- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Каква музика слушате ?
Слушам почти всякакви стилове, с оглед на това да следя какви са музикалните тенденции и как се развиват като цяло. (Занимавам се малко с музика и е наложително). Иначе не крия пристрастието си към блуса, джаза (тия що ги няма в "анкетата"), рока и метъла - с всичките му разновидности.![]()
Тя да е написала някъде, че слуша само Токио Хотел?!Първоначално написано от RedChil
Milions long for immortality when they don't even know what to do on a rainy afternoon...
Ако ще е класика или опера да е пак е по-добре от чалга...Първоначално написано от Mo6nо
![]()
Milions long for immortality when they don't even know what to do on a rainy afternoon...
Класическа музика слушам от време на време по ТВ Меззо, Опера съм слушал само един два път по същата телевизия ище ти кажа, че са много стойностна музика, за да ги сравняваш изобщо с чалгата...Първоначално написано от Fiola
110Mo6nо бан поради системни нарушения на 8 и 11 точка повторно след бан на предишен профил.
80.95.22.55
84.43.153.36
УАУ! И до това доживях! Съгласна съм с тебе!Първоначално написано от Mo6nо
![]()
Бг РаП![]()
![]()
мене лично този стил музика най-мн ме кефи
(е не говорим за Мишо Шамара и тия!!! ) А иначе от време на време и Линкин Парк слушам
Но чалгата я мразя..нямам нищо против хората които я слушат ама мене не ми харесва
![]()
=D> =D> =D> =D>Първоначално написано от ®©PeTq®©
Ми слушам оредимно метъл,ама има и някои др песнички от др стлове които ме кефят,ама със сигурност няя от чалгата