.
Отговор в тема
Страница 5 от 5 ПървиПърви 12345
Резултати от 101 до 118 от общо 118
    Голям фен
    Град
    V Kra4mata .
    abe bolite fara ....
    Karai Da E Veselo Boli Te Fara Za Drugite Ne6ta !

Фен
    Град
    София
    abe macka tova koeto ti se slu4va e ujasno!tova e fakt!ama edva li ne imam 4uvstvoto 4e se zaqjda6 s vsi4ki koito sa ti otgovorili!!!koito i kakuvto i suvet da ti dade vse ne te ustroiva!qvno nikoi ne moje da ti pomogne no pone ne se otqjdai na horata koito se opitvat!
    Никой не е перфектен докато не се влюбиш в него!

Град
    sliven
    ти сама си си виновна че си му казала че не го харесваш и че искаш да сте само приятели сега (не искам да те дразня но можеше да сте заедно)ti kakо очакваше след като си му казала че не го харесваш тои да ти каже "обичам те " ли???
    In The End It Doesn't Even Matter...

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от detelina
    ти сама си си виновна че си му казала че не го харесваш и че искаш да сте само приятели сега (не искам да те дразня но можеше да сте заедно)ti kakо очакваше след като си му казала че не го харесваш тои да ти каже "обичам те " ли???
    Виж кво-знам че сгреших и съжалявам!Виждам си шибаната грешка ама не моа да я оправя!Не съм очаквала от него да ми каже че ме обича,понеже не е така!Няма нужда да чувам нещо,когато това не е вярно!От друга страна..той е единсвения който съм обичала толкова силно и сега просто няма начин да го забравя..просто няма!

П.П.Може и да се заяждам,за което съжалявам..но се промених откакто стана това..даже и това да не е добре..не ми пука вече!
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

azbeeeeee
    Guest
    az podkrepqm mom4eto, v pravoto da ne iska da e s teb.za6to ne go ostavite namira a postoqnno govorite zad garba mu.parvo ne go poznavate za da govorite i vtoro ne znaete kak to4no stoqt ne6tata mejdu tqh.samo 6te vi kaja ostavete go da si jivee jivota 4oveka.problema ve4e e re6en nali?

Виж кво-знам че сгреших и съжалявам!Виждам си шибаната грешка ама не моа да я оправя!Не съм очаквала от него да ми каже че ме обича,понеже не е така!Няма нужда да чувам нещо,когато това не е вярно!От друга страна..той е единсвения който съм обичала толкова силно и сега просто няма начин да го забравя..просто няма!

П.П.Може и да се заяждам,за което съжалявам..но се промених откакто стана това..даже и това да не е добре..не ми пука вече!
    Добре бе. Разбирам те. Боли те, тъжно ти е, кофти ти е, дори и ако искаш и е*ано ти е, ама вече много драматизираш, не мислиш ли. Ти си красива, здрава, с добър характер. Ще си намериш друг, даже теб ще те намерят. Вдигни си високо главата, спри да ходих приведена, гледай напред и мисли за други неща. Нима в даскало няма проблеми, за които да мислиш??? Нима си нямаш да учиш??? Айде не бъди такава. Разпусни. Усмихни се. Като се усмихнеш ставаш 2 пъти по красива, а и от мръщене излизат много повече бръчки отколкото когато си усмихната. Не разбра ли че той не те заслужава. Айде да беше на 16-18, да не можеш да го рабравиш, ама... На 14 сме бе. Колко пъти и аз съм си казвал, че не мога, но след месец... всичко е по старому. Така че усмихни се, кажи му на него и всичките ти проблеми- "да му е*а м**ката" и отивай някъде с приятели.
    П.С. Сега, ще ми се сърдиш ли???

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от azbeeeeee
    az podkrepqm mom4eto, v pravoto da ne iska da e s teb.za6to ne go ostavite namira a postoqnno govorite zad garba mu.parvo ne go poznavate za da govorite i vtoro ne znaete kak to4no stoqt ne6tata mejdu tqh.samo 6te vi kaja ostavete go da si jivee jivota 4oveka.problema ve4e e re6en nali?
    Breh..mnogo edno takova mnenie..da ne bi da znae6 kak stoqt ne6tata po-dobre ot men samata?Pyk i nikoi do sega ne e vzemal stranata na nqkogo v tozi forum(kakto ti za6titava6 nego) i da e podkrepql taka 4oveka za koito stava duma..ne znam ama TI mnogo mnogo mnogo me symnqva6..
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от OPEL

Добре бе. Разбирам те. Боли те, тъжно ти е, кофти ти е, дори и ако искаш и е*ано ти е, ама вече много драматизираш, не мислиш ли. Ти си красива, здрава, с добър характер. Ще си намериш друг, даже теб ще те намерят. Вдигни си високо главата, спри да ходих приведена, гледай напред и мисли за други неща. Нима в даскало няма проблеми, за които да мислиш??? Нима си нямаш да учиш??? Айде не бъди такава. Разпусни. Усмихни се. Като се усмихнеш ставаш 2 пъти по красива, а и от мръщене излизат много повече бръчки отколкото когато си усмихната. Не разбра ли че той не те заслужава. Айде да беше на 16-18, да не можеш да го рабравиш, ама... На 14 сме бе. Колко пъти и аз съм си казвал, че не мога, но след месец... всичко е по старому. Така че усмихни се, кажи му на него и всичките ти проблеми- "да му е*а м**ката" и отивай някъде с приятели.
    П.С. Сега, ще ми се сърдиш ли???
    tam e rabotata 4e nikoi tuka ne moje da razbere kakvo mi e..vseki go 4uvstva razli4no sam po sebe si i nikoi ne moje da znae kakvo mi e sega na men..nito kolko me boli,nito kolko go obi4am..kazah ve4e 4e go ostavqm za tezi ot vas koito ne sa go razbrali.A i ne sym pisala tema tuka za da me izkarvate vinovna edva li ne za tova 4e iskam da opravq tova koeto napravih!!!Problema ne e 4e nqma da go zabravq ili nqma da si namerq drug..priqtel moga da si hvana kogato mi skimne..no obi4am nego i ne vqrvam tova skoro da se promeni!!!

Просто спри да пишеш в темата.. Зае*и го тоя.. И не си го изкарвай на форумците..
    Той си е решил така.. На сила хубост не става.
    Един живот имаш .. ко си губиш времето. Помисли си добре.. Айде късмет от менЯ.

Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.

Спри да му лижеш подметките на тоя...остави го ...после ще осъзнае кво изпуска..ама ще е късно и тогава ще му дадеш един

www.dragon.bg - елате цъкайте..

Всички казваме че не можем да забравим предишния, а пък става точно обратното.
    MG-X-Power- това и се казва вече 8 страници, ама тя не слуша. Казва и се по хиляди начина, увърта и се до безкрай, и се гледа да и се угоди, ама тя не слуша. Тя е наивна.
    Иначи си на 100% прав.

azbeeeee
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Lorraine
    Цитирай Първоначално написано от azbeeeeee
    Breh..mnogo edno takova mnenie..da ne bi da znae6 kak stoqt ne6tata po-dobre ot men samata?Pyk i nikoi do sega ne e vzemal stranata na nqkogo v tozi forum(kakto ti za6titava6 nego) i da e podkrepql taka 4oveka za koito stava duma..ne znam ama TI mnogo mnogo mnogo me symnqva6..
    xexe izob6to ne vi poznavam,ne se samnqvai.ili ti e stranno nqkoi da za6titava mom4eto a?podkrepqm mom4eto za6toto go napadnahte si4ki bez nikakva pri4ina.6tom ne iska da e s teb uvajavi re6enieto mu i spri da pi6e6 6tot uj spiram spiram a prodaljava6,a i be6e priznala gre6kata si...dano da znae6 za drug pat.

P.S macka nqmam ni6to protiv kam teb,samo napisah kakvo mislq

azbeeeee
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от MG-X-Power
    Спри да му лижеш подметките на тоя...остави го ...после ще осъзнае кво изпуска..ама ще е късно и тогава ще му дадеш един
    po to4no tq trqbva da osaznae kakvo e zagubila a ne toi,tq e sgre6ila v slu4aq.az e to4no tva ne razbiram: 6to toi trqbva da se osaznae pri polojenie 4e ni6to ne e napravil??mislete malko ne pi6ete na izust

Цитирай Първоначално написано от azbeeeee
    po to4no tq trqbva da osaznae kakvo e zagubila a ne toi,tq e sgre6ila v slu4aq.az e to4no tva ne razbiram: 6to toi trqbva da se osaznae pri polojenie 4e ni6to ne e napravil??mislete malko ne pi6ete na izust
    Работата е там, че всеки прави грешки. Ако не бях простила за една грешка на приятеля ми нямаше днеска да правим 11 месеца, а щеше да се правим на "Яж ми гъзЪ".
    Ако беше влюбен в нея щеше да се жертва..
    Явно не е! Това означава, че нея я боли повече ... явно.. Това е моето мнение провокирано от твоето.

Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.

АТАКАБГ
    Guest
    е тва е да се преебеш от инат

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от azbeeeee
    ми 1-аз съм се осъзнала..вярно е че аз сгреших а не той,това го знам!А и под осъзнае се имаше предвид да помисли дали това което е било преди е значело нещо за него.Ако беше така,щеше да сме заедно вече ама..

П.П. смятам че въпроса е решен вече..

Фен
    Град
    Franciq
    Vyh jiva li e taq tema o6te
    sly6ai mila.. trqbva da sybere6 kyraj i da my go kaje6 vav o4ite plus tova seki den se vijdate ... uspeh cunki

Guest
    of maaaaaa,ari prestani sas tupata si tema i ostei mom4eto namira!!! mn dosadna napravo neznam kak ta trai...
    i kvo ti si na 14 tai li??? abe vie malki lapeta nedorazviti az kato bqh na 14 o6te igrah na lastika na ulicata,vie vliubeni ve4e,revat,stradat o6te malko shsa samoubiqt,are prestavai ve4e 4e nikoi nemoje da ti trae glupostite

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си