.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 55

....

Интересно....не очаквах,че някой ще каже,че не харесва русите при положение,че и мъже и жени масово въздишат по тях!Но всеки си има вкус=D>,което е хубаво,защото някои хора харесват нещо,само защото се смята за готино!По принцип харесвам и двата типа,според индивида,който седи срещу мен,НО предпочитам мургав,тъмнокос с изразителни "топли" очи,докато синия цвят,колкото и хубав да е не притежава това качество!Понякога,когато погледна синеок човек,виждам че е красиво и интересно,но ми изглежда някакси празно и прозрачно!Естествено и на мен ми се е случвало да харесвам светли синеоки мъже,но това е до чиста индивидуалност,нещо което ме е впечатлило в човека,а не като видя сини очи и вече да съм влюбена! Харесвам страстните мъже с екзотична външност,така че като се замисля няма никакво значение какъв е "цветът му",когато някой участва в дадена моя фантазия си представям поведението му и човека като цяло,а не просто едни очи и коса!
    И въпреки всичко съжалявам,че не съм със сини очи,не защото не харесвам моите,ами просто мъжете твърде много се впечатляват от тях,и така това се превръща в недостатък,който накланя "везните ти" в посоката на губещия!

Голям фен
    murgav ( no ne mnogo ) tymna kosa tymni ochi
    Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .

мургаво миньонче
    Guest
    русите и синеоки мъже са ми слабост

Фен
    Град
    Плевен'dgeee :)
    awe ami az kato sum svetal sus svetlo kest kosa i sinio-zeleni o4i kvo da praq

Голям фен
    murgav i sineok ..

мургавичка
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Night_lover
    мммм ела да те изпапка кака

Фен
    Град
    Плевен'dgeee :)
    Цитирай Първоначално написано от мургавичка
    Цитирай Първоначално написано от Night_lover
    мммм ела да те изпапка кака
    проблеми нямаш само ми кажи къде да дойда

Тъмна кожа, тъмна коса, тъмни очи, НО НЕ ЦИГАНИН!

qfo
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от ^npocTo^a3^f^
    Тъмна кожа, тъмна коса, тъмни очи, НО НЕ ЦИГАНИН!
    epa namerihme se

Фен
    Град
    МИЛАН FOREVER !!!
    namerih lqbimiq mi ot forama.Ti gei li si we??Ako si mi pi6i !!! xaxaxax maitab be

Фен
    Град
    Sofia
    tamen s 4erna kosa i mnogo tamni o4i.....abe tamnite maje sa po potaini i po strastni...a i moje leko nabola brada....mnogo majestveno!

Мургавичкият избирам аз е разбира се не тряя да е мургав като циганин !!

r0xz0r
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от HePBeH^goCagHuK
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    Ами чернокос със зелени очи!
    Я, не може да бъде, отговарям на нечиий фантазии.
    Супер \/
    хехе аз също

хм винаги съм си мечтала за един батко с черна коса и с зелени или сини очи но досега не съм попадала на такъв затова си стоя и сама

Голям фен
    Град
    Plovdiv
    Цитирай Първоначално написано от YahoGirl
    murgav,4ernokos,s mnogo tumni o4i...so4ni "djusmi" ,obi4ka na ednoto u6ence i leko nabola bradi4ka
    Винаги уж човека е важен ама не е така точно ^^ както и да е сру за офтопика
    R.I.P to PAC :/
    " So many babies screamin' cuz they seein' distruction before seein' a human beeing' "

Голям фен Аватара на christina_aguilera
    Град
    Burgas
    С тъмна коса,може и на кичури,няма значение и със светли очи,за предпочитане зелени

Цитирай Първоначално написано от YahoGirl
    murgav,4ernokos,s mnogo tumni o4i...so4ni "djusmi" ,obi4ka na ednoto u6ence i leko nabola bradi4ka
    Namerihte me

Оооо... много са готини тея с тъмно-кестенявата, даже да бие на черно, с тъмни очи и много леко мургав, съвсем леко, а това съм аз

Тъмна коса и светли очи

.....

И какво се оказа накрая,че статистиката показва,че повечето препочитат тъмнокос и тъмноок! \/ Определено не го очаквах,нали уж "Русо гладно нема!"

n-ta
    Guest

Re: .....

Цитирай Първоначално написано от bebe power
    И какво се оказа накрая,че статистиката показва,че повечето препочитат тъмнокос и тъмноок! \/ Определено не го очаквах,нали уж "Русо гладно нема!"
    i az se 4udq, ne6to nqma logika v toq izbor s oficialnata statistika pusnata naskoro v maxim

Guest
    To e za blondinkite ot jenski rod taq prikazka be...

o0o0 m0q pisan e visok s rusa kosa i sini o4i4ki .. .?!?!
    JiVoTyT e SaMo eDiN MiG MeJdu Dve Ve4n0sTi...!!!

kosata:4erna/rusa
    no o4ite...-sini i ni6to dr
    lalala

Guest
    #care

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си