Da zapo4nem ot samoto na4alo.Hodeh s 20 godi6no mom4e(Az sum s 4 godini po-malka.Vsi4ko be6e 4udesno dokato edin den toi zapo4na da se durji stranno.Ednq ve4er izlqzohme na diskoteka i toi ei taka me udari prez liceto.Ustnata mi se razkurvi.Popitah go kakvo mu stava a toi kaza 4e uj sum gledala negoviqt priatel.Kakto i da e trugnahme si no az mu kazah da pomisli sledva6tiqt put kogato meudari.Na 3 den sled skandala toi mi se obadi v 23 4aza i mi kaza 4e se e promenil i 4e ima iznenada za men.Pomoli me da izlqza pred bloka.Taka i napravih.No o6te 6tom otvorih vratata polu4ih purviqt udar.Prebi me jestoko a posle zapo4na da me celuva i kaza 4e"obi4al kogato viq ot bolka"Izkop4ik se ot r1cete mu i se pribrah.Dobre 4e na6te ne me vidqha,Iskupah se cqlat bqh v sini i kr1v.Za da ne razbere mama trqbva6te da stavam v 6 za da se nagrimiram.Na vsi4koto otgore trqbva6e da hodq na u4ili6te.Edna moq fr.zabelqza sininite v s1blekalnqta i me pri6pori.Razkazah i vsi4ko i dvete zapo4nahme da pla4em.Vednaga se zamislih kato kaza 4e obi4al da viq ot bolka dali ne e mazohist.Vseki den me 4eka pred u4ili6te no az minavam prez zadniq vhod.Molq kajete mi kakvo da pravq.Temata ne e ebavka.Molq vi daite mi savet.

Moderated by miloto
т.7 от Правилника