- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Секс с даскалка
принципно
Първоначално написано от Kulio Gangstera
бате колко си тъп... кво като е 8 години по голяма?Първоначално написано от noobari
@Malkiq - да не си от туес?
2, 11 и 8 точка системно - бан
ne sum,az zavur6ih predi 2 godini.Първоначално написано от NiKOLAN
ХАХА.. В мойто даскало е старчески дом..Ако искате да перкате "мадами" от 50 на горе, заповядайте... Има ги в изобилие
![]()
iskam s moita daskalka po matematika kat bqh u 8mi klas..ama problema e che ima 2 deca i myja i e blizo 120 kila 180cm :]
pri nas sa samo babeta i nekvi starci diabetici,qvno sa vzeli merki,prezastrahovali sa se,to ne 4e ima mnou mom4eta v klasovete ama mackite sa hard!!
Първоначално написано от JuBaCcA
А бе ти по добре ходи в зоопарка там има слонове по 120 кила и са по 2 метра +.Извиняваи не мали да те е гнус с нея ?
ами незнам за такав случаи
svqt i li4nost na4i u4i6 v turizam i as tam da ne se se6tame za edin i sushti slu4ein 6toto i az sum 4uval ne6to podobnoПървоначално написано от Malkiq
))
е и аз в туес имам свят и личност.....
2, 11 и 8 точка системно - бан
Ти тряя си от МГ Варна нали ?Първоначално написано от warsteiner
![]()
v universiteta v koito u4a v momenta postoqnno se do4uvat istoriiki za daskali koito karat momi4encata da im pravqt tova onova za da si iskarat izpitite! az ne sum popadala na takuv li4no no i ne iskam,6toto si4kite sa grozni i durti s malki iskl koito sa samo grozni!
black cat or white cat,that is the question!!!
Ние имахме двама такива даскали по информатика на по 30-тина години.
Час по информатика - глас от стаята "Гусине, къде сте се каширал, да ви утрепам?". Друг глас - "Няма да ти кажа."
След малко - "Гусине, айде да учим нещо!" - "Това е защото те убих, нали?"![]()
Тези даскали често се опитваха да свалят някое момиче по купоните в училище. Дали успяваха, аз не знам...
незнам за такав случаи обаче много се зарибявам по даскалката ми по история![]()