- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Истински Вегетарианци ?
Има ли тук ? Ама такива, които не са яли месо от поне 6 месеца. Ако има, нека споделят какво е чувството от липса на пържоли, кебапчета, кюфтета и т.н.Защо са решили да станат тревопасни. Каква е разликата от преди ? И най-интересния ми въпрос....и ваще ли са кафяви ?
![]()
Не, тва е тъпо!
не съм паднал на 4 крака да ходя все ощеа и, нищо не може да се сравни с една хубава свинска пържолка...
Nemoga da gi razbera teia xora neska vidiax edna takava si zima6e diuner bez meso![]()
Има хора дето няма кво да ядат, а па аз чак да избирам.
Оф, мноол се драза на определението тревопаси, друга работа нямате
ли си? Кво ви б0ли, ние кво ядем, пфуАз съм вегетарианка, от 4 години при това. Ядях риба до преди....и аз не знам колко, само че никога не ми е била особено любима, съвсем я отказах, но беше след месото де. И яйца, нито ги обичам особено.....пък и имам алергия от тях. Защо се отказах, елементарно, не ям трупове. Не ми е коствало никакви усилия, просто спрях, и до там. Са дори ми вони гадно месото.
Give me your best shot motherfucker!
Emi az sym vegetarqnka poprincip nikoga ne sym qla meso kato malka sa mi davali nqkvi mizerii mesi6a ama ne sym iskala da gi qm i ta i do sega sym taka...
И едва ходиш нали.. аз не си се представям без месо - та аз няма да мога да раста, няма да съм толко трудоспособен. Та благодарение на храната си съм такъв физически.Първоначално написано от fire_of_satan
Това са митове и легенди, даже ме обвиняват, че ходя прекаленоПървоначално написано от WILD__BOY
бързо :P . Нямам желание да споря относно енергията, и колко е полезно месото, и как не знам си кво. Ако беше така, аз шях да съм отдавна мъртва, а аз съм си в кондиция, чувствам се прекрасно в кожата си. И изобщо, как можете да твърдите подобни неща, без дори за една седмица да сте пробвали....
Give me your best shot motherfucker!
Ял съм две седмици и малко мляко и салатаПървоначално написано от fire_of_satan
![]()
аз без месо не мога! почти във всяко ядене трябва да има месо!за мен това е задължително!все пак не съм заяк(шегувам се ;Р )
иначе вегетарианците не са ми интересни-просто хората са си решили...
но е факт,че човек е всеядно тъйче надали ще умрат без месо..
Помня, четох някъде за някакъв руски учен доказъл по научен път, че човек се чувства най-жизнен, ако изяжда по 60-70 грама червено месо на ден. Доколкото помня също и месото има висока концентрация на белтък, желязо, фосфор и аминокиселини. А и така се обработват много по-лесно от организма. За разлика от бобените култури и т.н.![]()
Аз съм вегетарианка от близо 14 години.Като съвсем малка съм яла месо но изведнъж реших че е ужасно и спрях.И до днес всички роднини и приятели ми се чудят как така не ямЗащото в нашата рода всички са хищници
Ям само един вид риба също така и млечни продукти,започнах да избягвам яйцата.Аз съм от типа лактововегетарианците.Как о друго да кажа..Много ми е хубаво без коса и се чувствам добре.Само при вида на месища и при миризмата им ми се повдига.Майка не знам как ме търпи още
![]()
Keep smilin'
parjola ne(ne obi4am) ... no pove4eto ot mesoto si e mn` hubavoПървоначално написано от LunaTriCk
![]()