- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- SEX SEX SEX :( Help!!!
Zdraveite na vsi4ki.S priqtela mi mnogo iskame da praivime sex,no problema e tam 4e nqma teren.I v nas i v tqh vseki den ima po nqkoi.Molq vi daite savet predlojete nqkoe qko mqso plsss. Blagodarq vi ...
vechniq problem s terena![]()
ako ne ste zle s parite idete na hotel ...
Yupeeee !
Xexe, kogato ima jelanie se postiga vsi4ko..?! Taka 4e kadeto vi svarqt strastite tam![]()
JiVoTyT e SaMo eDiN MiG MeJdu Dve Ve4n0sTi...!!!
exploitedteen
predpolagam che si imash sobstveno jilishte i za tva ne ti e problem
pravo dumash SiLeNc3e , za poreden put![]()
Yupeeee !
XAAXAXAXAX![]()
Yupeeee !
=D> =D> golemi lica ste![]()
Anybody who’s ever loved, ya know just what I feel
Too hard to fake it, nothing can replace it
Call the radio if you just can’t be without your baby
az puk nz ko znachi toq laf ;(
moje bi che sme golemi obrazi ... 'ma ne sum siguren
Yupeeee !
ami tva e burgaskata zapazena marka,4e ste zabavni da de obrazi
Anybody who’s ever loved, ya know just what I feel
Too hard to fake it, nothing can replace it
Call the radio if you just can’t be without your baby
ti si ebati izroda maina(v polojitelniq smisal de)![]()
![]()
![]()
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
Ами и аз мисля за идеята с хотела.А техните не ходят ли на работа или ваще,за да са си у тях?
Ами и ние с гаджето ще го правим на пейка неска утре,че чак в петък ще е свободно в тях.Иначе най-вече в тях кат ги няма родителите му или в нас,ама тва е по-рядко
секса който не е в легло е мн екстремен и е яко...дам...ама иначе в леглото е по хубавоПървоначално написано от krem4et0
а по темата някои хотел, има доста евтини, то само 1 легло ви трява...
![]()
Love's the funeral of hearts an ode for cruelty when angels cry blood on flowers of evil in bloom
The funeral of hearts and a plea for mercy when love is a gun separating me from you.
mi zna4i sus biv6iq mi priqtel go prevehme u tqh v negovata staq,vupreki 4e v drugata staq sa maika mu i ba6ta mu i brat mu)) ama te horata si znaeha 4e kato sme tam..to e qsno kvo praim prez pove4eto vreme,i ako nqkoi iska6 eda vleze 4uka6e na vratata,ako kajehme vlez..vliza
ako nikoi ni6to ne kaje ne se vliza
) puk sus sega6niq mi...mi toi jivee sam
)) be vinagi mojete da namerite kude...
Първоначално написано от Анонимко
Avtorkata ne e na 15 godinivse pak 10x za savetite
ми в нас може няма да ви преча така че ако искате идвайтеПървоначално написано от LSD^Lady
Elektra_x murtva si samo da te vidqПървоначално написано от Elektra_x
kak moje da govori6 takiva ne6ta e vqrno e 4e na peika ama kakvi gradinki,podlezi,paneli,ne me izlagai molq te dobre priznavam na peika da ama za dr gluposti...
a po vuprosa kakvo da kaja tq me e izprevarilano puk za apartament v moq slu4ai vinagi ima,za6toto priqtelq mi po cql den e sam e pone do 6h,no to stiga
![]()
![]()
i nie s moqt priatel imame tozi problem... samo che moje bi pri nas e dosta po slojno zashtoto az sum devstvena i ako nqkoi put reshime da pravime sex nqma da ima kade. az v kolata mu ne shta se pak gadno e da te otvarqt v kola(sigorno de az ne znam oshte hah)
ako kara ford da go prodava che sa ebati kenefite iah edno mondeo 2`0 16V 136 konq ....... ebati kenefa
Подкрепям!Първоначално написано от chukam starci
exploitedteen
Crash тестовете на Волво не включват секса на задната седалка, внимаваи !!!
emi vzemete si nqkoq staq v hotel za 1 denПървоначално написано от LSD^Lady
uspeh
machoka
Администратор
провери си в собствения гащник.![]()
iz4akaite da stane kum 2,3 chasa prez no6ta i se skriite v nqkoi kazan( nai dobre toku 6to iz4isten ... ) zemete si i diu6ek da vi e meko ...
si4ki znaem s merak si4ko se postiga![]()
![]()
Liverpool Forever !Trenirame football basketball voleiball lekaatletika Fitnes4e ...
Obi4ame mnogo Momi4enca s ubavi cicenca i sladki dupencaPfff izkazah se nali ...