- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Вярно ли е, че ако се къпеш заедно, може да ти направи магия
С приятеля ми много искаме да си вземем заедно душ. Една вечер, споделих това с баба ми, тя е много пекана бабка и хич не е от тия закостенялите.Тя ми каза, да не го правя, защото ако го направя, някой път като се скараме и приятеля ми може да ми направи магия. Сега много ме е страх от това и не смея дори да си помисля за секс в банята.
Пффффхахахахаха ....С приятеля ми много искаме да си вземем заедно душ. Една вечер, споделих това с баба ми, тя е много пекана бабка и хич не е от тия закостенялите.Тя ми каза, да не го правя, защото ако го направя, някой път като се скараме и приятеля ми може да ми направи магия. Сега много ме е страх от това и не смея дори да си помисля за секс в банята.![]()
![]()
![]()
Ето на това се казва бабини дивитини!!!
Решила си с кой да се съветваш по тази тема ... хаха![]()
No Brain No Pain!!!
tva e nai-glupavoto ne6to det pro4etoh za dneska![]()
![]()
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
Таз твойта баба толкоз пьекана, ча чак я е напекла главицата нещо![]()
Ако не всеки ден, поне през ден си взимам душ с гаджето и това, което ти е казала ми се струва доста налудничаво.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Помисли сама - ако баба ти не беше толкова закостеняла ( че да не иска по какъвто и да е начин да те спре да се изкъпеш с пича), нямаше да ти дрънка врели-некипели за магии ( магията сама по себе си е нещо много закостеняло като разбиране). Просто баба ти се опитва да те спре.
Чувала съм за какви ли не магии, но за такава тип "под душа" не съм.
хаха
не ставай смешна
тва е най голямата глупост за днес
или поне до този момент
хаха
Spoko dori i tva da e vuzmozno koeto vsu6nost e nevuzmozno ne se pritesnqvai za6toto priqtelqt ti izob6to ne znae 4e moze da pravi takiva ne6ta! Drug vupros e ako priqtelqt ti e Harry Potter!![]()
![]()
![]()
По тая логика да ме е омагьосал вече 100 пъти както се караме честоСпокойнооо, тва са глупости.
Всичко хубаво на този свят си има своя край...
Е приятелят ти разбира ли от магии?
Ако ги прави често...внимавай
1.Babini divotii.
2.Ebava se s tebe.
3.Na kolko si godini.![]()
Първоначално написано от притеснена
![]()
![]()
![]()
печелиш приза за най тъпа тема на деня
Има ли желание, има и начини!
Кфи са тия фафли - нема такова животно![]()
You can stand under my umbrella
Po3uHka
Определено.
Ако питаш мен, въобще не спи с него.![]()
And each time I feel like this inside
There's one thing I wanna know:
What's so funny bout peace, love and understanding?
aaaaa стига бе! Вчера за пръв път се къпах заедно с гаджето...ииииии не ме плашете!xahaxhaxhaxhhaxhaxhaxhaxhhaxhaxhax smeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeex
xAxaxXAXXCAXAxYAXAXAXHAX xAxaxXAXXCAXAxYAXAXAXHAX xAxaxXAXXCAXAxYAXAXAXHAX xAxaxXAXXCAXAxYAXAXAXHAX xAxaxXAXXCAXAxYAXAXAXHAX xAxaxXAXXCAXAxYAXAXAXHAX xAxaxXAXXCAXAxYAXAXAXHAX xAxaxXAXXCAXAxYAXAXAXHAX xAxaxXAXXCAXAxYAXAXAXHAX awe taq babati q e fanala sklerozata mai ! myhaa xaxaxПървоначално написано от притеснена
machoka
Администратор
провери си в собствения гащник.![]()