай Първоначално написано от Slippin aSS Grabba
    За мене тва не е изневяра .... :P
    И за мен

Фен
    Град
    МИЛАН FOREVER !!!
    Не си спокс !

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Оо...съвсем не си!
    А ти как би се почувствала, ако той на някой купон се обарва на голо с няк'ва друга?
    Щеше да си кайш 'ми т'ва не е изневяра' сиорно...
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Тъпо си постъпила.
    Любов е да дадеш на някого възможност да те унищожи, вярвайки, че той няма да го направи..

Голям фен Аватара на cS_LaMeRkA
    Град
    София
    Не! Не! Не, това не те оневинява, че си пинала малко, пък после не си знаяла к'во правиш !Всеки един човек мисли и обмисля к'во ще направи няма думата "несмислено" или пък "без да искам" съм се напила и 'там к'вото и да правиш, ти си помислила к'во ше стане ама пак си го направила! Много тъпо от твоя стана!
    Леле мно0о сте зле младежта бе да ви п*к*м на ... Как може да каеш верно т'ва изневяра ли е?! Верно се едно да питаш Sex за 1 нощ изневяра ли е? Ебаси тапата изтория - е*аси лекото момиче си! Моя да направи така ше го отрепам...най-малкото да го остава, но (има едно "но"), че аз на мойто съкровище му имам доверие не вярвам да постъпи така с мене, но (пак има едно "но") стане ли нещо такова няма да му просто наи-малкото което няма да искам да го вида повече !
    Човек е щастлив когато притежава това,което сам обича,а не това,което другите харесват

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си