- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Искам да си излея душичката...
мне...не ми се вярва да не е изпитвал нищо
но сега не изпитваПървоначално написано от ThePunisher
..а според тебе..момчето харесало ли е момичето
![]()
![]()
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
според мен да, но нали ти е казал че иска да сте приятели...значи е приятелски настроен
еми.. сам си решава..но не е зле да помисли с главата си-затва му еПървоначално написано от ThePunisher
![]()
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
ThePunisher ,имам въпросчета..като гледам доста си уверен в това което казваш..и такам:1.Сигурен ли си че съм сбъркала като съм решила че момчето не ме харесва,2.Шанс-никакъв..убеден ли си?..3.Мислиш ли,че на мен ми е лесно..да сме приятели с него? ..4.Замислил ли се колко боли? ..тва е![]()
1.Да
2.Няма
3.Не
4.![]()
В много лошо положение си изпаднала. Първо се увери че наистина го харесваш и обичаш. Увери се че той си няма друга. И ако всичко е ОК, то тогава се опитай да му се извиниш. Ако ти е трудно да му го признаеш в очите, то тогава използвай скайпа (например). Но едно е сигурно... НЕ може да продължаваш да се измъчваш.
А ако това ще ти помогне-ти не беше ли заета да учиш.
Между другото... и аз мразя това-една грешна дума да ми докара безсънни нощи, да ама почти винаги изпадам в такива положения... те разнообразяват живота.
И последно (както ти ме посъветва) -действай.
Аре успех в любовта и ученето.
хм..отговора на единия от въпросите ми стига..
а оки.. ThePunisher ..има ли си друга според теб![]()
според мен още няма
Първоначално написано от Анонимко
Първоначално написано от Lorraine
zdrasti
az sum ti dobrojelatel (az sum Paduan` :P )
ta .. ima i neshto drugo .. ako si mu pokazala che go haresvash , za momchetata e normalno da si pomisli che si mu v kurpa vurzana i da si te ostavi za rezerven variant (dano da ne ti zvuchi prekaleno grubo!)
ne znam .. moje bi i momcheto e oburkano i sam ne znae kakvo iska
spored men ako prestanesh da mu obrushtash vnimanie i dori zapochnesh da se durjish studeno toi shte se useti kakvo gubi
uspeh !![]()
za sledva6tiq pat 6te zne6 4e vinagi e po dobre da se kaje istinata a ne da se laje i maje 6toto posle e kofti .
Good Luck
Karai Da E Veselo Boli Te Fara Za Drugite Ne6ta !
spokoino qvno toi ni6to ne e izpitval ii pak se pravi na gord za6toto ti si mu kazala 4e iskate da si ostanete priqteli i toi se e primiril s tova.nai dobre da 4akash si4ko s vremeto si
DA obi4a6 kogato te obi4at e 4ove6ko!DA mrazi6 kogato te obi4at e jestoko!DA obi4a6 kogato te mrazqt e VELIKO!
Абе как ще чака бе. "Всичко с времето"- ами толкова ли лесно минава това време??? "4.Замислил ли се колко боли?". Мисля че всичко ти е ясно, още преди да пусниш темата даже, а имено- само с мисълта за него не се живее. Аз мисля че е по добре да му го кажеш в очите какво мислиш. Ако те отхвърли, то значи че всичко е приключило, и никога повече няма да сте заедно... другия вариант всеки го знае.
Няма да разтягам локуми,понеже момчето е регнато във форума.. i kude e tva mom4e 6to ne e pisalo do sega 6ot toi 100% ne e bezrazli4en ama ti si go postavila v situacia kudeto ako kaje da ogromen 6ans da go zareje6 ako kaje ne ostavate fr. ... AMA NE MOGA DA POVQRVAM CHE NE E VIDQL TEMATA DANO Q VIDI NQKAK SI !!!
P.S. a tva 4e nqma da ima6 2ri 6ans ot 4ovek koito te haresva mn pffffffffff
pulna luja pogovori s nego pak ako naistina ne e vidql temata da vidim
Естествено,ако чувствата ти са по-силни от едно харесвене е нормално да не искаш друг,разбирам те.Но незнам,поговори с него окончателно.Ако той няма чувства нищо не можеш да направиш така или иначе.Просто говори с него и дано това помогне.Първоначално написано от Lorraine
ммм..момчето видя темата..пък и е повече от ясно кой е!ама айде ся..тези които не са се сетили нека си остане така..Първоначално написано от Анонимко
тва бях аз..Първоначално написано от Анонимко
опитах се да говоря с него..и то не един път..но е резултата е-нищо не постигнахПървоначално написано от koalka
![]()
Той няма да усети какво губи.Ако прочетохте аз съм "убила" желанието в него(цитирах леко) и по тоя логика на него нищо му няма.Едва ли ще може да разбере какво ми е на мене,докато не му се случи.Поне да беше помислил...Нямам друг избор освен да си останем приятели,втори шанс както си знаех и както той каза-няма!А тва за резервите..мда,грубо ми прозвуча.Първоначално написано от OtherDimension
![]()
Абе,жено,я се вземи в ръце,че се излагаш тук като пълна кифладжийка!!!Не искам да бъда груба,но ти едва ли не му облиза подметките тука на тоя.Скайп,училище,форуми,къ де ли не.И знаеш ли какво постигаш-точно обратното на това,което искаш!Убила му била желанието.Не разбираш ли,че той си измива ръцете така.Изкарва теб виновна при положение,че простата истина е,че не иска да е с теб.Ако искаше никакви лъжи,тъпи срещи,недоразумения нямаше да му попречат.Нищо не си убила,миличка,въобще не му се връзвай,просто не е достатъчно дорасъл,за да застане пред теб и да ти каже в очите,че не те харесва,затова използа тъпи извинения.
А и една проста истина ще ти кажа за момчетата,колкото по-рано я разбереш и приемеш,толкова по-добре.Колкото по-лесна си,колкото повече признаваш чувства,натъртваш за любовта,харесването,привли чането си,толкова по-малко интерес има от тяхна страна.Говоря за момента на свалянето,започнете ли връзка нещата се променят,естествено.Но преди това оставяй на тях да се увстват като завоеватели,да те гонят,да те търсят.Така няма да рискуваш да им "убиеш желанието"
А за теб,момченце,голям си недорасленик,да знаеш.Направо се побърквам от такива като теб.Добре,че моите връсници всички го минаха тоя етап от развитието си.Понякога е хубаво да си по-дърта.
Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, наивна много пъти, шарена, непослушна, но никога тиха.И ще викам докато някой чуе гласа ми...
Първоначално написано от Ekita
!!! tochno tova imah v predvid .. ne da te obijdam
momchetata sme si takiva - dadesh li mi znak che si moq , shte si te deistvam kakto iskam.... nai-tochnoto mnenie do tuk , spored men tova otgovarq na istinata
P.S. ne sum iskal da te naranqvam i obijdam !
Ами ако момчето не е такова за каквото го мислите?Казвате какви ли не работи, бил си измил ръцете, мислел че му била в кърпа вързана, щяла да остане за резерва...Ами ако не е така?Ако момчето не е такова?Не си правете прибързани изводи...