- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- рус синеок v.s. мургав чернокос
Интересно....не очаквах,че някой ще каже,че не харесва русите при положение,че и мъже и жени масово въздишат по тях!Но всеки си има вкус=D>,което е хубаво,защото някои хора харесват нещо,само защото се смята за готино!По принцип харесвам и двата типа,според индивида,който седи срещу мен,НО предпочитам мургав,тъмнокос с изразителни "топли" очи,докато синия цвят,колкото и хубав да е не притежава това качество!Понякога,когато погледна синеок човек,виждам че е красиво и интересно,но ми изглежда някакси празно и прозрачно!Естествено и на мен ми се е случвало да харесвам светли синеоки мъже,но това е до чиста индивидуалност,нещо което ме е впечатлило в човека,а не като видя сини очи и вече да съм влюбена!Харесвам страстните мъже с екзотична външност,така че като се замисля няма никакво значение какъв е "цветът му",когато някой участва в дадена моя фантазия си представям поведението му и човека като цяло,а не просто едни очи и коса!
![]()
И въпреки всичко съжалявам,че не съм със сини очи,не защото не харесвам моите,ами просто мъжете твърде много се впечатляват от тях,и така това се превръща в недостатък,който накланя "везните ти" в посоката на губещия!![]()
murgav ( no ne mnogo ) tymna kosa tymni ochi![]()
Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .
русите и синеоки мъже са ми слабост![]()
![]()
awe ami az kato sum svetal sus svetlo kest kosa i sinio-zeleni o4i kvo da praq![]()
![]()
![]()
murgav i sineok ..
мммм ела да те изпапка какаПървоначално написано от Night_lover
![]()
проблеми нямаш само ми кажи къде да дойдаПървоначално написано от мургавичка
![]()
![]()
epa namerihme seПървоначално написано от ^npocTo^a3^f^
![]()
namerih lqbimiq mi ot forama.Ti gei li si we??Ako si mi pi6i !!! xaxaxax maitab be
tamen s 4erna kosa i mnogo tamni o4i.....abe tamnite maje sa po potaini i po strastni...a i moje leko nabola brada....mnogo majestveno!![]()
хехе аз същоПървоначално написано от HePBeH^goCagHuK
![]()
хм винаги съм си мечтала за един батко с черна коса и с зелени или сини очино досега не съм попадала на такъв затова си стоя и сама
![]()
Винаги уж човека е важен ама не е така точно ^^ както и да е сру за офтопикаПървоначално написано от YahoGirl
R.I.P to PAC :/
" So many babies screamin' cuz they seein' distruction before seein' a human beeing' "
С тъмна коса,може и на кичури,няма значение и със светли очи,за предпочитане зелени![]()
Първоначално написано от YahoGirl
Namerihte me
![]()
Оооо... много са готини тея с тъмно-кестенявата, даже да бие на черно, с тъмни очи и много леко мургав, съвсем леко, а това съм аз![]()
Тъмна коса и светли очи![]()
i az se 4udq, ne6to nqma logika v toq izbor s oficialnata statistika pusnata naskoro v maximПървоначално написано от bebe power
To e za blondinkite ot jenski rod taq prikazka be...
o0o0 m0q pisan e visok s rusa kosa i sini o4i4ki .. .?!?!![]()
JiVoTyT e SaMo eDiN MiG MeJdu Dve Ve4n0sTi...!!!
kosata:4erna/rusa
no o4ite...-sini i ni6to dr![]()
lalala
#care