- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Престижно ли е да го правиш с много мъже/жени или е смешно?
Според мен не е престижно.Много по-добре е да си с един партньор,отколкото с много.Тези,които са с много и го правят с много са избрали секса пред любовта,а това е тъпо.
Споко, 20 пича няма да вкарам и за 20 дни, не беше там въпросаът. За мен е много по-важно да си имаш един постоянен партньор, който наистина да обичаш. В смисъл, съмнявам се, че ако спиш с 100 души, ще е от любов, нали? (:Първоначално написано от Amayo
Просто това важи и за двата пола и приказките от типа 'жена да спи с много мъже е курварско, мъж да спи с много жени е гъзарско' са неереално малоумни. Та поисках да ми обясниш.
And each time I feel like this inside
There's one thing I wanna know:
What's so funny bout peace, love and understanding?
не е нито престижно, нито смешно, а жалко![]()
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Смешно е.Би трябвало да ти стига само единПървоначално написано от фани
\
/
When you dream anything can happen.
Само с един партньор, не може да натрупаш такъв опит, както с двама и повече. Не е казано, че една жена требва да ги вкарва сека седмица по неколко. Ама не може да си на 15 и да се заробиш само с един.. щот кат минеш 20... ше ти дойде друг акъл и се става кат отвързана кучка... По добре с повече от един и умерено...Е те така е най-престижно по смисъла на зададеното тука питане![]()
А бе престижно, непрестижно на кой как му е кеф......![]()
ооооооооооолллллллллллеее ееееееееееееееее кво точно му е престижното на това бе??????????как въобще можеш да си помислиш че секса с повече хора е престижен то по-скоро е тъпотя да си го помислиш че ще се издигнеш на някого в очите като кажеш "ми правила съм го със 4 едновременно" охххх леле ужасена съмПървоначално написано от фани
знАм чЕ нЕ сЪъм идЕАлнА.. прЕцАкЪъш лИ мЕ прАиш грЕшкА тОтАлнА: акО оБичАм оБичАм дОкрАй.:. нЕ мЕ поЗнАъЪш пО хУу сИ трАй:жИвЕя кАктО сИ иСкЪъм и зА нИкоЙ нЕ мЕ е*е
Само ЦСКА оле !!!!
Като реша да се хваля, отивам при момчетата - приятели и им казвам, "А сега, ти с колко си спал?". А те "мън мън мън - с едиколко си", на което отговарям - "а аз с толкова - да ви е гадно".![]()
Все пак трябва да си заслужа прякора, нали?
Така си е !Първоначално написано от Crazy`Witch
Аз не виждам нищо престижно в това да спиш с много мъже/жени![]()
![]()
![]()
Ако се практикува най-древната професия си е много престижно даже. Колкото повече, толкова по-добре!
В противен случай, най-добре е с 1 партньор само! Вервайте ми нищо няма да изпуснете.
Щото някой си мислят, че трябва да се пробват с доста момчета/момичета преди да се спрат на нещо, че случайно да не изпуснат някъде да е по-готино разбиаш ли.
Съгласна съм напълно с това мнение. Да спиш с много и да се мислиш за голямата работа - това е ограничено и курварско мислене...Първоначално написано от krem4et0
Мен може да ме кефи с много жени ама 1 жена с много мъже не е яко !
По вагно да, но не и престижно. Са ше ти обясня престижа в кво се изразява, да фанеме една тълпа хора - повечето от тях да са били да кажеме макс с три жени за половин година. Ама един или двама от тях са били с 30Първоначално написано от Infatuated Inside
. Не говориме дали е морално или не, става въпрос че не секи го може тва и най малкото за да постигнеш туй нещо трябва да си доста по напред от един куп хора. Докато виж една жена да се наебе с същата бройка е доста елементарно като начинание. Са сравни ги двете и ми кажи че за мъжа нее престижно сравнено с жената.
2т. системно
Добре е даси с един партньор но за някойте е забавно да се с няколко патньори !!!
Моето мнение е , че е престижно за една жена да е добра в леглото. Това не означава , че трябва да е била с 15 мъже най-малко, за да знае как с всяка поза да достави максимално удоволствие на гаджето си. Въпросът е там, че и един е достатъчен, за да те научи къде да пипнеш, как да се сгънеш, как да се движиш....Не всяко момиче обаче може да се похвали с такъв мъж.
Говориш пълни глупости! Като си само с 1 партньор, как може да си сигурен да ли пък не пропускаш нещо? База за сравнение от къде, а? Хубаво е да се придобива опит. Това не означава да спиш ей така за бройката с който ти падне. Но ако си бил с повече партньори действително когато срещнеш ЧОВЕКА ще си сигурен, че е той и ще си само с него, а иначе винаги може да искушиш да оопиташ ако не си имал опит преди това. Рано или късно се случва и неизбежно. Щото на 15 мислиш по един начин, но като навартиш 30 ти се иска да си си поживял повечко, а ако не си се хвърляш през глава и ставата усложнения, щото вече имаш семейство, деца и т.н. а изневеряваш поголовно. За това по-добре до като си млад граби с пълни шепи от живота, а след това се наслади само на един човек който си струва. Това е истината!Първоначално написано от Nqkoi vunshen
Имаш право да мислиш така! Аз не казвам, че съм бил с 1 партньор! Точно обратното и за това казвам, че смисъл от повече точно за това което ти казваш НЯМА!Първоначално написано от нисичката
Физическото удоволствие е едно и също! Разликата е в психиката! Това което чувстваш със различните хора (говоря емоционално).
Това с базата за сравнение е много елементарно мислене! Дай стани курвайлък щото мъже бол на тоя свят! Ако не ги пробваш всичките от къде ще знаеш, че нещо не изпускаш?
Да ако си БИЛ/А с много партньори! Това не значи да си спал/а със всичките!
"Като си само с 1 партньор, как може да си сигурен да ли пък не пропускаш нещо?" Ами не пропускаш, точно това се опитвам да ти обесня! По същата логика!
Като си навъртяла 50-60 партньора от къде си сигурна, че не си пропуснала нещо?
Аз не съм нито на 15 нито на 30 ... май съм точно по средата.
Ти стани на 30 и тогава говори за хвърляне през глава. Хвърли се наистина и тогава просто умствено не си минала 15!
А бе тука много професори се навъдиха !