Тази тема определено ми хареса . Тези ваши случки нищо не са. В моята гимназия имаме една учителка по География- казва се дора андонова или накратко дора секса.(предполагам вече започвате да се досещате да какво иде реч) Като бях още първите години в гимназията чувах слухове за нея, че обичала да се чука с млади момчета. Но аз така и не повярвах докато един мой авер не се похвали, че я оправил заедно с още няколко души на един зимен лагер. След това го потвърдиха редица хора.... Забравих да кажа на видима възраст е около 38-40 годишна, но не е омъжена.(то за такава курва кой ще се ожени). Постоянно чуваме бисери от нейна страна.
Например в началото на тази учебна година застава пред класа оглежда внимателно всички и казва "не ми се виждате променени и порастнали...но това което е порастнало във вас не се вижда.." И целия клас избува в смях(всички веднага правим асоциации с това което знаем за нея)
Или пък миналата година, в час обсъждахме причините за намалянето на раждаемостта в Б-я, на което тя изтърси шеговито, че българските мъже хич ги нямало и не правели бебета..."
таз жена е много зле, но поне е легенда в даскалото