- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Предложете игри и занимания които да убиват скуката в час ;)
o stiga de tolkova ne6ta ima a ti..se 4udi6 kakvo da pravi6 mi igrai na vsi4ki vuzmojni igri koito ti napisaha po-gore i se kefi ili puk se smeite na gospojata 6toto tova e mn zabavno e razbira se taka 4e da ne razbere![]()
slu6ane na muzika
bazikane s daskalite
draskane na grafiti
draznene na nqkoi sau4enik
mqtane na list4eta po nqkoi!!!!
"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп
Хъхъ, мойте забавления за изчерпват със спане, слушане на музика или говорене с някой.
Игрички вече не си играем, всичко ни писна...
![]()
Saatana vittu perkele hate crew!
играя судоку, слушам музика..веднъж обаче така се бях заслушал, че почнах да пея и 5-6 човека, включително и г-жата ме гледат сеедно съм изпил галон мляко за 10 секунди..
Ами постоянно говоря със съседа/съседката-голям смях пада обикновено се ме местят от масаа иначе когато съм тих играя морски шах с съседа
![]()
Той ще го научи,ти пък ще го научиш него,аз ще те науча тебе,онзи пък ще научи мен-благословен да бъде този ден,когато всеки заблуден от лъча на познанието бъде озарен.
еее по-добро от един вестник чук-чук няма
hora,az imam dr po-polezno predlojenie.4asovete taka ili ina4e sa oteg4itelni,a golqma 4ast ot nas sa purva smqna,kakto i az mejdu drugoto,ta zemete si pospete v u4ili6te vmesto da se napuvate da izmislqte izri. ina4e-karti.no za kartite mn vnimavaite,4e ako vi spipat stava lo6o.![]()
daaaaa mn sum suglasnaПървоначално написано от lady_bird
az si nosq mp3-kata i si cheta spisaniq