.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 39 от общо 39
    Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Незаконно е! Прочети малко закони-това-онова!

Guest
    аз знам че е несаконно ама нали затва са напраини законите да се нару6ават

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    e що пак да не праим секс с малолетни?
    Еми ако искаш прави секс с бебе, за по удобно. krem4et0-чете този който може...

Guest
    е не сам педофил аре ся

Голям фен
    Град
    София
    ахахах WindWaker не спори с нетрезви хора ако обичаш!

Супер фен Аватара на InitialD
    Град
    Източен Бейрут , Ливан
    Не съм чул да са затворили некой за такова нещо!
    И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.

Супер фен
    Град
    Мене ме нема в целата схема

Re: Въпрос относно секс с палнолетен

Цитирай Първоначално написано от koko18
    Вярно ли е че ако имаш 16 години правш секс с палнолетен и него го подведат под съдебна отговорност ако отидеш в съда и кажиш че е било доброволно на него нищо не могат да му направят.

пс:съйалявам ако сам се изразил малко несвързано
    Сексът с малолетни е забранен. Не зависимо помежду малолетни или малолетен с пълнолетен и в двата случая е подсъдно. Малолетни са тия без лични карти, под 14.
    От 14 нагоре, можеш да правиш секс. При евентуално търсене на съдебна отговорност ако, както ти казваш "кажеш в съда, че си го правил доброволно" няма да те осъдят. В другия случаи носиш съответната отговорност, до като навърши 18.

Guest
    Кво ше кажеш за секс с грамотен?

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    стиа е в бг е нормално някое момиче на по 15-16 да спи с 27-28 годишен ... и разбира се това се приема за нормално ... а усъдени до ся няма ..такаче за кво се притеснявате ..... баси ...

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Nqma zna4enie dali e po malkiq e iskal ili ne pri vsi4ki polojeniq ako razberat 4e si pravil sex s po golqm ot teb mu rejat glavata nezavisimo dali e mom4e ili momi4e..

Guest
    Hahaha,to ako e dobrovolno nqma kak da se stigne do sud!Naj-glupavata tema,koqto nqkoga e postvana!Пределно ясно е,че ако е по взаимно съгласие няма никакъв проблем!Ако не е,то проблем съществува независимо дали си на 13,17,24,35,46,54,63,79,84 или 2000002 години...Що за глупава тема,що за болни мозъци...Деца!

Guest

Цитирай Първоначално написано от Kulio Gangstera
    Вярно ли е че ако имаш 16 години правш секс с палнолетен и него го подведат под съдебна отговорност ако отидеш в съда и кажиш че е било доброволно на него нищо не могат да му направят.

Сексът с малолетни е забранен. Не зависимо помежду малолетни или малолетен с пълнолетен и в двата случая е подсъдно. Малолетни са тия без лични карти, под 14.
    От 14 нагоре, можеш да правиш секс. При евентуално търсене на съдебна отговорност ако, както ти казваш "кажеш в съда, че си го правил доброволно" няма да те осъдят. В другия случаи носиш съответната
    отговорност, до като навърши 18.

По принцип на колкото и да си ако е е по взаимно съгласие проблемът е нулев!А секс може да прави всеки независимо от възрастта!Друг е въпросът,че под една определена възраст е необмислено и лично според мен неправилно да се практикува секс!Това е!

Голям фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от p4elata_brumze
    Мисля, че нищо не могат да му направят, но не съм сигурен.
    nishto nemogat da mu napravqt spored men shot se pak e bilo dobrovolno a ne nasila

Супер фен
    Град
    Мене ме нема в целата схема

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Цитирай Първоначално написано от Kulio Gangstera

От 14 нагоре, можеш да правиш секс. При евентуално търсене на съдебна отговорност ако, както ти казваш "кажеш в съда, че си го правил доброволно" няма да те осъдят. В другия случаи носиш съответната
    отговорност, до като навърши 18.

По принцип на колкото и да си ако е е по взаимно съгласие проблемът е нулев!А секс може да прави всеки независимо от възрастта!Друг е въпросът,че под една определена възраст е необмислено и лично според мен неправилно да се практикува секс!Това е!
    С малолетен дори и да е по взаимно съгласие, в съда може да се сметне, че си го подвел

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си