- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- От любов в омраза и после пак любов...
Сега ще ви разкажа за моят проблем.Значи наскоро се преместихме с една моя приятелка в нов квартал и всяка вечер излизаме и обикаляме, за да опознаем района както и момчетата и момичетата, които живеят тук.Един ден както си се разхождахме и точно срещу нас върви едно момче, което ние дори и не забелязахмеА той е страшно сладък.И вече беше на крачка от мен и ми каза "Здрасти", а аз го видях чак тогава(честно казано хареса ми ужасно много)...а той се оказа съсед на моята фр.И така всеки ден с нея първо по кафетата, по улиците и накрая до една градинка,където момчетата(включително и той) се събират да играят футбол или просто сядат на една пейка и си говорят.Ние всъщност бяхме там заради него, защото аз и ден не можех без да го видя.
В началото имаше големи свалки, големи погледи, голямо чудо...После обаче се появи едно момиче, което е много яко и той започна нарочно да се зарибява с нея.На мен ми стана много гадно, ама се правех, че не ми пука.Искам да подчертая,че досега сме имали много поводи да се запознаем, но това така и не е ставало, защото аз съм страшно притеснителна и срамежлива.Знам всичко за него, но от хора, които го познават.С нег сме си казвали единствено "Здрасти", "Как сме?" и подсвирквания и махане.Тва е!Плюс това той има отвратителни приятели, които като ме видят и само се бъзикат.Примерно виждат ме на улицата и казват "Ооооо, тая дето се зарибява с Венелин"
След няколко изречения от неговите приятели аз започнах да ги мразя ужасно много и покрай тях и него.Съжалявх, че съм се влюбила в такъв идиот.Мразих го към 3 седмици, след което пак се влюбих и така съм до сега.
Той не е бройкаджия и така нататък,защото много момичета, които са от онея дето се свалят на всеки, са се сваляли и на него, а той ги е отблъсквал.Той е човек, който гледа на първо място характела на човека до себе си, но и от голмо значение е и външността(за него)
Кажете ми какво да правя?Да продължавам ли да чакам той да се запознае с мен или....не знам и аз кво?Кажете ми плс!![]()
i az sum se vlubvala vednaj v chovek koito ne poznavam i ostanah mnogo razocharovana,ti vse pak ne go poznavash,znaesh neshta za nego samo ot stranichni hora!saberi smelost i se zapoznaite!i malko e ludo tva tova da go obichash i posle da go mrazish i posle pak da si super vlubena-ili ednoto ili drugoto,no da g o mrazish e tupo!
Nikoga ne plachi za neshto koeto ne plache za teb!
Всъщност наистина е възможно лшбовта да се превърне в омраза!Твоя случай е малко странен!Но според мен трябва все някога да преодолееш срамежливоста си и да го заговориш за нещо повече!Да излезете на кафе да го опознаеш и тогава ще прецениш дали наистина си влюбена!Но действай...не оставяй нещата така после да не съжаляваш!
Liubovta da se prevarne v omraza...Ne!!Samozalagvala si se!!Prosto ili neznae6 kakwo e omraza ili neznae6 kakwo e liubow...Az predi mrazeh edno mom4e,a sega go obi4am,no nqma da spra i da zapo4na da go mrazq,prosto za6ttoto go obi4am,....
A ina4e zapoznai se s nego i taka kazvai dali go obi4a6 ili mrazi6,za6toto ti daje ne si mala edna tema za razgovor s nego,abe nz mn sa mi strani nqkoi hora...
струва ми се адски глупаво това, че си го мразила! в крайна сметка не е било, защото той е направил нещо, а е било заради подигравките на приятелите му. ти на колко си, че разсъждаваш толкова тъпо?!![]()
колкото до запознаването, вземи си преодолей тая срамежливост и скованост, защото после да не съжаляваш. помоли приятелката ти или някой друг да ви запознае. останалото ще си дойде от само себе си!
spoko macko znachi vzemi se zapoznaite preodolei go toq sram(i as sum sramejliva da si priznaq)zashtoto ako ne poburzash toi mnogo lesno moje da si hvane druga(a ako predpoloji6 v momenta moje teb da chaka)+ tva ako se e svalql narochno s onova momiche,a predi tova e zabelqzal,che ti haresva moje da go e pravil narochno
ненормална работа...
seki ima stranni problemiПървоначално написано от ^NoWallz
![]()
Какво очакваш да постигнеш като даже не си говорила с него като хората? От "Здравей" "Как си?" и т.н. как очакваш да се получи нещо между вас. Направи малко впечетление на момчето ... Защо да трябва да чакаш той да те заговори. Заговори го ти ....
колко пъти си пуснала темата?
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
Еми...ок,казваш,че си се влюбила,но просто ми е странно как е станало това,като ти фактически не го познаваш,но няма да споря.Не мисля,че има значение характера повече от външността за него щом е дошла няква яка и веднага е почнал да се зарибява с нея.Да не е някой квартален сваляч?