- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Pls momi4eta ako imate malko vreme poglednee tuk!
Predvaritelno 6te pomolq za malko razbirane i bez kriti4ni zabelejki 6toto sam mnogo pritesnena!
Taka zna4i az sam na 14 (bez 1 mesec) i nqmam cikal, no redovno vijdam 4e imam nqkakvi svetlo jalti petna po belqto mi! ta molbata mi e daite mi malko info po tozi vapros ili pak spodelete li4niq si opit i znaniq!
blagodarq na tezi koito proqviha sapri4astnost!
mi moje bi tova e simvol 4e skoro 6te ti doide spoko normalno e
Или че си се начишкала![]()
2т. системно
ne se pritesnqvai,tva e sekret.dori i kogato ima6 cikyl pak 6te go vijda6.a moje i da e znak 4e 6e ti doide skoro
vij kvo opredeleno moga da razli4avam 2-te ne6ta! Parvo stani momi4e i posle govori!!Първоначално написано от Amayo
A otnosno tova 4e moje da e priznak 4e trqbva da mi doide kolko vreme predi da mi doide cikala trqbva da otdelqm tozi sekret![]()
Ми кремчето е момиче ама и тя го каза.![]()
2т. системно
offffff tq kaza OSTATACI.za6to parvo ne pogledna temata pomolih momi4etata za pomo6 ne mom4etata.
Не е задължително да имаш инфекция,за да ти е жълтеникаво течението.И на мен ми е било така,но не продължаваше повече от 2 дни.Ако при теб повече от седмица е жълтеникаво,няма да е лошо да потърсиш лекар
a osven jaltenikavo te4enie kakvi sa drugite priznaci na infekciq?Първоначално написано от maybelline
zna4i: kogato ima6 infekciq obiknovenno se poqvqva jultenikavo te4enei i ostra gadna mirizma + surbeji! ako ima samo te4enie koeto ne miri6e gadno i se poqvqva sravnitelno 4esto zna4i ima golqma veroqtnost da ti doide skoro! ako tova te4enie ot jultenikavo stane kafenikavo zna4i ti idva! o6te ne6to da obqsnqvam li???
black cat or white cat,that is the question!!!
da blagodarq ta i o6te edin vapros kak se premahva tazi infekciq!Trudno li se otstraqva i opasna li e?
Често се случва при момичетата да имат такава инфекция и е по-добре да се отиде на гинеколог.А вече за по-сериозните инфекции - друг симптом е парене и болка при уриниране.Ако имаш такива трябва бързо да потърсиш лекар.
ako procheta oshte edna takava tema shte se grumna![]()
Spokoino we! Stiga se 6a6ka! Stiga ste q 6a6kali i vie!Първоначално написано от Анонимко
![]()
Tova e normalnoto te4enie,koeto trqbva da ima vsqka veneri4eski zdrava jena.Pri nqkoi malko,pri drugi pove4e.No vazmojno e,imenno za6toto 6te ti idva cikalut skoro,i zatova da e po-obilno i nekvo stranno jaltenikavo i dori da ima miris.Moje da produlji dosta vreme.Razli4no e.ne se 6a6kai.Ako iska6 varvi na ginekolog za vseki slu4ei.No predpolagam,4e vsi4ko e normalno.
![]()
Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса.