.
Отговор в тема
Страница 3 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 118
    Супер фен
    Еми да,именно че не иска да е с мене..ще го оставя..щом така иска..
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

Повече от фен
    Град
    някъде отвъд...
    Цитирай Първоначално написано от ThePunisher
    Ами ако момчето не е такова за каквото го мислите?Казвате какви ли не работи, бил си измил ръцете, мислел че му била в кърпа вързана, щяла да остане за резерва...Ами ако не е така?Ако момчето не е такова?Не си правете прибързани изводи...
    А какво е момчето ако не е тайна?
    Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, наивна много пъти, шарена, непослушна, но никога тиха.И ще викам докато някой чуе гласа ми...

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Ekita
    Ами ако момчето не е такова за каквото го мислите?Казвате какви ли не работи, бил си измил ръцете, мислел че му била в кърпа вързана, щяла да остане за резерва...Ами ако не е така?Ако момчето не е такова?Не си правете прибързани изводи...
    А какво е момчето ако не е тайна?
    момчето..сам да обясни най-добре..няа да се меся..
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

Град
    Хасково
    Ами 100% не е такова каквото го описвате

Супер фен
    да,не е такова..

Повече от фен
    Град
    Plovdiv
    Втори шанс наистина може и да нямаш но това е може би защото ти си му казала че не го харесваш!сигурна ли си че той изпитва само приятелски чувства към теб!може и да не е така!ти си му казала че твойте са само такива на всъштност не са,можеи той да прави същото.
    Nikoga ne plachi za neshto koeto ne plache za teb!

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от gery_to
    Втори шанс наистина може и да нямаш но това е може би защото ти си му казала че не го харесваш!сигурна ли си че той изпитва само приятелски чувства към теб!може и да не е така!ти си му казала че твойте са само такива на всъштност не са,можеи той да прави същото.
    е втори шанс със сиг няма да имам..потвърди се това.Казах му ,че не го харесам но също така и обясних защо съм го направила.За приятелските чувства..сам го каза!

Повече от фен
    Град
    някъде отвъд...
    Това не е отговор.Съдим по държанието му,не по друго.Като не е такова,да се държи като човек на място,а не като леке.
    Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, наивна много пъти, шарена, непослушна, но никога тиха.И ще викам докато някой чуе гласа ми...

Сори за грубите думи:
    Аре бе ко направихте. Половината постове тук са само излишен СПАМ. "Който е той е ?"- какво ви интересува за кой става дума. Познавате ли го. Харесвате ли го. Кажете какво??? Селските клюкарки пак се обаждат. А пък и ти Lorraine. Само дето не му ближеш подметката (както вече казаха) . То такова мекотело ко се прави. Стегни се малко. Не е последния на този свят. Ако имате нещо да си казвате с ThePunisher има ЛС. Какво почна да става с тоя народ. Нямате ли достойнство и себеуважение бе хора. В какъв свят живеете. Аре мога още много локуми да разспъвам ама...

Айде мир и сорка за офф топика

Ако модератора сметне за необходимо да изтрие мнението да го прави.

Guest

i don't know???

Dobre,az ne moga da razbera zashto tova ne se vyrne pri teb?Ako izpitva neshto spored men bi go napravil..pich,ako si prochel temata-zamisli se..momicheto te obicha,tova na vsichki ni stana qsno!Kakto sam mojesh da vidish tq syjalqva i iska da byde s teb..ne razbiram zashto ti ne iskash?Ima li nqkakva prichina da ne i prostish?Ne vijdam kakto tolkova e napravila,che da ne i dadesh shans..tq go e napravila zashtoto e mislila che ne q haresvash,ne ti e izneverila vse pak !Ne bydi takyv egoist i pomisli za tova..pomisli si dobre zashtoto edno na ryka che momicheto shte strada..ako poiskash da si s neq sled vreme..edva li shte moje-bydi sys neq sega,prosti i za tova i bydete shtastlivi!

Guest
    Гаден номер

Супер фен Аватара на mon4eto
    Град
    София,Лозенец:)
    Prodaljavai napred i ne poglejdai nazad

Guest

Re: i don't know???

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Dobre,az ne moga da razbera zashto tova ne se vyrne pri teb?Ako izpitva neshto spored men bi go napravil..pich,ako si prochel temata-zamisli se..momicheto te obicha,tova na vsichki ni stana qsno!Kakto sam mojesh da vidish tq syjalqva i iska da byde s teb..ne razbiram zashto ti ne iskash?Ima li nqkakva prichina da ne i prostish?Ne vijdam kakto tolkova e napravila,che da ne i dadesh shans..tq go e napravila zashtoto e mislila che ne q haresvash,ne ti e izneverila vse pak !Ne bydi takyv egoist i pomisli za tova..pomisli si dobre zashtoto edno na ryka che momicheto shte strada..ako poiskash da si s neq sled vreme..edva li shte moje-bydi sys neq sega,prosti i za tova i bydete shtastlivi!
    P.P. pich,seriozno pomisli.az ako bqh na tvoe mqsto i imashe momiche koeto tolkova silno da iska da e s men shtqh da si udrqm g*** v tavana!

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    И аз бях така с едно момче 4ри години ,но той не го заслужаваше.Сега разбирам ,че съм си губила времето.Спокойно ще премине колкото по-малко го виждаш - постарай се това да стане!

Guest
    bace ako si pone malko maj napishi tuka edno mnenie kato horata i kaji ko smataj da praish

Повече от фен Аватара на did1ls
    Град
    Из Варна
    ThePunisher
    Защо не и дадеш 1 шанс.Може всичко между вас да потръгне
    Kакво ли си пожелават звездите,когато видят падащи хора...?

Хм..абе момче я се осъзнай бе,правиш грешка като й отказваш!Замисли се както казаха другите-помисли дали ти е било хубаво с нея,спомни си времето когато сте били заедно и дали си бил щастлив-и бъди наясно със себе си и честен с нея!Смятам,че тя го заслужава-момичето е много добро и не мисля че заслужава да й причиняваш това.Оцени какво губиш.А сега към тебе миличка,той не е последния-ако не ти даде шанс си намери друг и го забрави.Всички момчета сте еднакви.. тъпаци

Цитирай Първоначално написано от sladkata_hilary
    Хм..абе момче я се осъзнай бе,правиш грешка като й отказваш!Замисли се както казаха другите-помисли дали ти е било хубаво с нея,спомни си времето когато сте били заедно и дали си бил щастлив-и бъди наясно със себе си и честен с нея!Смятам,че тя го заслужава-момичето е много добро и не мисля че заслужава да й причиняваш това.Оцени какво губиш.А сега към тебе миличка,той не е последния-ако не ти даде шанс си намери друг и го забрави.Всички момчета сте еднакви.. тъпаци
    Колкото и да го обичаш, и дори той да ти даде 2 шанс, по добре да не се захващаш. Той е под достойнството ти. Колкото и да се прави на непророчен и на добричак, от мненията се разбира що за "човек" е. Опитай се да го забравиш. И си имай напредвит че дори и да тръгнете заедно, няма да бъде същото, а после само ще те боли още повече. Знам че няма мнение с което може да ти се угоди в този момент, знам че всичко те дразни, знам че си в кофти настроение, но се опитай да видиш реалността. Сорка, ама тя е имено че са те пре****и супер здраво. Айде скорошно оздравяване, защото не споделената любов си е чиста болест.
    Ами щом всички момчета са "тъпанари", що само ревете за тях и не може да ги зарежите. Защо когато някое момче ви откаже, вие ставате подметка. Защо "нормалните" момичета/жени са повече от лесбийките.

Фен
    Град
    In Your Mind..
    Lorraine, мила не се обиждай, но е голяма грешка да обсъждате отношенията си тук. Това си е лично между вас и не бива да подлежи на обсъждане от целия форум. Щом каза, че няма да имаш втори шанс, значи е така. Продължавай напред.

The Only Thing I Understand Is What I Feel!

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Nightmare
    Lorraine, мила не се обиждай, но е голяма грешка да обсъждате отношенията си тук. Това си е лично между вас и не бива да подлежи на обсъждане от целия форум. Щом каза, че няма да имаш втори шанс, значи е така. Продължавай напред.
    мен не ме интересува че целия форум знае..

Град
    Хасково
    Правилно че не трябва да се обсъждат отношенията, но я се замслете малко...според вас тя как се държеше?Не ме погледна в очите нито 1 път, само аз говорех и като питах нещо отговорите бяха 1.ДА 2.НЕ 3.Незнам, като ми каза че не ме харесва тръгнахме към мястото, където ни беше срещата, тя не говореше изобщо и после даже не я чух да ми казва чао...тръгна си без да се обърне а аз я гледах...

Супер фен
    Правилно че не трябва да се обсъждат отношенията, но я се замслете малко...според вас тя как се държеше?Не ме погледна в очите нито 1 път, само аз говорех и като питах нещо отговорите бяха 1.ДА 2.НЕ 3.Незнам, като ми каза че не ме харесва тръгнахме към мястото, където ни беше срещата, тя не говореше изобщо и после даже не я чух да ми казва чао...тръгна си без да се обърне а аз я гледах...
    такам..първо-мислих си че не ме харесваш,как трябваше да се държа според теб?Не говорех именно заради това!Не съм ти казала,че не те харесвам,т.е. казах го защото предпочетах аз сама да осъзная че не ме хареса вместо да ми го кажеш ти!Плюс това ти казах чао а това,че не си ме чул е друг въпрос.Казах,че съжалявам вече не един път и си осъзнавам грешката!От друга страна ти там ми каза да не плача ако не помниш,а аз се разплаках още като те оставих там..трябваше ли да се обърна ??? Не се оправдавам,знам че не се държах добре но се надявам поне да си разбрал защо!

Повече от фен Аватара на did1ls
    Град
    Из Варна
    А ти опитали се да я разбереш?
    Миличък,помисли си какво губиш!?!Послушай сърцето си.Аз знам че тя те обича.А ти обичаш ли я(но отговори честно)?
    Kакво ли си пожелават звездите,когато видят падащи хора...?

Повече от фен
    Ми аз бях в подобна ситуация,но според мен трябва да му кажеш самата истина и виж как ще реагира той!
    I don`t run away from you,I walk slowly.And it kills me because you don`t care enough to stop me! ;(

Скачай,че ще те изплющъ!

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от *Damianita*
    А ти опитали се да я разбереш?
    Миличък,помисли си какво губиш!?!Послушай сърцето си.Аз знам че тя те обича.А ти обичаш ли я(но отговори честно)?
    мислиш ли ,че ще отговори..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си