- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Раждат ли се момичета без химен?
Не искам да звуча некомпетентен, но ми казаxa, че 20% от момичетата се раждали без химен. Има ли нещо такова, и на какво се дължи? Как стои въпросът с девствеността при тях тогава?
It's a nice night... On this kind of night, I crave for blood.
Има такива случаи. Не мога компетентно да ти обясня на какво точно се дължи. При тях първият път не е толкова болезнен, може дори да няма болка.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Има изключения-даже четох че през последните години броят им рязко се е увеличил. Според учените е част от еволюционното развитие на жената.Тъй като хименът на практика е излишен с времето отпада.Нещо такова казват,че ще се случи за вбъдеще с апандиситът и с опашната кост.Все пак като цяло еволюцията не е спряла и намира израз в по-високия ръст от преди години,по-бързият метаболизъм,по-ранното съзряване.За сега обаче тези момиченца са изключение,а и все още са бебенца.Но процентът не е толкова висок!
Едва ли процентът е 20...
А пък, Алеандра, болката при първия пъ не е толкова от разкъсването на химена, колкото от теснотата на вагината.
Може. Но чак 20% не ми се вярва![]()
Всичко хубаво на този свят си има своя край...
незнам проценти и такиа неща но при мен болка и такиа неща няше ...
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
Химен ципата ли е?
тука нямашели едни доктори по 1 време те се водеха че разбират![]()
![]()
от тези неща
те тея са уроди.. малки гадове прости
die..
ti si urod...ama istinskiПървоначално написано от pi4a
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!