- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Да ли може да се приеме че съм му изневерила?
ами да чистак изневяра си е
поне моето мнение е такова
просто си помисли той ако го беше направил ти
как щеше да го възпреимеш,най-вероятно като изневяра
знАм чЕ нЕ сЪъм идЕАлнА.. прЕцАкЪъш лИ мЕ прАиш грЕшкА тОтАлнА: акО оБичАм оБичАм дОкрАй.:. нЕ мЕ поЗнАъЪш пО хУу сИ трАй:жИвЕя кАктО сИ иСкЪъм и зА нИкоЙ нЕ мЕ е*е
Най ме накефи това - вкара ми два пръста, но само това. Супер долнопробна постъпка. Аз ако разбера такова нещо ще има да си събира зъбите от пода
Не причинявай на любимия си това което не искаш да ти причини и той!
Много от вас не сте прави. Има доста разкрепостени хора, включително и семейства, които правят секс и извън брака/връзката.
Тва не значи че си изневеряват.
Когато всичко се споделя във връзката и се приема не е изневяра.
Във случая момичето не е обяснило как стоят нещата.
Изневяра е когато се правят неща неизвесни на партньора ни и най-вече в разрез на първия ред който съм написал. Тъй, че и един флирт може да е изневяра когато не би желал/а да видиш половинката си да го прави.
НЕ ! 100% ....ако го обичаше нямаше да правиш нищо с др момче, добре, че поне си гузна , въпреки че това нио не променяПървоначално написано от Ghost^Rider
АхамПървоначално написано от Анонимко
tova estestveno ne e iznevqra!
6tom nqma sex - nqma iznevqra!![]()
значи изневярата е само, когато има секс така ли? Пффф.. тва беше най-тъпото нещо, което бях чувал тия дни...Първоначално написано от peep_girl
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...