.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 29

Hybrid View

Повече от фен
    Град
    В сърцето на MG-X-Power {}

SEX SEX SEX :( Help!!!

Zdraveite na vsi4ki.S priqtela mi mnogo iskame da praivime sex,no problema e tam 4e nqma teren.I v nas i v tqh vseki den ima po nqkoi.Molq vi daite savet predlojete nqkoe qko mqso plsss. Blagodarq vi ...

Повече от фен
    Град
    Out Of Space
    vechniq problem s terena
    ako ne ste zle s parite idete na hotel ...

Yupeeee !

с бившата го имах същия проблем и бягахме от даскало и 2мата и докато наще са на бачкане го правехме в нас

Xexe, kogato ima jelanie se postiga vsi4ko..?! Taka 4e kadeto vi svarqt strastite tam
    JiVoTyT e SaMo eDiN MiG MeJdu Dve Ve4n0sTi...!!!

Повече от фен
    Град
    Out Of Space
    exploitedteen
    predpolagam che si imash sobstveno jilishte i za tva ne ti e problem

pravo dumash SiLeNc3e , za poreden put

Yupeeee !

Повече от фен
    Град
    Out Of Space
    XAAXAXAXAX

Yupeeee !

Фен
    Град
    Bourgas/Bulgaria
    =D> =D> golemi lica ste
    Anybody who’s ever loved, ya know just what I feel
    Too hard to fake it, nothing can replace it
    Call the radio if you just can’t be without your baby

Повече от фен
    Град
    Out Of Space
    az puk nz ko znachi toq laf ;(
    moje bi che sme golemi obrazi ... 'ma ne sum siguren

Yupeeee !

Фен
    Град
    Bourgas/Bulgaria
    ami tva e burgaskata zapazena marka,4e ste zabavni da de obrazi
    Anybody who’s ever loved, ya know just what I feel
    Too hard to fake it, nothing can replace it
    Call the radio if you just can’t be without your baby

Супер фен
    ti si ebati izroda maina(v polojitelniq smisal de)
    I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!

Мега фен Аватара на koalka
    Ами и аз мисля за идеята с хотела.А техните не ходят ли на работа или ваще,за да са си у тях?

Голям фен
    Град
    Ловеч, Бедрок, А Плейс Колд Холм

Re: SEX SEX SEX :( Help!!!

Моята приятелка го правеше с приятеля й навсякъде.Вечер като се стъмни го правят в у-щр на пейките или на стълбите пред зоо-то...по градинки подлези,панели на всякъде...така че мястото не е проблем.

Катя
    Guest
    Ами и ние с гаджето ще го правим на пейка неска утре,че чак в петък ще е свободно в тях.Иначе най-вече в тях кат ги няма родителите му или в нас,ама тва е по-рядко

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Ами и аз така съм-когато родителите на гаджето са на вилата,тогава ме огрява.Ама като почнат пак работа може и сутринта да ме огрее.Аз секс,който не е в легло не признавам!

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Ами и аз така съм-когато родителите на гаджето са на вилата,тогава ме огрява.Ама като почнат пак работа може и сутринта да ме огрее.Аз секс,който не е в легло не признавам!
    секса който не е в легло е мн екстремен и е яко...дам...ама иначе в леглото е по хубаво а по темата някои хотел, има доста евтини, то само 1 легло ви трява...
    Love's the funeral of hearts an ode for cruelty when angels cry blood on flowers of evil in bloom
    The funeral of hearts and a plea for mercy when love is a gun separating me from you.

Град
    кво ти пука?
    mi zna4i sus biv6iq mi priqtel go prevehme u tqh v negovata staq,vupreki 4e v drugata staq sa maika mu i ba6ta mu i brat mu )) ama te horata si znaeha 4e kato sme tam..to e qsno kvo praim prez pove4eto vreme,i ako nqkoi iska6 eda vleze 4uka6e na vratata,ako kajehme vlez..vliza ako nikoi ni6to ne kaje ne se vliza) puk sus sega6niq mi...mi toi jivee sam )) be vinagi mojete da namerite kude...

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Nali se se6tate 4e 15 godi6ni en mogat da si zemat stq v hotel ??? a avtorat za da ima tozi problem se predpolaga 4e ne e palnoleten

Повече от фен
    Град
    В сърцето на MG-X-Power {}
    Avtorkata ne e na 15 godini vse pak 10x za savetite

Цитирай Първоначално написано от LSD^Lady
    Zdraveite na vsi4ki.S priqtela mi mnogo iskame da praivime sex,no problema e tam 4e nqma teren.I v nas i v tqh vseki den ima po nqkoi.Molq vi daite savet predlojete nqkoe qko mqso plsss. Blagodarq vi ...
    ми в нас може няма да ви преча така че ако искате идвайте

Цитирай Първоначално написано от Elektra_x
    Моята приятелка го правеше с приятеля й навсякъде.Вечер като се стъмни го правят в у-щр на пейките или на стълбите пред зоо-то...по градинки подлези,панели на всякъде...така че мястото не е проблем.
    Elektra_x murtva si samo da te vidq kak moje da govori6 takiva ne6ta e vqrno e 4e na peika ama kakvi gradinki,podlezi,paneli,ne me izlagai molq te dobre priznavam na peika da ama za dr gluposti...
    a po vuprosa kakvo da kaja tq me e izprevarila no puk za apartament v moq slu4ai vinagi ima,za6toto priqtelq mi po cql den e sam e pone do 6h,no to stiga

Guest
    i nie s moqt priatel imame tozi problem... samo che moje bi pri nas e dosta po slojno zashtoto az sum devstvena i ako nqkoi put reshime da pravime sex nqma da ima kade. az v kolata mu ne shta se pak gadno e da te otvarqt v kola(sigorno de az ne znam oshte hah)

chukam starci
    Guest
    ako kara ford da go prodava che sa ebati kenefite iah edno mondeo 2`0 16V 136 konq ....... ebati kenefa

Цитирай Първоначално написано от chukam starci
    ako kara ford da go prodava che sa ebati kenefite iah edno mondeo 2`0 16V 136 konq ....... ebati kenefa
    Подкрепям!

exploitedteen
    Crash тестовете на Волво не включват секса на задната седалка, внимаваи !!!

Голям фен

Цитирай Първоначално написано от LSD^Lady
    emi vzemete si nqkoq staq v hotel za 1 den uspeh
    machoka
    Администратор

провери си в собствения гащник.

iz4akaite da stane kum 2,3 chasa prez no6ta i se skriite v nqkoi kazan( nai dobre toku 6to iz4isten ... ) zemete si i diu6ek da vi e meko ...
    si4ki znaem s merak si4ko se postiga
    Liverpool Forever !Trenirame football basketball voleiball lekaatletika Fitnes4e ...
    Obi4ame mnogo Momi4enca s ubavi cicenca i sladki dupenca Pfff izkazah se nali ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си