.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15
    Guest

Pls momi4eta ako imate malko vreme poglednee tuk!

Predvaritelno 6te pomolq za malko razbirane i bez kriti4ni zabelejki 6toto sam mnogo pritesnena!
    Taka zna4i az sam na 14 (bez 1 mesec) i nqmam cikal, no redovno vijdam 4e imam nqkakvi svetlo jalti petna po belqto mi! ta molbata mi e daite mi malko info po tozi vapros ili pak spodelete li4niq si opit i znaniq!
    blagodarq na tezi koito proqviha sapri4astnost!

Повече от фен
    Град
    pllovdiv
    mi moje bi tova e simvol 4e skoro 6te ti doide spoko normalno e

Супер фен
    Или че си се начишкала
    2т. системно

Guest
    ne se pritesnqvai,tva e sekret.dori i kogato ima6 cikyl pak 6te go vijda6.a moje i da e znak 4e 6e ti doide skoro

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    2 вариянта-или са остатъци от урината ти,или са някакво течение,което е станало жълтеникаво,в следствие на някаква инфекция!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Amayo
    Или че си се начишкала
    vij kvo opredeleno moga da razli4avam 2-te ne6ta! Parvo stani momi4e i posle govori!!
    A otnosno tova 4e moje da e priznak 4e trqbva da mi doide kolko vreme predi da mi doide cikala trqbva da otdelqm tozi sekret

Супер фен
    Ми кремчето е момиче ама и тя го каза.
    2т. системно

Guest
    offffff tq kaza OSTATACI.za6to parvo ne pogledna temata pomolih momi4etata za pomo6 ne mom4etata.

Супер фен Аватара на maybelline
    Не е задължително да имаш инфекция,за да ти е жълтеникаво течението.И на мен ми е било така,но не продължаваше повече от 2 дни.Ако при теб повече от седмица е жълтеникаво,няма да е лошо да потърсиш лекар

Guest
    Цитирай Първоначално написано от maybelline
    Не е задължително да имаш инфекция,за да ти е жълтеникаво течението.И на мен ми е било така,но не продължаваше повече от 2 дни.Ако при теб повече от седмица е жълтеникаво,няма да е лошо да потърсиш лекар
    a osven jaltenikavo te4enie kakvi sa drugite priznaci na infekciq?

zna4i: kogato ima6 infekciq obiknovenno se poqvqva jultenikavo te4enei i ostra gadna mirizma + surbeji! ako ima samo te4enie koeto ne miri6e gadno i se poqvqva sravnitelno 4esto zna4i ima golqma veroqtnost da ti doide skoro! ako tova te4enie ot jultenikavo stane kafenikavo zna4i ti idva! o6te ne6to da obqsnqvam li???
    black cat or white cat,that is the question!!!

Guest
    da blagodarq ta i o6te edin vapros kak se premahva tazi infekciq!Trudno li se otstraqva i opasna li e?

Супер фен Аватара на maybelline
    Често се случва при момичетата да имат такава инфекция и е по-добре да се отиде на гинеколог.А вече за по-сериозните инфекции - друг симптом е парене и болка при уриниране.Ако имаш такива трябва бързо да потърсиш лекар.

Повече от фен
    ako procheta oshte edna takava tema shte se grumna

Re: Pls momi4eta ako imate malko vreme poglednee tuk!

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Predvaritelno 6te pomolq za malko razbirane i bez kriti4ni zabelejki 6toto sam mnogo pritesnena!
    Taka zna4i az sam na 14 (bez 1 mesec) i nqmam cikal, no redovno vijdam 4e imam nqkakvi svetlo jalti petna po belqto mi! ta molbata mi e daite mi malko info po tozi vapros ili pak spodelete li4niq si opit i znaniq!
    blagodarq na tezi koito proqviha sapri4astnost!
    Spokoino we! Stiga se 6a6ka! Stiga ste q 6a6kali i vie! Tova e normalnoto te4enie,koeto trqbva da ima vsqka veneri4eski zdrava jena.Pri nqkoi malko,pri drugi pove4e.No vazmojno e,imenno za6toto 6te ti idva cikalut skoro,i zatova da e po-obilno i nekvo stranno jaltenikavo i dori da ima miris.Moje da produlji dosta vreme.Razli4no e.ne se 6a6kai.Ako iska6 varvi na ginekolog za vseki slu4ei.No predpolagam,4e vsi4ko e normalno.
    Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си