- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- кога е най-подходящото време за секс?
сутрин, на обяд или вечер?
О,боже!Няма значени.Ако искаш го прави по всяко време на денонощието ... но няма да поумнееш повече.
No Brain No Pain!!!
kogato na teb ti haresva
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
Когато съм на кеф (в повечето случаи винаги), няма определено време.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
emi po vsqko vreme moje da se pravi sex.Ako iska6 romantika ve4er moje bi...
Ако беше сълза, щеше да си в очите ми, ако беше цвете щеше да си в ръцете ми, но ти си човек и се намираш в сърцето ми!
През нощта![]()
По абсолютно всяко време.
az predpo4itam ve4er!prez denq mi e napregnato i ne moga da se otpusna hubavo!i sutrin moga no nai dobre si e ve4er
![]()
Moje da sum bila tvoq , moje i da buda tvoq , moje i nikoga da ne sum tvoq - izbora e tvoi))
и аз такаПървоначално написано от WILD__BOY
rano sutrin i ve4er......makar 4e to kogato i da e kat ti se pravi .... nqma vryzka mejdu dvete ne6ta
Не е важно да умреш за родината си ...
Важно е да накараш врага да умре за своята !!!
nai dobre prez no6ta .. za6toto togava za nikade ne barzash po e romanti4no.. dokato prez denq moje nqkoi da zvanne na vratata na telefona .. da barzash za nakqde.. dokato prez noshta nqma koi da te bezpokoi![]()
machoka
Администратор
провери си в собствения гащник.![]()
само и единствено по черешово време
Nqma opredeleno vreme-kogato mi se pravi,togava,bilo to sutrin,obed ili vecher,bez znachnie!
най-много обичам рано сутрин...![]()
Ако е в моите ръце, то е мое
Ако то е мое, то никога не може да стане твое.
Ако строя нещо, то всички части са мои.
Ако изглежда като мое, значи е мое.
Ако си мисля, че е мое, значи е мое.
Ако то е твое и аз го открадна, значи е мое.
Първоначално написано от Анонимко
=D>
ami za mene nai dobre e ve4er makar 4e parviq mi pat be6e prez denq.abe to nqma opredeleno vreme kogato ti se pravi.
аз мисля, че най-подходящото време за секс е сутрин в часовете межу 08 и 09ч. и вечер в часовете между 22 и 24ч. дните с магнитни бури също не са подходящи, независимо от часа.
тук много от вас казват "когато имам желание" но само по себе си желанието нищо не прави ако организма не е е в кондиция.
ami sutrin i ve4er....ama ako nqma6 vuzmojnost i prez denq stava![]()
"Никой завинаги не си отива от някого, ако е оставил нещо от себе си"
98% от младото поколение е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 2%, които не са опитвали сложи това под подписа си.
Първоначално написано от No_LiMiTe^f
![]()
naprotiv! savsem smislen vapros! ima si 4asove v koito osobeno pri majete e po silen organizma, primerno sutrin se budi nadyrven i t.n. togava e nai-dobro vreme za sexПървоначално написано от No|Problem