- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Престижно ли е да го правиш с много мъже/жени или е смешно?
Да ли е по-престижно да правиш секс с много, от колкото само с един партньор?
Що за глупости, нито курварите, нито курвите са престижни, а "престижно" не е точната дума за въпроса ти !
taka e v 21 vek ... masata opredelq che si mn golemu dupe ako spish s mnoogo kurvi
sexa e prevurnat v nai-obiknoveno klatene...
taka e
Престижно ли? Нищо престижно не намирам. Въпрос на личен избор.
The Only Thing I Understand Is What I Feel!
и като каже Х аз бях с 10, а ти само с 2
колкото повече толкова повече
Нито смешно нито престижно..
Всеки избира как да живее. За мене това е трагично.
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
Естествено ,че е престижно поне за мъжете ,но зависи трябва да се преценява какво да се прави.
20/M/SF
то е забранено ма го нема Цокито да въдворява ред...Първоначално написано от Анонимко
по темата - аз лично не виждам нищо престижно..![]()
nito ednoto,
veselo e![]()
Тъпо е. Аз като се замисля...даже ми е някво де да знам, не ме зарибяа това че съм имал няколко партьорки. Въпреки че вече...съм позапочнал да не се интересувам и все си мисля за "еби и бягай" ама все пак не ми се струва...ае де да знам.
Един или двайсе, качеството е по-важно.![]()
Е това е истината!!! =D>Първоначално написано от OtherDimension
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
Спорд мен голямата бройка е престижна за момчетата. Както някой по-рано каза "аз съм спал с 10, ти с 2". За момичетата ако някоя каже "аз съм била с 10, а ти с 2" по-скоро ще я помислят за курва.
Според мен няма нищо престижно и хубаво.Защо трябва да деля едно моми4е с 4 мом4ета като мога и аз да я задоволя за 4 мом4ета не4е се хваля ма си е така ако изка пове4е праветего по 4есто а 1 пат с много.
Първоначално написано от Nightmare
![]()
![]()
![]()
незнам ама тря си баси идиота за да разпрааш на всеки срешнат неща от личния си живот ....
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
Или е просто въпрос на личен избор и не влиза в нечия работа дали е смешно, или престижно, или някакво-си?Първоначално написано от фани
And each time I feel like this inside
There's one thing I wanna know:
What's so funny bout peace, love and understanding?
За мъжете е престижно, са за жените - сори ама не.
2т. системно
Аха. И защо така? (:Първоначално написано от Amayo
And each time I feel like this inside
There's one thing I wanna know:
What's so funny bout peace, love and understanding?
Щото тва е положението. Ама все пак можеш да пробваш, - вкарай 20 пича в леглото за 3 дни пък токувиж станало, ама пак ти казвам няма сми.
2т. системно
Според мен е на първо място опасно и на второ жалко...
мен ли имаше впредвид, или нещо неразбрах!Първоначално написано от Анонимко
а на въпроса, зависи от възрастта! трябва да си на 13, за да ти се възхитят приятелките!! ако си по- голям, ще ти поискат някое и друго съветче за в леглото...или пък не... А относно това как го виждат мъжете...строго индивидуално е!![]()
Ако е в моите ръце, то е мое
Ако то е мое, то никога не може да стане твое.
Ако строя нещо, то всички части са мои.
Ако изглежда като мое, значи е мое.
Ако си мисля, че е мое, значи е мое.
Ако то е твое и аз го открадна, значи е мое.