.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 60

Moderated:Имам големи гърди, подиграват ми се

Ето какъв е проблема.
    Значи по-принцип гърдите ми са доста по-големи от нормалното/115 ми е обиколката/ при положение че талията ми е около 75-80.Но просто ми писна да чувам коментари колко "мощна" сам била,с какви големи "възможности".За това ви питам нормално ли е всяко едно момче че дори и момичетата да ме подиграват затова а аз много мразя да се говори затова.Срам ме е винаги съм искала да са мънички за да може да ме оставят намира вече..

Moderated by miloto
    т.1 и т.7 от Правилника

Повече от фен
    Град
    Plovdiv
    kakvo ti puka za horata-ti ne jivee6 za tqh!nadarena si prosto tova e !te kato nqmat neka gi e qd!
    Nikoga ne plachi za neshto koeto ne plache za teb!

Това, което описваш е изключително рядко срещано, и мога да ти кажа, че доста момичета биха желали бюст колкото твоя, както и сигурно си в мислите на доста момчета, причината поради която те подиграват е от чиста завист, защото ти имаш нещо, което те никога няма да имат, или поне не по естествен път.

Моят съвет е да не им се връзваш на злобните подигравки и да се чувстваш добре от външността си. Разбира се не разбирай това, че трябва пък и да парадираш с него или да се мислиш за нещо повече от тях, но бъди сигурна че не си и нищо по-малко от тях.

Фен
    Град
    Navsqkade po vsqko vreme :)
    dane ti puka ei! tva si e tvoeto tqlo i tr da si go haresvash puk drugite kvoto shtat da govorqt
    Once you lose yourself you have two options - to find the person you used to be or to lose that person completely...

Голям фен
    Град
    V Kra4mata .

Re: НОРМАЛНО ЛИ Е

Цитирай Първоначално написано от vaniateam
    Ето какъв е проблема.
    Значи по-принцип гърдите ми са доста по-големи от нормалното/115 ми е обиколката/ при положение че талията ми е около 75-80.Но просто ми писна да чувам коментари колко "мощна" сам била,с какви големи "възможности".За това ви питам нормално ли е всяко едно момче че дори и момичетата да ме подиграват затова а аз много мразя да се говори затова.Срам ме е винаги съм искала да са мънички за да може да ме оставят намира вече..

6te ti kaja samo 4e nqma ot kakvo da te e sram tva 4e na drugite sam im malki teb tva ne trqbva da te gree . GORDEI se s tva deto ima6 ne vsi4ki go imat povqrvai mi
    Karai Da E Veselo Boli Te Fara Za Drugite Ne6ta !

Мега фен Аватара на koalka
    Ами всеки както се е родил,но естествено не са прави да ти се подиграват за гръдната обиколка.Просто не им обръщай внимание на тези подмятания,момичетата просто завиждат за това сигурно.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    1 приятелка има голям бюст и чува тези неща редовно,но просто ги пропуска.Прави и ти така.И помни,че различните правят впечатление!

Голям фен
    Град
    Somewhere there...in nowhere
    Цитирай Първоначално написано от gery_to
    kakvo ti puka za horata-ti ne jivee6 za tqh!nadarena si prosto tova e !te kato nqmat neka gi e qd!
    DaM!!!ToChNo

Прави сте!Може би вече се впрягам повече на забележките им но защо по-дяволите всички момчета сякаш ги е страх от мен.Вече не знам

Супер фен
    Темата не е за тука..
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

Фен
    Град
    Navsqkade po vsqko vreme :)
    Цитирай Първоначално написано от Lorraine
    Темата не е за тука..
    mda ne e zle da se premesti ....
    Once you lose yourself you have two options - to find the person you used to be or to lose that person completely...

Голям фен
    Град
    Somewhere there...in nowhere
    Цитирай Първоначално написано от sunny_girl16
    Темата не е за тука..
    Abe to poslednite nqkolko temi ne sa za tYka...

Зависи. Ако си ниска стои доста грозно, но ако си малко по висикичка, те ти стоят много секси и по добре да си "мощна", отколкото "плоска".

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Lost_Kiss{}
    Цитирай Първоначално написано от sunny_girl16
    Темата не е за тука..
    Abe to poslednite nqkolko temi ne sa za tYka...
    еми някои хора не знаят в кой раздел да си пуснат темата!
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

Голяма работа като не е за тук.

