- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Въпрос относно секс с палнолетен
аз знам че е несаконно ама нали затва са напраини законите да се нару6ават![]()
Еми ако искаш прави секс с бебе, за по удобно. krem4et0-чете този който може...Първоначално написано от Анонимко
![]()
е не сам педофил аре ся![]()
![]()
ахахах WindWaker не спори с нетрезви хора ако обичаш!![]()
Не съм чул да са затворили некой за такова нещо!
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
Сексът с малолетни е забранен. Не зависимо помежду малолетни или малолетен с пълнолетен и в двата случая е подсъдно. Малолетни са тия без лични карти, под 14.Първоначално написано от koko18
От 14 нагоре, можеш да правиш секс. При евентуално търсене на съдебна отговорност ако, както ти казваш "кажеш в съда, че си го правил доброволно" няма да те осъдят. В другия случаи носиш съответната отговорност, до като навърши 18.
Кво ше кажеш за секс с грамотен?![]()
стиа е в бг е нормално някое момиче на по 15-16 да спи с 27-28 годишен ... и разбира се това се приема за нормално ... а усъдени до ся няма ..такаче за кво се притеснявате ..... баси ...
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
Nqma zna4enie dali e po malkiq e iskal ili ne pri vsi4ki polojeniq ako razberat 4e si pravil sex s po golqm ot teb mu rejat glavata nezavisimo dali e mom4e ili momi4e..
Hahaha,to ako e dobrovolno nqma kak da se stigne do sud!Naj-glupavata tema,koqto nqkoga e postvana!Пределно ясно е,че ако е по взаимно съгласие няма никакъв проблем!Ако не е,то проблем съществува независимо дали си на 13,17,24,35,46,54,63,79,84 или 2000002 години...Що за глупава тема,що за болни мозъци...Деца!
Първоначално написано от Kulio Gangstera
По принцип на колкото и да си ако е е по взаимно съгласие проблемът е нулев!А секс може да прави всеки независимо от възрастта!Друг е въпросът,че под една определена възраст е необмислено и лично според мен неправилно да се практикува секс!Това е!
nishto nemogat da mu napravqt spored men shot se pak e bilo dobrovolno a ne nasilaПървоначално написано от p4elata_brumze