- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Moderated:Имам големи гърди, подиграват ми се
Вие сте малоумни тук. Момичето има 80 талия. Та тя е цяла свиня. Трябва да отслабне много и то не само за да изглежда добре, а защото подобно затлъстяване е вредно за здравето.
![]()
„Има две неща: наука и предубеденост; науката създава познание, а предубедеността — невежество.“
абе писна ми! е заради е такива тъпи копелета, моми4етата имат комплекси за теглото.Баси!!!!!
И така трябва. Без комплекси няма напредък.Първоначално написано от Анонимко
![]()
2т. системно
Човек с 80 талия не може да е момиче!Първоначално написано от Анонимко
![]()
„Има две неща: наука и предубеденост; науката създава познание, а предубедеността — невежество.“
а за теб кво е нормално момиче? тия от XXL ли? аре разправяй ги тия на някой друг.Първоначално написано от Пепи Пекторалиса
Внимавай кого МРАЗИШ.
Може да е някой когото ОБИЧАШ!!!
прав си че няма ,ама някои хора прекаляват с обидите.Първоначално написано от Amayo
Внимавай кого МРАЗИШ.
Може да е някой когото ОБИЧАШ!!!
Е не. Браяна Банкс рулираПървоначално написано от tequila
.
2т. системно
хехе не знаех, че само по XXL не са дебели момичетата. Виж не ми се спори, щом настояваш, че момиче с талия 80 е нормално ОК - това е твой личен проблем. Само ще ти кажа, че аз съм 189 и моята талия е 81. Всяко момиче си преценява дали е по-добре талия 60 или 80. За теб явно второто е по-добре.Първоначално написано от tequila
Не трябва да ти пука за мнението за другите!Щом са си твои радвай им се , а не се срамувай от тях!
if you see us in the club we'll be acting real nice
if you see us on the floor you'll be watchin all night
we ain't here to hurt nobody
so give it to me give it to me give it to me
wanna see you work your body![]()
Аман от комплексари вече! Еби им майката на другите и гледай ти да си добре. Ако ти не се харесваш такава каквато си, мойто момиче, не очаквай от другите да те харесват. Нали така..!