.
Затворена тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 40 от общо 40
    принципно
    Цитирай Първоначално написано от Kulio Gangstera
    По-скоро е в сверата на сексуалните фантазии, но е добро като желание.
    Цитирай Първоначално написано от noobari
    Бившата ми у4ителка в технико ма ми по биология ме сваляше аз самия неможех да повярвам тя беше на 24 години не омажена без дете и дави кажа се изкошавах.Но тя беше с 8 години по голяма от мен.А и винаги съм се 4удил дали има подобен слу4аи между у4ител и у4еник?
    бате колко си тъп... кво като е 8 години по голяма?

@Malkiq - да не си от туес?
    2, 11 и 8 точка системно - бан

Цитирай Първоначално написано от NiKOLAN
    принципно
    Цитирай Първоначално написано от Kulio Gangstera
    По-скоро е в сверата на сексуалните фантазии, но е добро като желание.
    Цитирай Първоначално написано от noobari
    Бившата ми у4ителка в технико ма ми по биология ме сваляше аз самия неможех да повярвам тя беше на 24 години не омажена без дете и дави кажа се изкошавах.Но тя беше с 8 години по голяма от мен.А и винаги съм се 4удил дали има подобен слу4аи между у4ител и у4еник?
    бате колко си тъп... кво като е 8 години по голяма?

@Malkiq - да не си от туес?
    ne sum,az zavur6ih predi 2 godini.

Голям фен
    ХАХА.. В мойто даскало е старчески дом..Ако искате да перкате "мадами" от 50 на горе, заповядайте ... Има ги в изобилие

Повече от фен
    Град
    Велико Търново
    iskam s moita daskalka po matematika kat bqh u 8mi klas..ama problema e che ima 2 deca i myja i e blizo 120 kila 180cm :]

Повече от фен
    pri nas sa samo babeta i nekvi starci diabetici,qvno sa vzeli merki,prezastrahovali sa se,to ne 4e ima mnou mom4eta v klasovete ama mackite sa hard!!

Фен
    Град
    МИЛАН FOREVER !!!
    Цитирай Първоначално написано от JuBaCcA
    iskam s moita daskalka po matematika kat bqh u 8mi klas..ama problema e che ima 2 deca i myja i e blizo 120 kila 180cm :]

А бе ти по добре ходи в зоопарка там има слонове по 120 кила и са по 2 метра +.Извиняваи не мали да те е гнус с нея ?

Guest
    ами незнам за такав случаи

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Malkiq
    imalo e takuv slu4ai mejdu u4enik i u4itelka,kato bqhme 12klas imahme nova u4itelka po svqt i li4nost,i edin moi sau4enik savsem na bazik q pokani da izleznat i tq ze 4e mu se navi i toi si q iztreska,daje mislq 4e sega pak se vijdat ot vreme na vreme a tq be6e gotina macka,na okolo 27-28,to nqma ni6to lo6o stiga da ne se razbere ot direktorite 4e...lo6o za neq,ina4e kvo tolkova
    svqt i li4nost na4i u4i6 v turizam i as tam da ne se se6tame za edin i sushti slu4ein 6toto i az sum 4uval ne6to podobno ))

е и аз в туес имам свят и личност.....
    2, 11 и 8 точка системно - бан

Цитирай Първоначално написано от warsteiner
    Тази тема определено ми хареса . Тези ваши случки нищо не са. В моята гимназия имаме една учителка по География- казва се дора андонова или накратко дора секса.(предполагам вече започвате да се досещате да какво иде реч) Като бях още първите години в гимназията чувах слухове за нея, че обичала да се чука с млади момчета. Но аз така и не повярвах докато един мой авер не се похвали, че я оправил заедно с още няколко души на един зимен лагер. След това го потвърдиха редица хора.... Забравих да кажа на видима възраст е около 38-40 годишна, но не е омъжена.(то за такава курва кой ще се ожени). Постоянно чуваме бисери от нейна страна.
    Например в началото на тази учебна година застава пред класа оглежда внимателно всички и казва "не ми се виждате променени и порастнали...но това което е порастнало във вас не се вижда.." И целия клас избува в смях(всички веднага правим асоциации с това което знаем за нея)
    Или пък миналата година, в час обсъждахме причините за намалянето на раждаемостта в Б-я, на което тя изтърси шеговито, че българските мъже хич ги нямало и не правели бебета..."
    таз жена е много зле, но поне е легенда в даскалото
    Ти тряя си от МГ Варна нали ?

v universiteta v koito u4a v momenta postoqnno se do4uvat istoriiki za daskali koito karat momi4encata da im pravqt tova onova za da si iskarat izpitite! az ne sum popadala na takuv li4no no i ne iskam,6toto si4kite sa grozni i durti s malki iskl koito sa samo grozni!
    black cat or white cat,that is the question!!!

Ние имахме двама такива даскали по информатика на по 30-тина години.
    Час по информатика - глас от стаята "Гусине, къде сте се каширал, да ви утрепам?". Друг глас - "Няма да ти кажа."
    След малко - "Гусине, айде да учим нещо!" - "Това е защото те убих, нали?"
    Тези даскали често се опитваха да свалят някое момиче по купоните в училище. Дали успяваха, аз не знам...
    There lives a fair maiden of forty or more,
    Charlotte the Harlot, the cowpuncher's whore.

Guest
    незнам за такав случаи обаче много се зарибявам по даскалката ми по история

Фен Аватара на ssiimmoonna
    Град
    sofiq
    ne i dano da ne sre6tam takuv individ

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си