.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7
    izlagana_
    Guest

tq me laje,a uj mi e nai dobra priqtelka

imam problem s nai dobrata mi priqtelka(pone do skoro q mislih za takava).Naskoro bqh si haresala edno mom4e,s koeto se zaribqvahme,no prosto ei taka.Toi mi e simpati4en. e dotuk dobre.
    V4era bqhme v edna net zala.Priqtelkata mi sedna da 4ati.Otana4alo az ne bqh pri neq,no posle otidoh i kakvo vidqh!??!!Tq si 4ate6e s nego,no ne samo obiknoven 4at,a tq napravo mu se svalq6e.bez malko i sreshta 6te6e da si uredi s nego(tq go znae koi e,no toi neq ne).Sled kato razbrah zatova mi stana malko kofti.Kazah i zatova i tq kaza 4e pove4e nqma da mu pi6e takiva raboti.Chesno kazano az ne go haresvam,a prosto si padam po nego.A nie sme si kazali 4e nikoq nqma da se zanimava s mom4e,po koeto si pada drugata.E tq nali kaza 4e pove4e nqma da pi6e taka i mi se izvini!no.....dnes otivame pak v net zalata!Tq pak sedna da 4ati i kato otidoh pri neq tq ne iskashe da mi pokaje kakvo sa si pisali!i vse pak vidqh!otnovo mu se svalqshe e stana mi naistina ujasno zle!ne zatova 4e go haresvam,prosto ne e taka!stana mi ujasno gadnot,zashtoto tq obe6ta 4e pove4e nqma da go svalq,a prodalji da go pravi i to kato go krie!po4uvstvah se izlagana ot nai dobrata si priqtelka! molq vi kajete mi kakvo da pravq?imam 4uvstvoto 4e nikoga nqma da moga da i se doverq pak!dori ve4e ne q 4uvstvam taka blizka kato predi

Moderated by miloto
    т.1 от Правилника

Голям фен Аватара на cvetityy
    Град
    софянче съм си
    значи първо темата не е за този раздел а за Училище и Приятели
    както и да е

по темата еми какво да те посъветвам седнете и поговорете заедно кажи и как се чувставаш и я попитай защо е направила така ти я изслушай внимателно и тогава прецени какво да правиш

айди успех
    Има две непреодолими трагедии в живота: едната е да загубиш копнежа на сърцето си, а другата да си го възвърнеш!

izlagana_
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от cvetityy
    както и да е

по темата еми какво да те посъветвам седнете и поговорете заедно кажи и как се чувставаш и я попитай защо е направила така ти я изслушай внимателно и тогава прецени какво да правиш

айди успех
    az dostata4no dobre pogovorih s neq v4era.mislih 4e e razbrala,zashtoto vse pak mi se izvini!no vsa6nost tq me izlaga i prodalji.zatova se 4ustvam mnogo gadno...

Guest
    dai i oshte edin shans da ti dokaje 4e ti e priqtelka ako oba4e pak napravi sushtoto neshto prosto spri da se vijdash s neq

Мега фен Аватара на iiirish
    приятелката ти е допуснала два пъти една и съща грешка. но помисли! ти казваш, че просто си падаш по него, а не се ли замисляш, че може би тя изпитва нещо по-специално към него?!

затова моят съвет е: недей прибързва веднага с крайни заключения, че тя е предателка или нещо подобно. първо си разяснете с нея какво действително изпитва към въпросното момче!

Мисля си ,че приятелката ти не го прави само заради свалката...
    Както anito.sl каза има голяма вероятност тя да изпитва нещо по-силно към него.А влюбеният човек е егоист!!! Поговорете,питай я какво изпитва към него и въобще изпитва ли нещо.АКо отговорът й е отрицателен и ти си сигурна ,че е така(че няма никакви чувства) тогава наистина имаш пълното право да й се сърдиш,тъй като не изпълнява дадените пред теб обещания.НО дори и да е така,ти препоръчвам да й простиш и все пак да си имаш едно на ум
    Ако пък ти признае,че изпитва нещо към това момче... нека пробва,ако естествено ти нямаш нищо против. Може да има късмет кой знае Ти сама каза,че той не те интересува чак до такава степен.Тъй че ако има нещо , не виждам лошо тя да се пробва
    Просто говори с нея пак и пак...докато не изясните всичко!НЕка не стават недоразумения
    Който не ме харесва ,няма вкус!!!

Пуснато на: Сря Сеп 20, 2006 9:26 pm Заглавие:

--------------------------------------------------------------------------------

както и да е

айди успех
    DA obi4a6 kogato te obi4at e 4ove6ko!DA mrazi6 kogato te obi4at e jestoko!DA obi4a6 kogato te mrazqt e VELIKO!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си