- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Боядисване на коса - Родителите против!
Значи искам да си боядисам косатаоранжева на сини кичури или синя на оранжеви кичури, но родителите ми са против
Казват че ако го направя ще ме изхвърлят от вкъщи. Как да ги накарам да си променят мнението ?
![]()
Интересни комбинации...а мислила ли си как ще те гледат хората по улиците?Е,вероятно от това се опасяват родителите ти - от чуждото неодобрение.Докато живееш с тях,за съжаление ще се наложи да се съобразяваш с техните правила.А защо не пробваш някой по-стандартен цвят?Например тъмна коса с руси кичури.
Не съм момичеЗабравил съм да спомена
![]()
![]()
Еми не че нещо,ама и аз щях да съм против.Доста екстревагнтна комбинация.
Избрал съм тази комбинация понеже оранжевото и синьото са ми любимите цветове, а и си отиват![]()
Отиват си, ама главата ти да не е тениска за футбол, бе човекЯ си представи майка си с такива кичури
Абе мен си ме кефидо сега не съм си боядисвал косата, а и по принцип не си слагам гелове и други подобни работи!
Хубаво е да си ошеташ на кефа, ама ще ти се подиграват, бе човек!Айде, дано си решиш някак си проблема!![]()
Не мога да ви разбера...много сте ми интересни... като е решил,че иска да си боябиса косата така,значи явно му харесва и не му пука какво ще си помислят за него.Първоначално написано от maybelline
Аз лично като видя нещо подобно си мисля еее тоя къв е готин....
Няма ли начин да ги убедиш?Предполагам,че не...на мен не биха ми разрешили-иначе искам да си подстрижа ма два етажа и да боядисам долния лилав...ама даже ме е страх да попитам.
Кажи им,че много искаш,че не ти пука какво ще си мислят за теб,а и изтъкни аргумента,че това ще е докато се подстрижеш пак...не знам
Дано усееш,стискам палци![]()
[23:40:05] .. says: "така извънземните не могат да четат мислите ни !"
[23:40:21] .. says: казаха те и увиха главите си с алуминиево фолио
ПРАВИ КАКВОТО ИСКАШ ! Родителите ти няма да посмеят да те изхвърлят от къщи,бъди сигурна.Да не мислиш,че аз съм питал някой,когато си обръснах главата и си оставих само една широка ивица коса по средата...
Така изглеждах,само че косата беше по-къса.![]()
няма кво да ги питаш, ти да не си на 10 , и мойте не ми дават доста работи, ама вече като ги направя и няма кво да направят, примиряват се![]()
be careful what you wish for 'cause you just might get it
Еми ще пробвамЩе питам и ще ви кажа отговора ... и все пак как да не си отиват оранжево и синьо ? Ааа не споменах ли, че не съм момиче ?!
![]()
axaxaxaxaxaxx mi az sam si boqdisvala vsqkak kosata tq po princip e 4arna napraih i rusi ki4uri nqkolko pati sled tova q napraih svetlo kestenqva sled tova tamno kestenqva sled tova svetlo kestenqva na 4erni ki4uri i saga q napravih 4erne edno 4e ne ma izhvarliha ami i seki pat maika mi me boqdisva6e. 4e nqma da ta izhvarlqt e qsno nai mnogo da izqde6 edin perdah q si pomosli po dobre za cvetovete i si izberi nqkoq po NORMALNA kombnaciq. 4esno kazano az ako bqh na roditelite ti i 6terka mi sa poqvi sas sinq kosa takiva 6amari 6te qde 4e nqma da razbere ot kade i e do6lo. Oh slava bogu 4e imam baq vreme dokato mi doide vremeto za deca 4e ako imat takiva ekstravagantni idei na um mali mali ne mi sa misli abe po dobre si si tao ne sa boqdisvai![]()
![]()
![]()
If you want to be пиян
drink rakiq not айрян
Вие четете ли какво пиша ?! НЕ СЪМ МОМИЧЕ!!!Първоначално написано от AnGeL^of^HeLL
![]()
А по темата като бях на фризьор се обадих на майка ми да я питам дали може да се боядисам и тя каза, че ако се прибера с оранжева коса ще ме изфърли при доматите
![]()
Shte ti kaja samo pak dobre da si pomislish dali naistina go iskash.Shtoto az syshto iskah...na men mi davaha,daje te mi kupiha boq i maika mi me boqdisa.Obache sega kosata mi e na lechenie,koeto izliza kym 60 lv ako ne i poveche,zashtoto plasheshto zapochna da kapi.E ne iskam da te plasha(to moje i ot drugo da e bilo),no vse pak ne q tretirai prekaleno shtoto ne se otrazqva dobre.
Just a little secret...just a little world...just a perfect story,but something had gone wrong...it`s just a little girl with not so little heart...just a little beauty drowning in so much tears...
Тедимоита коса пада, но това е защото много са нервя ... Значи аз не си третирам косата, не слагам пяна,гел и други подобни ... Никога не съм я боядисвал
Та сега искам да пробвам нещо ново!
HeheAko sin1t mi mi podnese takava novina za oranjeva griva na sini ki4uri 6tqh da go zakliy4a edin cql den da stoi sam v staqta si i 6tqh da go ostrija 000.0 nomer
![]()
Ti si lud kak 6e si boqdisa6 taka kosata maleee po dobre si izberi ne6to po normalno togava moje i da ti razre6at![]()
i az tai.. li4no to4no tiq cvetove za kosa izobshto ne mislq 4e si hodqt...Първоначално написано от GLeZoRanA
![]()
Va6te sa ujasni (ne 4e na6te ne sa)
Дъ бест аватар от галерията
leleee na men maika ot 5ti klas mi kupuva boi v razli4ni cvetove....kakvi roditeli imalomi v tvoq slu4ai boqdisai se no predvaritelno si nameri novo jili6te
![]()
122деактивиране на профил, като предупреждение за нарушение на 2 и 11 т. от правилника.
...