- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Каква музика слушате ?
1.бг
2.4ерно
3.срабско
4.гръцко
5.4алга
6.метал
7.не е от изброените
8.вси4ки те
9.нямам време
sry oko ima be neznaeh naisti be .I 1 otg me ostroiva.
якоо чалгааааааа ! ама от оная наи гнусната ... !
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
10.стига тъпи теми
Ами от всичко по малко![]()
You can stand under my umbrella
Po3uHka
10. турско
11. японско
12. австралийско
13. камбоджанско
..................
алелуя.
то че тъпа тема тъпа ама поне като анкета не можа ли я направиш tc tc tc tc![]()
Най - неочаквано ... ТОЙ се завръща!
НО ....Къде беше, когато болеше?!
Къде беше...
Почти сичките от анкетата. Гръцкото е за кръчма, сръбското е за механа, БГ е за кебапчийница/шкембеджийница, а чалгата е за барове/кафета. Черното е за в колата да се чуваш надалеко, единствно метъла няма място в анкетата тъй като той не става за слушане и не е музика.
2т. системно
mi vsichko slusham-i chalga i lek metul ,no nai mnogo drum and bass,texno,trance,hip-hop,rap,chalga....pop,punk...
!!! Вярвай в трудни моменти,смей се когато тъжиш,лесно е глава да сведеш,ТРУДНО Е ДА ПОБЕДИШ !!!
срАбски 4алга метАл внос от бг![]()
You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You are the same decaying organic matter as everything else.
noobari обявавам те за кретена на форума!
...педалски...Първоначално написано от exploitedteen
110Mo6nо бан поради системни нарушения на 8 и 11 точка повторно след бан на предишен профил.
80.95.22.55
84.43.153.36
На Токио Хотел кво им викаш - пънк,рок или метъл !?!?Първоначално написано от bill_schrei
Аз слушам много стилове.Сам си се ядосвам,че съм музиаклен помияр,ама кво да правя - обичам разнообразието.[/b]
Само от темата ти мога да разбера че слушаш чалга поради две причини:
1. Имаш сериозни проблеми с правописа
2. Ако не слушаше, нямаше да раделяш сръбското от чалгата, защото и мелодията и всичко е копирано.
Както и да е.
А колкото до самата тема - явно си доста ограничен в представите си за музиката....
"It's not a matter of winning or losing. I would like to give back this pain. It doesn't have to be my burden anymore."
Erin Everly
хубава музика слушам
Remember the nature people
We who were persecuted
And we shall rise again
And we dance round, hand in hand
We are at one with the tides of the land
We are wild and we are free
такава дето не си я чувал, както и bill_schrei
алелуя.
metal predimno
hip-hop otwreme-nawreme
Хубавото да си шизофреник е,че никога не ти е скучно,когато оставаш сам...
Ти верно си някъв фен АХХАахАхаха аПървоначално написано от Magic*
Първоначално написано от noobari
![]()
![]()
????
bg(no mn`malko)
pop(no ve4e ne 4ak tolkova)
techno (mmmmmm)
metul ()
i black![]()
Алтернативен метъл и метъл
“Когато ти говориш с Бог, това е молитва. Когато Бог говори с теб , това е шизофрения.”
http://www.myspace.com/candykillertm