.
Затворена тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Тема: kukli4ka_16f

Guest

kukli4ka_16f

Здравейте.Незнам дали мястото на въпроса ми е тук,но не намерих по-подходящо.Бременна съм в 34 седмица(началото на 9 месец).Когато бях в седмия месец започнах да получавам безболезнени контракции по 1-2 през 2-3 дни.До вчера всичко си беше нормално,но днес към 11:30 получих болезнена контракция(кратка,около 7 секунди).Реших,че е случайно,но в 12:10 получих още една и пак беше болезнена(а обикновено следващата е след 2-3 дни).В 12:45 получих още една болезнена и се притесних много.Дали не започва раждането?Родителите ми са на работа(работят и през почивните дни).

Guest

Re: kukli4ka_16f

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Здравейте.Незнам дали мястото на въпроса ми е тук,но не намерих по-подходящо.Бременна съм в 34 седмица(началото на 9 месец).Когато бях в седмия месец започнах да получавам безболезнени контракции по 1-2 през 2-3 дни.До вчера всичко си беше нормално,но днес към 11:30 получих болезнена контракция(кратка,около 7 секунди).Реших,че е случайно,но в 12:10 получих още една и пак беше болезнена(а обикновено следващата е след 2-3 дни).В 12:45 получих още една болезнена и се притесних много.Дали не започва раждането?Родителите ми са на работа(работят и през почивните дни).
    Вземи едно такси и отиди на лекар.

тъпи_шундри_имавтояфорум
    Guest
    Ние пък откъде да знаем.Задаваш много тъпи въпроси.Обади се и питаx гинеколога си.

Еми .. иди при специалист.. т.е. д-р.

Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.

hahahah i si na 16 na tolkova li si ??

Голям фен
    Град
    София
    olele..

Супер фен Аватара на mon4eto
    Град
    София,Лозенец:)
    Цитирай Първоначално написано от тъпи_шундри_имавтояфорум
    Ние пък откъде да знаем.Задаваш много тъпи въпроси.Обади се и питаx гинеколога си.
    Aide bez obidi pls,momi4eto ima problem i iska da go spodeli Naistina otidi na lekar tuk edva li 6te nameri6 nqkoi koito da ti pomogne

Супер фен
    Град
    По БезЛюДнИтЕ ПътЕкИ...
    Цитирай Първоначално написано от mon4eto
    Цитирай Първоначално написано от тъпи_шундри_имавтояфорум
    Aide bez obidi pls,momi4eto ima problem i iska da go spodeli Naistina otidi na lekar tuk edva li 6te nameri6 nqkoi koito da ti pomogne
    o monii da se zasechem po nqkoq tema...opredeleno na 16 ili ne nqma znachenie,momicheto si ima problem,no nie ne mojem da ti otgovorim...trqbva da idesh na lekur

.

Taq tema ne e za tuk ama aide...na lekar!!!
    "Винаги ще получиш онова което искаш само ако се настроиш за него, човече!"

Късно е за темата. А и си нарушил/а 1 и 7 точка от правилника!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си