И момиче, незнам как се държиш с момчетата че да ги е страх от теб, но със сигурност мога да ти кажа, че колкото повече се впрягаш, толкова повече ще те бъзикат и закачат. Ако не се засягаш ще намалеят подигравките, просто защото ти няма да им се връзваш

ti sega ... hvalish li se

Супер фен
    И на мене така ми се подиграваха че имам голяма пишка ама като почнах да я използвам нещо замлъкнаха ненам що..
    2т. системно

Супер фен
    Град
    HeLL ..

Re: Moderated:Имам големи гърди, подиграват ми се

Ето какъв е проблема.

Moderated by miloto
    т.1 и т.7 от Правилника
    може би не ти се подиграват просто ти изказват възхищението си .. но даже и да ти се подиграват в това че гръдната ти обиколка е по голяма няма нищо лошо ... !!

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Повече от фен
    Град
    Sofia
    Kakto sum kazvala na sebe si i na priqtelite si Ne pla6tai danuk ob6testveno mnenie!!!
    Бъди себе си-трудно е,но не и невъзможно!

Талия 80. ]
    Момиче остави циците. Поработи да свалиш излишните килограми с тях и цицте вероятно ще се смалят.
    „Има две неща: наука и предубеденост; науката създава познание, а предубедеността — невежество.“

Супер фен
    Град
    In The Paradise City, Where The Grass Is Green And The Girls Are Pretty

Ето какъв е проблема.

Moderated by miloto
    т.1 и т.7 от Правилника
    1. Кажи на момчетата да го духат
    2. Кажи на момичетата да не показват колко големи комплексарки са.

Всеки човек се развива различно. А, ако ти позволяваш на тая възраст да ти лазят по нервите, незнам какво ще става по-нататък.

"It's not a matter of winning or losing. I would like to give back this pain. It doesn't have to be my burden anymore."
    Erin Everly

Слаш
    Guest
    Taлия 80 .Еми са ще ти кажа нещо и ти ще забравиш за циците - ти си свиня!Айдее,може да ти се оправи комплекса.

Голям фен Аватара на tainstvenata
    mi ako si palni4ka moje pri otslabvabeto da ti otslabnat i cicite .. no pak ako ne si radvai sa 4e ima6 tova za koeto nqkoi davat pari
    Music is a higher revelation than all wisdom and philosophy

Повече от фен
    Horata davat pari za takiva raboti..az sum na mnenie da gi pokazva6 a da ne se pritesnqva6 da gi krie6,ako gi krie6 de,slagai nqkukvi po efirni sexy bluzki ,po-otkriti4ki i smelo gi izlagai na pokaz,kato s tova obleklo ti edin vid im kazva6"ne mi puka kakvo mislite,az si gi imam i sa si moi,i 6te si gi pokazvam 6toto si gi haresvam i se gordeq s tqh!",vdigni samo4uvstvieto pove4ko.Ama i nedei da se prevry6ta6 v nqkoq perverznica det i izlizat cicite(celite)otvun,az imam takava priqtelka,neinata obikolka e 100,i kogato hodim po nqkude vsi4ki q gledat v balkona i i podhvyrlqt nepriqtni repliki.HUBAVOTO SI E HUBAVO!

Фен
    Град
    Sofiq LOL!!

Ето какъв е проблема.

Moderated by miloto
    т.1 и т.7 от Правилника
    какво ти пука?????и аз имам големи гърди и ми викат преслава силикона bg памела и какво ли още не просто ги игнорирай знам че мноого хора само там ти гледат и е яко досадно ама просто така само им лъсва че не са от най-големите ценители на човешкия характер.пък радвай се че имаш гъди знаеш ло колко мнооого момичета искат да имат гръдна обиколка по-голяма от 90
    знАм чЕ нЕ сЪъм идЕАлнА.. прЕцАкЪъш лИ мЕ прАиш грЕшкА тОтАлнА: акО оБичАм оБичАм дОкрАй.:. нЕ мЕ поЗнАъЪш пО хУу сИ трАй:жИвЕя кАктО сИ иСкЪъм и зА нИкоЙ нЕ мЕ е*е

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си