- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- за6то жените са толкова гадни по някога ???
Това автоматично го прави по-умен от тебе.Първоначално написано от noobari
Смятай, развиваш се с най-малко 3 години закъснение...![]()
Ходи да се прегледа6 тъпанар такав?А сигорно имаш жълта книжка.
няма ли някъде копче "Save" и да си запазя темата, щото знам че мачока ще я изтрие моментално щом я види....
2, 11 и 8 точка системно - бан
"продължаваме напред във втория куплет"
Първоначално написано от noobari
абе ти акъл има6 ли бе?
засега забелязвам че е повече от твоя.. айде бегай да дигаш 180 от лежанка и после довечера в дискотеката да пребиеш някой....
Ei nikolan se sa6tiq tapanar si si !!!
който гроб копае, гроб копае той !!!Първоначално написано от Анонимко
и си влез във профила noobari
az sam si v profila be kakvo izka6 ot men be kop4e takova???
какъф е смисъла на тая тема?![]()
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
pitai onq carvul po nagore det se pravi na otvoren !!!
az ne kazvam 4e mi pre4i no pove4eto se mislqd za golemi hubavici a ne sa samo tova izkah da kaga !
Еврика,разбра ли сега?Първоначално написано от WILD__BOY
![]()
ДА !!!!!!
За спам и офф топик не си ли чувала, че се питаш. И нообари, не мислиш ли че момичето има право да е секси, дори и когато не и се прави секс. Когато иска да се го прави, тогава ли трябва да слагат секси дрехите. А през другото време да изглежда като някоя от гетото??? А пък може да си имат и приятел. Кото видиш хубаво момиче, трябва ли да е свободно специално за своя к*р.Първоначално написано от Lorraine
за да си отмъщават на мъжете!![]()
Щях да се изненадам ако беше пропуснала да си пльокнеш жалкото подобие на мнение и в тази тема.Първоначално написано от BeBeTo_F