- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- ПО КОЛКО ПОЗИ СМЕНЯТЕ ПО ВРЕМЕ НА ЕДИН АКТ
я си кажете, разнообразявате ли много или не мръдвате от една поза ?
Около 3 или 4.
The Only Thing I Understand Is What I Feel!
Добре дай и аз да се възползвам от темата .. Как казвате на партньора да смените позата ?да свирим малко..ся се сетих...
"Всички болести
идват от ядове,
а ядовете
от гадове"
И аз такаПървоначално написано от Nightmare
R.I.P to PAC :/
" So many babies screamin' cuz they seein' distruction before seein' a human beeing' "
ми може и без да казваш...просто сменяте и той/тя се усеща![]()
Маке.. со кротце, со благо и со малко кьотекПървоначално написано от MaKegoHcKu
![]()
Аз специално не им казвам нищо, примерно "ае се въртиме еди как си" просто нежно я насочвам, по-скоро по усет го правим... Е имал съм и случаи да кажа "Дай да направим тази поза" но по-гот е като си стават интуитивно тея работи![]()
az samo 3 !!!!
може и само в една, може и 5
Blizo 4-5
Зависи какъв секс ни се прави с момичето. Бавно - романтичен или страстен. Зависи и от обстановката.
2т. забрана за ползване на профил
Много-не съм ги броила,а и всеки път е различно,но е имало и по 20 пози за 1 акт да сменим.то като си вдигнеш малко крака е вече нова поза.Обичаме да експериментираме и го правим как ли не и къде ли не.А ака става-ами казваме си.Искаш ли да опитме тук.Искаш ли там.Е имало е и случаи,когато сми правили секс в 2-3 пози,но това е рядкост вече.Така беше в началото!
1..2...3....4...........maks do 10 nqkade (po logikata na ostanalite pisali v temata)...kakto ni e kef.
Не е важно да умреш за родината си ...
Важно е да накараш врага да умре за своята !!!
ми разли4но 3-4 можеби![]()
ВЪВ СЪРЦЕТО КАПКА МИЛОСТ НЯМАМ, ВЗЕМАМ ВСИЧКО И СИ ЗАМИНАВАМММ!!!...МНОГО КАТО ТЕБЕ ВЕЧЕ ПЛАКАХА!!!
Emi vseki pyt e razli4no.moje bi okolo 4-5,zavisi![]()
Ако беше сълза, щеше да си в очите ми, ако беше цвете щеше да си в ръцете ми, но ти си човек и се намираш в сърцето ми!
Ами Пьрво поздравления мноо е готенка темичката!!!
Аз лично сменям много позички
И особено ако той е изобретателен и аз да сьм на кеф - МНОГО