Цитирай Първоначално написано от RAWRRR
Цитирай Първоначално написано от fuck_you_baby
и аз да си кажа мнението...тези продукти за изправянето на косата са пълни буклуци-даваш една камара пари и от всичкото нагоре няма ефект(според мен) така че този вариант го изключвам...другия начин за изправяне е пресата-ако е оригинална косата нява да се увреди(или поне не толкова много)затова ако решиш да използваш преса гледай да е оригинална а ако неможеш да си намериш такава по рядко се изправяй със обикновените
Глупости..
Нима "специалната" преса не нагрява косата ти на 160 градуса..сплесквайки я между две горещи плочици..и така не изпарява всяка влага от нея..и тя не заприличва на четка за тоалетна?

Аз лично съм ползвала само лилавия Sunsilk(за изправяне на коса шампоан+балсан+крем) и не мога да кажа,че нямаше ефект..
това че ти като си изправяш косата и тя прилича на четка за тоалетна не означава че и на другите хора косите стават така....изправяла съм се със "специална" преса и косата ми стоеше просто чудесно(неможеш да си представиш защото като се видях и аз неповярвах)моята коса е много дълга и чуплива...и казах също че не се уврежда или поне не толкова(виж по нагоре в скобите какво съм писала) много защото е специална и има защитни плочки(или нещо такова беше)