- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Изпуших 4 кутии и изпих 2 л. водка за една нощ
направо си е за хвалене
та нямали с кво друго до се хвлим
освен с тво колко пихме или пушихме и кво слушахте на купона турбо чалгия и яки гюбеци нали а колко хора го наравиха-мнооого нали май вече тийновете съвсем се сбъркаха зех да се гордея със себе си хаха
знАм чЕ нЕ сЪъм идЕАлнА.. прЕцАкЪъш лИ мЕ прАиш грЕшкА тОтАлнА: акО оБичАм оБичАм дОкрАй.:. нЕ мЕ поЗнАъЪш пО хУу сИ трАй:жИвЕя кАктО сИ иСкЪъм и зА нИкоЙ нЕ мЕ е*е
Браво на теб =D> =D> =D>.С ей такива работи тряа да се гордеем![]()
Пхах...смешна си...
Но всъщност, истинския въпрос на темата е "Вие какви рекорди имате?" Някой ще отговори ли![]()
Пробвай да скочиш от някъде.
bravo na tebe![]()
DA obi4a6 kogato te obi4at e 4ove6ko!DA mrazi6 kogato te obi4at e jestoko!DA obi4a6 kogato te mrazqt e VELIKO!
2 litra vodka ako mi izpie putchica nqma da moje da si razpoznae cicite ot povarnq i nqq moje se mradne , az sam m litar i polina vodka i posle na leglo 4 dena gips
Syshtoto bih kazala i az ahhahahhaПървоначално написано от OPEL
А помниш ли колко са ти го сложили, боклук такъв? Или няма такива сапьори?
Рекордите ми няма да ги споменавам, а за твоя ще кажа- доста добро постижение, но едва ли е истина.Първоначално написано от рекордьорка
![]()
Не си изпила 2 литра водка,стига лъга.
На мен рекорда ми е 650 милилитра (след което на сутринта прекарах 2 часа в повръщане),а аз имам опит в пиенето,повечето ми приятели не са ме виждали в трезво състояние.
2 кутии цигари всеки може да изпуши.
А и да,не мисля,че това е нещо с което би трябвало да си горда.
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
Аз пък пуша солети...
[23:40:05] .. says: "така извънземните не могат да четат мислите ни !"
[23:40:21] .. says: казаха те и увиха главите си с алуминиево фолио
напълно те подкрепям !!Първоначално написано от RAWRRR
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
Да наистина не би трябвало човек да се гордее с алкохолни постижения.Първоначално написано от RAWRRR
По темата:200 мл. водка и просто не ми се пие повече,все пак не ми се повръща.
edinstveniq variant tova da e istina e ako si shmurkala amfetamin,zashtoto togava kolkoto i da izpiish ne moje da ti stane losho zashtoto po tozi na4in zasilvash deistvieto mu,a puk ako si zimala takova za 4 kutii ne se samnqvam izobshto 4e si izpushila,no ako ne si zimala amfeti temata ti e ebavka
Хахахаха и до там може да не стигнеПървоначално написано от exploitedteen
![]()
Ходи при Жоро Първанов да ти връчи орден "Стара планина" за огромните ти заслуги![]()
Ама кво го нападате човека
"не си изпил та не си изпил" ..
Нека си говори квото му е на душата,
тва дали ще му повярваме е друг въпрос.
Ама ако ше се почувства по-добре ако му повярваме..
дайте да се направим?!
Аз мойте премеждия няма да ги описвам чее..
са доста компроментиращи.![]()
Т'ва е абсолютно невъзможно.
Ако си изчислиш една цигара средно по 5 мин., това са 4кутии по 20 цигари = 80 цигари по 5 мин. = 400мин. пушене без спиране! Това са приблизително 7 часа пушене без да спреш!
Минималните поражения от толкова време пушене, щяха да са:
1) Трайно овреждане на ларингса от високата температура на цигарения дим.
2) Дроб превърнал се на гъба от китайското мъчение.
3) Ужасно главоболие.
За водката няма да говорим просто, знаеш ли к'во е натравяне от 2л водКа? 2л вода може!
Айде другаде с "великите" си изпъпнениея!
ti golqma rabota si napravila.......nedei obajda na nikoi
Sunny Beach & Dance Club Mania,Lazur and Cacao Beach
Браво на теб =D> Никога не сам пробвал да пуша. Но иначе само веднъж сам се напивал и изпих-1 литар на 4 пати.След това беше черна дупка.А на сутринта какво ли не бях чул за мен.От тогава не сам лизвал.И смятам, че това е най-тъпото нешто.И един съвет от мен-НЕ ПИЙТЕ говоря не малко, а никакъв алкохол.![]()
What I want, is what I need!
What I need,is METAL and SPEED!
Брато, напук на тва просто мнениеПървоначално написано от marina star
ти казвам ЕВАЛА!!!
По темата:
Моят рекорд е 3 бутилки по 700гр за 1 но6т!
(на мн мое им се стори странно, ама съм си Руснак и мн уважавам алкохола!)
No, we can't go back. Your old life's dead - and if they catch us, there's a fair chance that your new life won't last much longer. They'll probably have silver this time.
Лелее..тука някъв се напил уж и веднага се появиха
някви дето да проповядват.."не пийте никъв алкохол"?!
Хора,вие нямате ли чувства?!
@Silverfang,то ако само с уважение ставаше
щЕх да го уважавам по цяла нощ и да не повръщам
като говедо ..![]()
Под уважавам иам предвид употребявам!Първоначално написано от _donna_
АЛКОХОЛА Е СУПЕР НЕ6ТО, МН ПО ДОБРО ОТ ДРОГА!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
No, we can't go back. Your old life's dead - and if they catch us, there's a fair chance that your new life won't last much longer. They'll probably have silver this time.
ахЪ.
да бе и аз за тва си помислих ама си викам
"нее,не може да са ЧАК толкова оригинални"..
пхаХАха..както и да е..
всичко е достатъчно добро
стига да е употребено в такива количества,
че да не му правиш разликата и да не ти пука ..![]()
podrekqpqm te napulno.i az ne piq,predpo4itam kato ida na disko da si drupna dve liniiki i posle da si poru4am naturalno sok4e ili prosto voda i da sum super svej ne da padam pod masite i da vonq na bu4vaПървоначално написано от Nightwish_fen
Пффф... Аматьор!Първоначално написано от Анонимко
![]()
![]()