- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- ako ti se izpraznqt na p***ata moje6 li da zabremenee6?
blagodarq za mneniqta vi na vsi4kidoide mi i nqmam problemi ve4e,minaha mi pritesneniqta
![]()
Аааа, как може да сте такива гнусари и да използвате такъв речник - особено пък момиче. Звучите като долнопробни к...
Ако е върху,неможеш,но ако е във определено ДА!
xaxa abe momi4e na kolko godini si tva ne moje da stane posmartno ima dve tri knigi pro4eti malko literatura na taq tema ne moje ako 6te da ti si e izpraznil otgore na putkata osvenn ako tvoq frendd neii nqkoii fenomenn i negovite sprematozoidi nqmat kraka i da ti4at ina4e za tva s bremenostaa ti davam 100% garanciq 4e ti nqma ni6to
Trenirai kato dqvol za da vidi6 raq
da , priemi chovshkoto oplojdane kato dvigatel s vutreshno goreneПървоначално написано от krem4et0
земи спри да се притесняваш толкова и да си на нокти щотот и това може да ти забави цикъла и да се параноясаш че си бременна
Е,поне темата не е нещо от типа (в тоя форум я видях) "Той свърши в устата ми. Мога ли да забременея - все пак спермата пак попада в организма."
Първоначално написано от k-3
naisti na li pritesnenieto moje da zabavi idvaneto na cikala!!!za6toto v momenta i az sam v sa6toto sastoqnie i si umiram ot pritesnenie i mi zakasnqva ve4e 2 dena...
Ни Може ! [/quote]
Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.
соред мен темата е достатъчно безсмислена и изчерпана => време е за LOCK..
shtom e prez belio,spoko,e to garancii nikoga nqma de ama vse pak...
Zimna vecher.tishina,svesht sus plamuk pregorql.Obraz na luna zad prozoreca izgrql.Na legloto-list,moliv,spomen,sqnka otmalqla.Kratak trepet,bolka,stih.Dekemvriiski stud.
razdqla
Шанса е около 7-8%... не повече.
SY